Lassan acélbetétet kell rakni az alaplapba, hogy el ne törjön a procihűtő súlya alatt. 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Lassan acélbetétet kell rakni az alaplapba, hogy el ne törjön a procihűtő súlya alatt. 

A 7700cu nehezebb volt szerintem és most, hogy kicsit elmentek a procigyártók az energiatakarékosság irányába, még a végén megint passzív lesz a rendszerem 
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

Birom a zalmanban, hogy mindig kidob vmi szuper hűtőt, aztán hogy növelje a teljesítményét egyszerűen nagyobbat csinál! Belegondolva jó ötlet és még olcsó is a fejlesztés... 

Jah egyetértek.
Nekem is majdnem gajravágta a ''slotot'' a CNPS 7700CU már szabályosan lötyögött. 
Egyébként kegyetlen jó cucc lehet ez a hűtő is. Lassan ideje lesz váltani. 
azért a 9500at nem volt 2 fillér kitalálni a 7000 sorozat után sztem...
egyébként nekem tetszik a hűtő, pompás kis darab, már csak annyi lenne hogy miért nem tudják úgy megcsinálni hogy kapcsolható legyen a világítása?
annyira fasza lenne...
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

PH Tesztet. 110-es venti? Még véletlenül se lehessen halkabbra cserélni. Összekell engedni a Scythe, ThermalRight, Noctua hütőkkel.
''open mind for a different view and nothing else matters''

Gondolom kb 3-4 fokot jelenthet ez a 9500-el szembe.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
marketing. nehogymá cserélni lehessen... 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Csendesebb lett... Naná. Mert eddig csak úgy üvöltött. 
Gratula Zalman, a szépségdíjat is megnyertétek. Kár hogy ez egy hűtő, és nem egy asztaldísz.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Nem úgy értettem hogy a 7000hez képest, hanem a 9500öt áttervezni már nem volt nag ykiadás..! 
tudom hogy hogy értetted, de a 9500at megtervezni pont elég költség volt, hogy utána egy ilyen ''kis költségű'' fejlesztéssel újíthassanak.
de a hülye led kikapcsolást ha meg tudnák oldani végre...

... körkőrös
Ez milyen már. 
Elég veszélyesen néz ki, én is jól meggondolnám, hogy fel merjem-e csavarozni a lapra. Szvsz ezekhez a nagy dög hűtőkhöz a BTX-féle megoldás passzol, a ház oldalához hozzácsavarozva.
[Szerkesztve]
hu de nagy 
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
''körkőrös''... meg fekete, fehér, sebes, kettős
új folyó?
ilyen nehéz hp-s hűtőt... épp azt szeretem a heatpipe-os cuccokban, hogy kisebb súllyal nagyobb teljesítményt érnek el. most pl. egy kb 400g-os hűtővel 2x100%-on hajtott x2 35-37 fokos, és nincs hideg a szobában. mennyivel tudhat ez a szörny többet?
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

ez aztán a bitang hűtő, asszem lefogom cserélni a mostani 7000cu-mat.
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►
aki először vesz és bedob egy teszteredményt az jöhet hozzám 1 sportszeletért 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Kíváncsi leszek a teszteredményekre, mert már ideje lecserélni a Zalman 7700Cu-mat valami komolyabbra. A Pentium D az már kicsit forrófejű neki. ![;]](/dl/s/v1.gif)
bezzeg az én venice procimat 2500mhzen is passzívan viszi 

Szerintem érdemes megvárni a Zalman által, a hűtő köré tervezett új alaplapot is
amibe egy eredeti zalman (dust on / dust off) spay van...

Hát én most szerelmes lettem 
Azért egy teszt engem is érdekelne
http://9gag.com/ A függőség garantált.
nagy a venti, de vajon ez befér minden gépházba? 
[Szerkesztve]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
És az meg mi?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
normál atx-be befér. vagyis befér minden házba csak ki kell vágni az oldallapot 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Idegesitő, h a Zalman csak ilyen orbitális hűtőket gyárt, amiket csak csavarozva lehet feltenni az alaplapra!!! Bár valszeg inkább az én alaplapommal van a baj, amelyikre Gigabyte-ék elfelejtettek pár furatot elhelyezni
Különben tényleg jó lenne azt a nyomorult LED-et valahogy kikapcsolni (garivesztés nélkül, természetesen)
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Varhato volt, 7000 res sorozatnal se csinalt mast, mondjuk venti teren sose allt a helyzet magaslatan. Ilyen szempontbol tobbre ertekelek egy ThermalRight x120 v 90 hutot..
AM2-re miért nem megy rá?!?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Miből gondolod, hogy nem megy rá?
Aki hülye, haljon meg!
1300 gramm súlyú rétzhűtőm se törte ketté az ic7-esem, úgyhogy gyanítom ez is messze van tőle.
[Szerkesztve]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
A három hőcsővel összekötött, körkőrös lamellaelrendezésű hűtőrendszer teljes egészében rézből készült, a blokk-talapzat az univerzális rögzítőmodulnak köszönhetően a hűtő masszív felépítése ellenére minden jelenleg elterjedt CPU-foglalatra felrögzíthető.

Van egy sanda gyanún, hogy a forgórésze szabvány 120milliméteres ventiből való, csak az mérve cca.110mm. Sajna attól még valószinüleg ugyanúgy csak barkáccsal cserélhető ki az állórész egyedi rögzítése miatt.
Amúgy nem értem miért nevezik extrahalknak, az a cca. 20dB nem igazán az.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
stock hűtőkhöz képest a 19db az halknak számít. a 0-hoz képest sok, de a 25höz képest kevés.
márketing márketing márketing.
el kell adni a cuccot vhogy...

Szép szép,de a 9500 nem cserélem le erre!
Majd ha kijön egy 130mm-es változat!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ööööö....akkor valamit elnéztem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Osztom vottokar koléga véleményét! Én is azért lemérném azt a 11cm-t, mert lehet az egy szabványos 12 es lapátja!
sracok ninja plus 1000-est hol talalok legolcsobban postaval együtt?
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

szép. tetszik kell, ár? 
Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg

Tudom, 7000-es Zalman lapul a Barton felett. Letekerve 19,5 dB alatt lehet. (a 9cm előnye, légszállításról nem beszélve).
Vidéki kertváros előnye, én nappal is gond nélkül hallom a Papst 8412N/2GLE hangját is.
(Na, az mondjuk már nem nagyon zavar.
)
[Szerkesztve]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

Osztom a véleményed. A ''kis'' hítpájpos Gigabyte G-Powerem is például remekül teszi a dolgát. A prockó mostanság 35-37 fokos...

hát nem tudom, ennyi pénzért akkor sem kellene... tul sokat kérnek el érte és akkorajelentös elönye nincs egy jol megválasztott 5k-s hütövel szemben 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

egyszer csak lemegy az ára 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

csinos darab, a kérdés csak az hogy az ára is ilyen csinos-e. 
A korrupcióval az a legnagyobb baj, hogy nem vagyok benne.

és akkor kijön az uj modell amire csorgathatod a nyálad

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

tudom, hogy marha hosszu cikk volt ezért segitettem utánnajárni a dolognak... végülis a cikken végigrágva magam megtaláltam ezt: ''az univerzális rögzítőmodulnak köszönhetően a hűtő masszív felépítése ellenére minden jelenleg elterjedt CPU-foglalatra felrögzíthető
remélem ez segit valamit 

és minden alaplappal kompaktiblis vagy továbbra is marad a zalman filozófiája?

erre már nem tudok válaszolni, de ha azt irják hogy minden lappal, akkor erösen ajánlom, hogy keress az oldalukon egy compatibility listet 

Nagyon jól néz ki ez a hűtő, de az árára kiváncsi lennék.
Ezt is furatok segitsegevel fogod fel, mivel brutalisan nehez. Lenyeg, h a procifoglalatod korul legyen 4 lyuk. De compatibilty list lecsekkolasa azert nem rossz otlet!
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Nekem a 9500-ös van de brutál jó és tényleg nagyon esztétikus.
A húzott Core 2 Duo cpu most is 50 fok celsius körül van - oldalburkolat is fent van.
Ja és éjjel - nappal megy a gép. Az asszony miatt vettem ilyet mivel azt mondta ,hogy nem akarja hallani a gépet.........hát nem is sok zaja van.
Mindezekből kiindulva biztos jó az új 9700-es is.
Egyenlőra azonban jó még nekem a ''kistesó'' is.
[Szerkesztve]
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

arra gondoltam, csak elvileg ez a hütő még nem szerepel a zalmanusa.com on, csak a 9500 as ami persze nem megy az alaplapomra, akárcsak az eddigiek közül egyik zalman se ment egyik alaplapomra se, persze primecooler ami pont úgyanolyan jó hütő csak mert eddigi 2 gépembe a régebbibe meg a mostaniban is az volt és van, semmi panaszom nem volt vele és legalább kompaktibilis minden lappal, csak nem tudom, hogy a zalman ami tök jó cég, miért nem gyárt olyan hütőt ami mindennel kompaktibilis a súly miatti megfelelő fogatás se lehet gond, láttam már tök univerzális hütőt brutál súllyal, és volt mégis megfelelő tartása meg kerete amit adtak hozzá és minden lapra jó volt, de jó a zalman csak ez a kompaktibliitás nem tetszett sose.