Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Ez legalább gyors volt. Remélhetőleg a béta állapotú BIOS nem azt jelenti, hogy most meg más hiba maradt benne :)

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#2) kymco válasza Foglalt név (#1) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meglepődnék, ha a javítás hibamentes lenne.... :)

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#3) comrade

comrade
(kvázi-tag)

Ilyet se fogok venni :))

-Apúúú, ku**ára fáj a fogam. -Tudom fiam, nekem is.

(#4) Ste válasza Foglalt név (#1) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ahogy ez lenni szokott :D

True Success is Blonde

(#5) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

a hibajelenség miért csak a felhasználók egy részénél jelentkezett

Talán mert a vatta-új lapot csak a felhasználók egy részének sikerült elbaszottul tuningolni... :))

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) Renwick válasza macilaci78 (#5) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez sajna nem ilyen egyszerű: sokaknál tuning nélkül is jelentkezett a hiba... ;)

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#7) westlake válasza Foglalt név (#1) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

minenk oruljunk? inkabb buslakodjunk amiatt, hogy kiadtak egy bugos lapot.. (hiaba a bios volt beteg)

I'm out.

(#8) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

''a szakemberek szerint megszünteti a tárolórendszerrel kapcsolatos összes problémát'' Gondolom ugyanezek a szakik tervezték az eredeti bios-t is :U

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#9) rendelő válasza westlake (#7) üzenetére

rendelő
(lelkes újonc)

van akinek semmi sem jó. :R

(#10) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyorsak voltak. :R
A Foxconn már csak a nagy cégek beszállítója?

"Csak úgy mondom"

(#11) daa-raa válasza Csapi007 (#10) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Eddig is csak az volt.

westlake: Biztos vagy benne, hogy csak BIOS hiba (ha BIOS hiba egyáltalán)? Lehet az sw-esen javított hw hiba is (mint az FDIV bug, vagy a Via 686B PCI kezelési hibája, mindkettő javítva lettek későbbi chip-revízióban).

Si vis pacem, para bellum.

(#12) Rawulf

Rawulf
(senior tag)

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen szkeptikus, de még mindig nem vagyok meggyőzve arról, hogy ez nem hardver hiba. Ha csupán szoftveres lenne, akkor az én paraszti logikámmal mindenkinél jelentkeznie kellett volna a hibának. Na jó, lehet, hogy minden gép más tészta, de enni kell! :D

A sárga bort fehérnek mondják, mert zöld szőlőből készül.

(#13) rendelő válasza Rawulf (#12) üzenetére

rendelő
(lelkes újonc)

Lehet.

(#14) rendelő

rendelő
(lelkes újonc)

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTI0NywxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

(#15) ddekany válasza Rawulf (#12) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

''Ha csupán szoftveres lenne, akkor az én paraszti logikámmal mindenkinél jelentkeznie kellett volna a hibának''

Ezek szerint ilyen esetekben nem működik a paraszti logika... :) Szóval ez nem így van. Másfelöl viszont, épkézláb ember semmit nem vesz készpénznek egy ilyen óriáscégtől... azt mondják, ami üzletileg a legmegfelelőbbnek tűnik nekik, és ha az fedésben van a valósággal az csak szerencsés egybeesés.

(#16) Rawulf válasza ddekany (#15) üzenetére

Rawulf
(senior tag)

Akkor ideje a sörösüveget fejjel lefelé a kilincsre helyeznem! :)

A sárga bort fehérnek mondják, mert zöld szőlőből készül.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.