Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) próbakocka

próbakocka
(fanatikus tag)

szép,

ilyen házat külön valahol?

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#2) CDColt

CDColt
(tag)

Na vegre! Mar itt volt az ideje!

Computers are like air conditioners... can't get job done if windows are open...

(#3) Macc válasza próbakocka (#1) üzenetére

Macc
(fanatikus tag)

Hat nem nagyon lenne kompatibilis a szabvany alaplapokkal.

Mac Pro 2*Xeon Quad Core 2.8GHz 8GB + MacBook Pro 15.4" C2D 2.66GHz 4GB

(#4) Uncool Ben

Uncool Ben
(tag)

Xeon processzor, 7300GT 256MB memóriával társítva? Szerintem nem egy átgondolt kialakítás egy munkaállomáshoz. :F

Nem szóltam, összekevertem az iMac-kel :)

[Szerkesztve]

(#5) ArthurMiller válasza Uncool Ben (#4) üzenetére

ArthurMiller
(senior tag)

Szerintem nem ugyanarra a xeon-ra gondolsz.:) Hidd el, jó lesz az, és türhető az ára is.

Primus inter pares

(#6) marcee

marcee
(PH! addikt)

Na vajon ezekre pakolható-e Windows Server 2003? Ha igen, és lenne rá pénzem, akkor azthiszem nem sokat haboznék!
Talán csak a Boxx Apexx8-as rendszere tudja megszorongatni az álom-listámon [link]

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#7) Misi 007

Misi 007
(senior tag)

Az ára nem tetszik de ez mindig is ígylesz hogy a minőséget megkell fizetni! :(((

(#8) i4s válasza marcee (#6) üzenetére

i4s
(tag)

Elmeletileg igen,kerdes, hogy mit valtoztatnak a Leopardban megjeleno vegleges BootCamp-on.

(#9) synch

synch
(újonc)

Core 2 Duo Xenon van benne, tehát összesen 4 mag. Ebből 4*3GHz azért nem olyan rossz...

Macbook Pro i7 8GB

(#10) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

végre, nem a saját fejük után mentek mindenben. A második optikai egység és a 2 hdd-nél több beszerelhetösége régi vágyam volt (lehet, hogy nem csak nekem?!?), ezzel szopunk még a G5-nél is...

öszintén szólva én arra számitottam, hogy új dizájt kap és nem a G5 alu kalickát adaptálják, de ez részlet kérdés...
bár nem fenyeget a veszély, hogy belátható idön belül birtokomba kerül ezekböl egy, azért én megvárnám a 2.0-ás szériát, mert az a jó 10 éves tapasztalat, hogy apple-éknél is problémás az elsö széria...

[Szerkesztve]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#11) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

A tárolórendszert legfeljebb négy, darabonként maximum 500 GB kapacitású Serial ATA II merevlemez alkotja, melyek kábelek nélkül illeszthetők helyükre.
Az szép! Ilyen vinyó nekem is kéne! :DDD

Faintul nézne ki, telepakolnám a falamat moncsikkal egy ilyen gép társaságában...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#12) próbakocka válasza Macc (#3) üzenetére

próbakocka
(fanatikus tag)

aszittem BTX irányultságú, de ezek szerint nem?

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#13) gergo666 válasza synch (#9) üzenetére

gergo666
(tag)

Szia!

Bocsi az igazitásért. Tudomásom szerint abban is csak két mag van, de a ht aktív. Innen jön a 4 ''mag''.

De lehet én tévedek... :U

(#14) próbakocka válasza macilaci78 (#11) üzenetére

próbakocka
(fanatikus tag)

[link]

szerintem szép, zéró kábel, és annyira logikus, hogy meglepő hogy eddig ez senkinek sem jutott eszébe ...

(#15) gergo666 válasza próbakocka (#14) üzenetére

gergo666
(tag)

Tényleg nagyon megnyerő. Biztos nem a kábelgyártók kedvenc megoldása. :D

(#16) Ulkesh válasza gergo666 (#13) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Nem a 4 mag onnan jon, hogy 2 db 2 magos Xeon csucsul benne..

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#17) kraftxld válasza próbakocka (#14) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hot-swap scsi is full ugyanilyen. Vagyis az ''kicsit'' kulturáltabban néz ki.
[link]

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#18) take.a.ride válasza próbakocka (#14) üzenetére

take.a.ride
(kvázi-tag)

mar a PowerMac-ben sem volt kabel, de abba csak 2 vinyo ment.

(#19) gergo666 válasza Ulkesh (#16) üzenetére

gergo666
(tag)

Így már tiszta. :)

:R

(#20) M@trixfan válasza próbakocka (#1) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Vegyél egy ilyet, vagy vegyél egy G5.;] Viccen kívül ebay-t nézegesd, de nagy valósséggel 50000 Ft felett lesz az üres ház is.

twitter: MatrixfanLive

(#21) Angyal07

Angyal07
(tag)

Szép gép, jó gép, de csak professzionális felhasználásra jó ez is, az árát illetőleg. A 7300GT videókártya meg egyenesen nevetséges ennyi pénzért. Akár egy S3 Virge is lehetne akkor már...

(#22) M@trixfan válasza Angyal07 (#21) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

''Csak professzionális felhasználásra jó ez is'', ez nagyon tetszett.:) Ha kraftosabb VGA kell, hát ne fogd vissza magad! Van ott quad 7300GT, 19000XT, Nvidia Quadro, stb... Most néztem a dell.com-on egy hasonló gépet. 600 dolcsival olcsóbb mint a Mac pro. Különbség:

VIDEOKÁRTYA NÉLKÜL, 4 helyett 2 mag, oprendszer és bárminemű szoftver nélkül.

twitter: MatrixfanLive

(#23) Xero

Xero
(őstag)

A következő gépem. :) Remélem karácsonyra összejön egy közepes modell ára. :)

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.