szép,
ilyen házat külön valahol?
Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn
(#1) próbakocka

szép,
ilyen házat külön valahol?
Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

Na vegre! Mar itt volt az ideje!
Computers are like air conditioners... can't get job done if windows are open...

Hat nem nagyon lenne kompatibilis a szabvany alaplapokkal.
Mac Pro 2*Xeon Quad Core 2.8GHz 8GB + MacBook Pro 15.4" C2D 2.66GHz 4GB
(#4) Uncool Ben

Xeon processzor, 7300GT 256MB memóriával társítva? Szerintem nem egy átgondolt kialakítás egy munkaállomáshoz. 
Nem szóltam, összekevertem az iMac-kel 
[Szerkesztve]
(#5) ArthurMiller válasza Uncool Ben (#4) üzenetére

Szerintem nem ugyanarra a xeon-ra gondolsz.
Hidd el, jó lesz az, és türhető az ára is.
Primus inter pares

Na vajon ezekre pakolható-e Windows Server 2003? Ha igen, és lenne rá pénzem, akkor azthiszem nem sokat haboznék!
Talán csak a Boxx Apexx8-as rendszere tudja megszorongatni az álom-listámon [link]
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Az ára nem tetszik de ez mindig is ígylesz hogy a minőséget megkell fizetni! 

Elmeletileg igen,kerdes, hogy mit valtoztatnak a Leopardban megjeleno vegleges BootCamp-on.

Core 2 Duo Xenon van benne, tehát összesen 4 mag. Ebből 4*3GHz azért nem olyan rossz...
Macbook Pro i7 8GB

végre, nem a saját fejük után mentek mindenben. A második optikai egység és a 2 hdd-nél több beszerelhetösége régi vágyam volt (lehet, hogy nem csak nekem?!?), ezzel szopunk még a G5-nél is...
öszintén szólva én arra számitottam, hogy új dizájt kap és nem a G5 alu kalickát adaptálják, de ez részlet kérdés...
bár nem fenyeget a veszély, hogy belátható idön belül birtokomba kerül ezekböl egy, azért én megvárnám a 2.0-ás szériát, mert az a jó 10 éves tapasztalat, hogy apple-éknél is problémás az elsö széria...
[Szerkesztve]
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

A tárolórendszert legfeljebb négy, darabonként maximum 500 GB kapacitású Serial ATA II merevlemez alkotja, melyek kábelek nélkül illeszthetők helyükre.
Az szép! Ilyen vinyó nekem is kéne! 
Faintul nézne ki, telepakolnám a falamat moncsikkal egy ilyen gép társaságában...
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

aszittem BTX irányultságú, de ezek szerint nem?

Szia!
Bocsi az igazitásért. Tudomásom szerint abban is csak két mag van, de a ht aktív. Innen jön a 4 ''mag''.
De lehet én tévedek... 
(#14) próbakocka válasza macilaci78 (#11) üzenetére

[link]
szerintem szép, zéró kábel, és annyira logikus, hogy meglepő hogy eddig ez senkinek sem jutott eszébe ...

Tényleg nagyon megnyerő. Biztos nem a kábelgyártók kedvenc megoldása. 

Nem a 4 mag onnan jon, hogy 2 db 2 magos Xeon csucsul benne..
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
Hot-swap scsi is full ugyanilyen. Vagyis az ''kicsit'' kulturáltabban néz ki.
[link]
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
(#18) take.a.ride válasza próbakocka (#14) üzenetére

mar a PowerMac-ben sem volt kabel, de abba csak 2 vinyo ment.

Így már tiszta. 

Vegyél egy ilyet, vagy vegyél egy G5.
Viccen kívül ebay-t nézegesd, de nagy valósséggel 50000 Ft felett lesz az üres ház is.
twitter: MatrixfanLive

Szép gép, jó gép, de csak professzionális felhasználásra jó ez is, az árát illetőleg. A 7300GT videókártya meg egyenesen nevetséges ennyi pénzért. Akár egy S3 Virge is lehetne akkor már...

''Csak professzionális felhasználásra jó ez is'', ez nagyon tetszett.
Ha kraftosabb VGA kell, hát ne fogd vissza magad! Van ott quad 7300GT, 19000XT, Nvidia Quadro, stb... Most néztem a dell.com-on egy hasonló gépet. 600 dolcsival olcsóbb mint a Mac pro. Különbség:
VIDEOKÁRTYA NÉLKÜL, 4 helyett 2 mag, oprendszer és bárminemű szoftver nélkül.
twitter: MatrixfanLive