kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb, de szerintem nem sokkal, sőt lehet kevésbé lehetlesz majd húzni
workworkwork...

kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb, de szerintem nem sokkal, sőt lehet kevésbé lehetlesz majd húzni
workworkwork...

Ilyen áron tök fölösleges példány. Aki új rendszert épít jobb alternatívát is talál ezen az áron, a régieknek (S939) meg az AMD nem teszi elérhetővé az upgrade-t. Szerintem nem kifizetődő ez a politika.
Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

Az FX-60-at kezdték el 5200+ néven árulni. Szerintem más nem történt, mivel az AMD bejelentette hogy a dualcore szériából csak az FX-nek hagyja meg a 2x1MB L2 cahce-t, a többit kivonják a forgalomból. Majd biztos többen letesztelik, még a végén kiderül hogy felfelé is szorzó unlock-os mint az FX procik.
Az embert a gondolkodás tette állattá...
a Conroe E6600ban 4 mega cache van, és olcsóbb
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Az FX-60-at biztos nem, mert az még s939-es proci volt! [link]
Egyébként nem arról volt szó, hogy az AMD leáll asztali fronton a magonkénti 1MB L2 cache-es procik gyártásával és csak az FX-ek lesznek ilyenek? 
Si vis pacem, para bellum.
de arról volt szó mivel nem volt értelme...

Gyorsabb is...
Ugorgyunk!
Nem hiszem, hogy nagyon keresett darab lesz, de egy hírnek megteszi.... 

Na tessek, egy fanatikus overklokkolo. 
Idojarast modelleznel vele? Maskulonben mi a fenenek huzni egy ilyen szornyeteget? 
[Szerkesztve]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

ööö
el sem árulom, hogy 800mhz-en megy a gépem hang nélkül ![[kép] [kép]](http://www.wdisneyw.com/forums/images/smilies2004/gossip.gif)
workworkwork...

De ugye egy okos ember tudja, hogy az eltérő architektúra miatt nem ér dupla annyit a dupla annyi cache, maximum jobban mutat a dobozon.
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

sokan csak azért veszik meg talán mert majd ha tesztelik és az eredményt nyilvánoságra rakják, tudnak vele hencegni és hogy milyen jól mutatt benne a sok érdekes öszetevő. de sok értelme nincs
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

fain lett az avatarod, csak még meg kell szoknom 
sok értelmét én sem látom ennek a őrocinak, gondolom kínjukban kiadtak egy újabb modellt, hogy szóljon róluk is valami hír 
A vér nem válik VAZZE!™
Na ez az a proci aminek nincs értelme.
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

kár h nem támogat 939-et, nembaj megelégednék egy x2 5000 al is 

Az FX-60-at biztos nem, mert az még s939-es proci volt!
Teljesen igazad van, de azért gondoltam az FX-60-ra, mert az AMP (Automated Precision Manufacturing) gyártástechnológiai eljárással lehetőség van egy a gyártás elején tartó ostya menet közbeni megváltoztatására. Tehát az FX-60 gyártásával nem álltak le hanem megkapta az AM2 újdonságait és így lett belőle X2 5200+. A csíkszélesség maradt egyenlőre az AM2-nél is 90nm mint a s939-nél.
[Szerkesztve]
Az embert a gondolkodás tette állattá...

biztos lesz rá vevő, de annak nincs jobb dolga aki abban leli ki örömét.
az avatar az nekem is bejön, egy éve találtam rola képet és azota csak figyeltem nehogy valaki megelözön 
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

Az FX-nek mi értelme van?
''open mind for a different view and nothing else matters''

Valogatott procik amik nagy valoszinuseggel jobban huzhatok, es nincs bennuk szorzolock. Persze jo magas aron... :] a marketing osztaly altal letrehozott ''csucskategoria''..
.

Kár, hogy a nagyobb cache sz@rt se ér. Javítani kéne az A64-ek cache kezelésén.
Aki hülye, haljon meg!

Azért 2.6Ghz-re ráírni, hogy 5200+...
You better run all day and run all night, keep your dirty feelings deep inside.

Miért? 2x2600=5200
Pont jó.
Aki hülye, haljon meg!
egyszerű szorzás 
egyébként brutál prockó, de sajna nem nagyon rúghat albdába, főleg mert ugye pöppet drágácska...
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Miért? Lehet, hogy tényleg megvan ennyi különbség a referencia Thunderbird-hez képest.
hát szvsz nem ez lesz az a cpu ami lesöpri a kórót ![;]](/dl/s/v1.gif)
meg az fx62 árát sem értem, az olcsóbb kóró jobb, kevesebbet fogyaszt...(E6700, de gyengébb is simán veri ha húzva van)
iPhone 4S

A húzhatóság eddig sem volt ár befolyásoló tényező prociknál. Szvsz ezután sem lesz.
Az FX62 meg nem az E6700 ellenfele, hanem az X6800-é, mint válogatott csúcsprocesszor a családon belül. Az ára ehhez van kalkulálva.
Hogy teljesítményben veri az E6700 az ebből a szempontból nem számít.
Aki hülye, haljon meg!
Hogyhogy nem számít? Az AMD-nek és a tájékozatlan, vastag pénztárcájú vásárlónak? Magukra vessenek. Értelmes ember mostanában nem vesz FX-et.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Értelmes ember mostanában mit vesz? ill. kellene hogy vegyen?

Aláírásod tükrözi az Fx vásárlók értelmét?
(jelenleg szigorúan)
Soirée...
Ha nem tuningol, akkor azt, amelyiket még ki bírja fizetni (de max. 5000+ és max. 6700). Ha tuningol, akkor max. 4200+ A64 és max. 6600-as Core2.
Ha durvulni akar, akkor mondjuk E6600, ha nem akkor D805.
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

& mycso: 805 nyert...

Abból a szempontból nem számít az FX árazásában az, hogy az intel majdnem csúcsprocija veri teljesítményben. Ha nem adják kiemelkedően magas áron, akkor nincs értelme az FX-nek, mert így van egy bizonyos exkluzivitása.
Ár/értékben nem éri meg a conroe-hoz képest? A csúcsprocik (FX/X6800) sosem érték meg. Szerintem még csak nem is az a lényeg, hogy melyik tudja a legtöbb 3D mark pontot. Sokkal inkább státusszimbólumok az ilyen procik sok embernél.
Aki hülye, haljon meg!

FX a procik enzo-ja. 
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

Az fx-hez képest nem is drága. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Öregember nem gyorsvonat!''
Státuszszimbólumból bazira idegesítő lehet az, amikor egy másik márkából a felső középkategóriás, felébe kerülő modell lenyomja alapon és tuningban is (6600-as Core2). Akkor lehetne státuszszimbólum, ha a másik ilyennel mozogna nagyjából egy szinten. Kit érdekel a szorzózár hiánya, amikor a 6600-as egy átlagos lappal és RAM-mal, léghűtéssel megy 400-as FSB-n (9-es szorzó), miközben kevesebbet fogyaszt mint az FX-62?
viszont ez a teljesítménétől függetlenul lehet státuszszimbólum. 6600-ot viszonylag sokan megengedhetnek maguknak. ezt nem
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Igen? Rengeteg exkluzív hiperdrága mobiltelefon van, amit egy középkategóriás tucatmobil lenyom minden paramétarében. Ettől még az státusszimbólum.
Aki hülye, haljon meg!
Na igen de azt a nyakadba akaszthatod! 
Aztán lehet kukorékolni, meg csörgetni az aranyláncokat hogy milyen menő vagy - bocs ezt ne magadra vedd.
Viszont egy proci? pfff.
Szvsz:
ha 60k a zséd akkor 3800+ és egy alaplap
ha van 40-50-el többed akkor core2 és egy 2× drágább alaplap
határeset, melyik a jobb

403$ 1000db esetén én az azért elég ocsó-é van..

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

olyan ócsó hogy már szinte muszály lesz ilyet venni még annak is akinek nem kell 

Nem ertem miert kell nagykepuzni ha valaki megveszi a legdragabb procit
?
Ha van ra penze vegye meg miert ne.En szomoru vagyok hogy nem tudom megvenni,mert en is megvennem siman bar annyit keresnek. 
Az AMD meg ezzel a procival miert indul ki a piacra, romlott gyumolcsott senki sem szeret!Azert Gratula a batorsagahoz!

hát inkább egy core 2 duo mint ez 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►
Miért érzem úgy, hogy ez a proci '' cselekvési kényszer '' az AMD részéről ?
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

erölködés csak ez a proci...egyelőre mélyrepülésben az AMD, és nem ez hozza ki őket onnan :|
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus
Sosem lehet tudni mi forr a felszín alatt!
Az AMD nagyon meglepte annak idején az Intelt az Athlon XP-vel, és most is le merném fogadni, hogy legkésőbb Decemberig előrukkolnak valami nagyon ütőssel.
Mégvalami: az AMD mindig a játékosokkal lesz, ezt ne felejtsétek! 
http://href.hu/x/h9z8

Szerinted azert adta ki ezt a procit hogy altassa az Intelt es utana yon a bunti?Szamomra logikatlan.Kivancsi vagyok a 4 magos Intel procira mi lessz a valasza kozeleg a november.
Ha megnezzuk most a vasarlok Core-t vesznek inkabb,ha az AMD nem kapcsol es az Intel kiadja a 4 magost akkor bajba lehet az AMD.Nem mindeggy hogy jon a karacsony es az emberek majd mire koltik a penzuket Intel vs AMD a karacsonyi utkozet kovetkezik! 
RE Megvalami:Mar az Intel is rajott erre,avagy vanelet az irodai hardvereken is tul! 
mélyrepülésben? akkor lenne abban,ha nem venné a nép az A64 ,X2 A64 és Sempron procikat....

Ja most kenytelen azzonnali sza....hug... adjuk a SUPER procikat mert amugy a Core melle mar kb senkiek sem kellene. 
Ha megnezed anno hogy menyibe kerult az akkoriban debutalo
x2 4800 480 Font + az alaplap
intel 6600 230 Font + alaplap
Most akartam AMD procit venni de a Core mellett dontottem hidd el nem bantam meg!