nem is tudtam hogy az Iomega ilyen cuccokat gyárt.
hol kapható
mennyiért
Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn
(#1) próbakocka

nem is tudtam hogy az Iomega ilyen cuccokat gyárt.
hol kapható
mennyiért
Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

Irják az árat.
A Drive+1 lemez kezdetnek 180ropi.
Sztm nem olcsóbb a merevlemeznél kicsivel sem, föleg, hogy csak 70GB.
70GB-180e Ft
140GB-200e Ft
210GB-220e Ft
280GB-240e Ft
350GB-260e Ft
420GB-280e Ft
490GB-300e Ft
Szvsz a meghajtó árának horror mivolta meg is szünteti az árelönyt teljesen.
300ezerböl veszek azért jó pár 500Gb-os vinyót. 
Ja, és a lényeg a 4-es csomagolású lemezek ára: 1 lemez =75 Euró
4-es csomag=340 Euró (4*75=300) 
[Szerkesztve]
By(e) Tothbe
Már egymilliót adott el a kisebből is, valószínűleg nem sokkal olcsóban. Ezek szerint van olyan vásárlói réteg, akiknek ez bejön ilyen áron.
A négyes csomag nekem is feltűnt, bazi jó vétel 4 db-ot venni csomagban 85/db áron, miközben egyenként 75-ért adják...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

A ZIP is csak egy egész vékony réteged érdekel(t), mégis fogy(ott).
Ennek is meg lesz a piaca, de szerintem jobb alternatíva egy USB-s mobil rack akkora vinyóval, amekkorát csak akarsz.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Nem olyan rossz ez adatmentésre. Csak éppen a 70GB még mindig elég kevés. AHW tömörítésre meg nem lehet számítani, tekintve hogy soxor úgyis tömörített anyagot ment le az ember, ott meg nemhogy 2,6x-os tömörítést nem tud a meghajtó, hanem még 1,5x-t sem, de lehet, hogy absz semmit.
Aki hülye, haljon meg!

pardon, ötös csomagról van szó
(#7) macilaci78 válasza janpotocki (#6) üzenetére

Igen, így már nem csak egyszeri userek veszik majd. 
Amúgy okos a megoldás, de tényleg van alternatívája...
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Az ötlet maga nagyon jó csak horror az ára és ''kicsi'' a kapacitása.
''Öregember nem gyorsvonat!''
Ja, ki vesz ilyet?
Gondolom merevlemez szintű a biztonság, akkor meg már inkább 250 gigás vinyókat.
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

Nem tom, nem drágább, mint a DAT egység, mégis veszik még azt is.
Bár az kétségtelen, hogy a DLT-k és Ultriumok kapacitásával már nem versenyképes.
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

Hat penzugyileg sosem fogja megerni, mert a lemezek ara kapacitasra vetitve is dragabb, mint HDD-e vmi normalis rack-kel.
pl. 250GB HDD es egy USB+FW rack kb 118Ft/GB arat ad
A REV lemezek a drive nelkul adnak 240Ft/GB-os arat es drivval egyutt csak kb 40 lemeznel erik el a 300Ft/GB-os arat.
Ellenben kisebb helyet foglal a REV es konnyebb 
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

A DAT szalagokat tekintve olcsobb, mint egy HDD tehat a REV-nel is olcsobb...
(Persze nehany szalag eseteben a DAT drive ara eleg nagy sullyal szerepel, de ahol altalaban DAT-ot vesznek ott fogynak a szalagok rendesen...)
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
''Az adatokat a REV tárolók megfelelő körülmények között körülbelül 30 évig képesek megőrizni.''
Szerinted melyik mai olcsó vinyó képes erre? Szerintem amikhez itt páran hasonlítgatjátok még ideális körülmények között se élik meg a 10. szülinapjukat, nemhogy 30 évet...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Es szerinted 30 ev mulva mivel fogjak olvasni ezeket a lemezeket? 
Aki 4-5 evnel tavolabbra gondolkodik, az ugyis redundansan kazettara fog archivalni...
Aki 30 evben gondolkodik azt nem fogja erdekelni, hogy fel ora vagy egy ora alatt kapja-e vissza az adatokat. Aki 30 evben gondolkodik az nem fogja egy olyan mediumra bizni az adatait, amiben egy mechanikus motor van (ergo rev es hdd is kilove).
es meg sorolhatnank...
Az a vinyó nem menne állandóan, ezeket a kazettás lemezeket se pörgetik állandóan.
Megnézhetnéd mennyit bír egy ilyen, ha vinyóként használnád.
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal