Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) LordVader80

LordVader80
(őstag)

Ejj de jó :DDD

ELső :C

[Szerkesztve]

May The Force Be With You!

(#2) CYX

CYX
(fanatikus tag)

Hát nagyon itt volt az ideje, hogy a VGA árak még jobban megzuhanjanak a csúcs szegmensben. Hajrá árháború! :C :))

Csak birja majd az AMD (ATi) szusszal... :B

(#3) Superman

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De könyörgöm! DX10-es játékok még nincsenek is. Amit eddig kibocsátottak megnézésre, azok max. techdemo jellegűek voltak, erősen optimalizálatlanok. A Vista sem kiforrott még, idő kell hozzá. És amikor mindez megtörténik és mindenki betáraz 8800-asokból (mert eléggé lement az áruk), akkor az NVidia közli, hogy kibocsájtja a GeForce 10001-es család tagjait és 8800-asokkal ne is próbálkozzunk, mert 1 fps-t fognak produkálni a fejlesztők által a játékokhoz kiadott patch után, de a DX9-es játékokat futtathatjuk velük. :(

[Szerkesztve]

--R.I.P JuanG--

(#4) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon helyes, hogy csökkennek a közepes 8-asok, mert kicsit túl vannak árazva a tudásukhoz képest...

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#5) robekri

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ez faxa! Igaz a gammák még sehol!

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#6) Fáraó

Fáraó
(őstag)

... Ez lesz az 1 gigabájtnyi GDDR4 memóriával felszerelt HD 2900 XT, ...

Azt hittem a HD2900 XTX lesz az új zászlóshajó...
Éljen az árháború! -és a driverek fejlesztése...

VIGYORRRGAZMUS.....

(#7) LordVader80 válasza robekri (#5) üzenetére

LordVader80
(őstag)

Egyáltalán fejlesztenek már játékokat dx10 alá? Vagy csak most kezdik? Mert akkor még 2-3év :(((

(#8) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Mekkora csökkenésre lehet számítani középkategóriában?

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#9) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:O
legalabb vartak volna meg a hetfot a hir publikalasaval a PH!-sok, akkor azzal vigasztalnam magam, h mar megvan a 7950GT, de igy... Azert sem banom meg :P

Kozepkategoria szvsz nincs tularazva, mert nem letezik. 8600GT/GTS es 2600XT vicc, nem kozepkategoria, dx10es jatekoknak edeskeves, kozepkategorias karival meg elvarom h minden friss jatek fusson, nem 1920*1200-ban minden high-on, de azert pl 1280*1024 legalabb kozep szint folotti reszletesseggel. S eddigi techdemokat csak a 8800GTX/GTS kepes futtatni viszonylag normalisan, szoval eddig dx10+Vista nagy leterdeles utani akcio...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10) CYX válasza Retekegér (#8) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

nem tudom, de illene valami 30%-ot ejteni az árakon. Kb annyit érnek a 8-as középkategóriák.

(#11) robekri válasza LordVader80 (#7) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Demok már vannak, szerintem gammák ''pelusban'' járnak! :DD

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#12) LordVader80 válasza robekri (#11) üzenetére

LordVader80
(őstag)

hát ez a baj. akkor kezdték el fejleszteni, mikor már kijöttek a karik.... fél éve :((

[Szerkesztve]

(#13) Drizzt válasza LordVader80 (#12) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

S addig szerinted hogy fejlesztettek volna, amíg nincs min futtatni? :D Ilyen erővel most azt kéne követelned, hogy mindenki kezdjen el dx12-re fejleszteni.

(#14) CYX válasza Drizzt (#13) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

támpgatom az ötletet :DD adigra legalább lesz egy kicsi tapasztalatuk ;)

de kár h. még senki sem tud még csak a dx11-ről sem semmit :))

(#15) orbano

orbano
(PH! félisten)

ez az 1 gigás XT nagyon izzadságszagúnak tűnik. gondolom ezzel bekkelik ki az XTX-ig :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#16) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Ez nekünk mindenképp jó csak még várjuk mit tudnak valóban az ATI-k.

orbano: de miben lesz jobb végülis az xtx? only órajel? :U

[Szerkesztve]

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#17) venember83 válasza LordVader80 (#12) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megis, szerinted hogyan lehetne maskepp programot irni? Tudni kell, h mire irod, foleg, ha olyan eltero felepitesu hw-ekrol van szo mint ami manapsag az r600 es g80. Szerintem. Megjelenik a kari s a programozobrigad (jo esetben ok s nem a marketingesek/cegvezetes anyagi indokok alapjan) eldonti, h hogyan irjak meg a programot, h minden gepen elfusson, persze vmelyik gyarto javara ugyis lesz teljesitmenybeli elteres, de ez elkerulhetetlen... Szvsz.

LordVader80: s hidd el, h aki dx10 jatekot akar az is legalabb fele eve irja.

Hun'reeth: kisebb csikszelesseggel keszul, igy magasabb lesz az orajel, kb ezt akarta volna az ATi az elejetol fogva, csak nem jott ossze, igy lett ez a boszme ''lassu'' r600. Mennyivel masabb lett volna a helyzet, ha nem ilyen problemas a csikszelessegcsokkentes... Csak ugye ott a felteteles mod.

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#18) rudi válasza LordVader80 (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tök fölösleges a GF 8-ak árcsökkentése kapcsán újra elővenni a DX10-et, semmi höze hozzá :) Jönnek a közepes HD-k, állítólag javul az ATI driver, szóval lépni kell. Ha mehnéziktek a 8600 GT egy az egyben a 7600 GT nyákját kapta és egy procit, ami alig drágább mint a G73, tehát a 8600 GT a 7600 GT árában állítható elő, tehát akár 30 000 Ft alá is vihetnék az árát. Felteszem, a 8600 GTS vagy elsorvad, vagy lemegy 40 000 Ft környékére prsze minden az ATI kártyáinak az árától és sebességétől függ. Az NV lépéselőnyben van, tehát kivárhatja mit mutat az ATI, aztán alá mehet ár/teljesítményben. Ami a felső kategóriát illeti, ott szerintem ne nagyon reménykedjetek. Az Expertes dílernapon az NV képviselője azt mondta, már így is nagyon ki van hegyezve a 320 MB-os GTS ára és különben sincs ellenfele, ami miatt tovább kellene csökkenteni az árát. Talán a 640-es GTS és a GTX meg az Ultra ára valamivel lejjebb megy.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#19) LordVader80 válasza venember83 (#17) üzenetére

LordVader80
(őstag)

Ott van: fél éve kijött

(#20) rudi válasza orbano (#15) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A nyárra való tekintettel szerintem most pihentethetik a PR-es vonalat pár hónapig, aztán ősszel jöhet az az XTX 65 nm-en, meg az újabb adag igérgetés. Addigra talán értékelhető Vista driverek is lesznek :)

(#21) Drizzt válasza rudi (#20) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vannak pletykák arról, hogy nem lesz ilyen kari. Nektek mi a legutóbbi megbízható info? Tegnap valami roadmapot rántottak elő valahonnan, ahol a következő kártyák jövő januárban jönnek.

(#22) shteer válasza rudi (#20) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és reméljük h még kiélezettebb (ár)verseny lesz :DD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#23) Komplikato válasza rudi (#20) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Mit szólasz a pletyikhez, hogy nem lesz 65 nanos ráncfelvarrás (R650) viszont jönnek (sokkal késöbb!) az 55 nanos verziók?

55nm R680, RV660/670, RV635 & RV620 In Q4 2007 - [link] :Y

Close the World ..... Open the Next!

(#24) gfefe

gfefe
(őstag)

Éljen az Árverseny :D

Ezek szerinte csak lesz 1x cf a gépemben :D :D :D

Én már csak abban reménykedek, hogy ütni fog az AMD/ATI és a pincéig mennek az árak :D

Éljenek boldogan az Userek :B :C :C :C

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#25) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

699 dollárról (azaz Európában ugyanennyi euróról)
:((( jellemző

All Black...

(#26) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát én se hiszek a nagyon nagy árzuhanásban, mert kevesen vannak a piacon, jobban örülnék ha valami olyasmi történne a mint a rampiacon!

Tök vicces lenne ha pl 8800GTS 320 30kért osztogatnának :DDD

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#27) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

na, végre elkezdödött :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#28) venember83 válasza MZsoltee (#26) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor harakirit kovetnek el a svajci bicskammal, itt helyben... :(

(#29) CYX válasza Komplikato (#23) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

elég nagy ''malőr'' lenne nem december elején piacra dobni a cuccot. karácsony nagyon fúzó egy időszak (szerintem)

[Szerkesztve]

(#30) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

most akkor mennyit kell várjak a vásárlással? :DDD

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#31) Fáraó válasza venember83 (#28) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Megörökölhetem a konfigod? :D

VIGYORRRGAZMUS.....

(#32) t72killer válasza MZsoltee (#26) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tök vicces lenne ha pl 8800GTS 320 30kért osztogatnának - miért ne:)) végülis a csúcskategória a 8800ultra, a 320-as GTS ezután sorban a 3.:DDD
Éljen az árháború.

Még ha nem is a 320-as GTS, de remélem, hogy a HD2600-asok belépő ára nem lesz sokkal 30k felett... legyen 80-90k: felsőkat (8800 ultra, 1 gigás 2900XT), 40-60k felső közép, 30-40k közép...

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#33) N1

N1
(fanatikus tag)

..a nép pedig csak tejel szorgosan :)

(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''

(#34) robekri válasza rudi (#18) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amióta ATI van azóta javul a driver! ;]:)

(#35) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''már fel is hívta parterei figyelmét arra, hogy ne raktározzanak túl a GeForce 8-as sorozatú videokártyákból – állítólag ugyanis ezeket érinti majd az árváltozás''

akkor megint nem megy lejjebb a kedvenc 7100Gs-em ára :(((

ha így folytatják, kikészítik az Ati-t :(

True Success is Blonde

(#36) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Ezeknek az új Ati kártyáknak az áraira és teljesítményére már nagyon kíváncsi vagyok, de valami azt súgja, hogy nem lesz túl nagy különbség az Nvidia középkategóriás cuccaihoz viszonyítva. :( +-5-10%-os eltérést saccolok, de ne legyen igazam. :)

Ha 30k körüli árral teljesítményben megverné a 8600GT-t, akkor életképes lenne, ha e fölött lesz, és az Nvidia még csökkenti is a 8600-asok árát, akkor nehéz helyzet lesz.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#37) rudi válasza Komplikato (#23) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt szólom, hogy nagypofájúságversenyben továbbra is az ATI a király. Gondolj csak bele, hogy a rákba mernek 55 nm-ről beszélni fél éven belül, ha pillanatnyilag még a 65 nm-t sem csinálták meg. Én nem kívánom nekik, hogy ne tudják összehozni, sőt, csak kicsit illene visszavenni az arcból, mert aki nagyon ígérget utána meg nagyon nehezen hoz ki bármit is, annak előbb-utóbb elveszik a hitelessége.

Mindenesetre én elzárkózom a majd meg a ha jellegű szavakkal kapcsolatos kijelentésektől hardverrel és driverrel kapcsolatban is. Amikor megjelenik, idetesztik az asztalra az aktuális VGA-t, megmérjük, összevetjük a konkurenssel és mondunk valamit, addig fölösleges szót csépelni.

(#38) Bagira01

Bagira01
(PH! kedvence)

Remélem ez valami életképes árcsökkentés lesz nem csak parasztvakítás. És ha folytatódna is tarós csökkenéssel. :B (vagy túl optimista vagyok)

[Szerkesztve]

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#39) venember83 válasza Fáraó (#31) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lennel vele tul boldog, ddr1, s939, sima pci-e, no cf/sli s legfajobb pont, h cpu-feszt nem lehet emelni. Bar ugy nezem te is lassan platformcsere elott allsz, barati jotanacs: (d)s3 + e4300 + csomo ddr2 RAM (2gb minimum) meg atmenetnek 1 7900gs/1950pro, mig lesznek dx10-es jatekok ;)
Procit lesz aztan draga mulatsag beletenni a lapomba s sima ddr-arak sem mennek lejjebb :O De nem panaszkodok, nekem jo, vénembernek minek csucskonfig? ;]

[Szerkesztve]

(#40) t72killer válasza Ste (#35) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor veszel helyette 8500GS-t, remélhetőleg leviszik uannyira, vagy kihozzák a 8400-at:))

#37 ez sajnos igaz, 1xerűen képtelenek előrejelezni. Sacc/kb az 55nm jó, ha jövő karácsonyra itt lesz... Rosszabbak, mint a vizsgára készülést tologató diák:DDD

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#41) yoogie

yoogie
(fanatikus tag)

''A jelenlegi nagyágyúnak számító GeForce 8800 Ultra ára például meg nem erősített hírek szerint 699 dollárról (azaz Európában ugyanennyi euróról) 599 dollárra csökken majd, de alacsonyabb végösszeg kerül a GTX és GTS variánsok árcímkéjére is''

A 8800 Gts tehát kb. 10-15e pénzzel lesznek kevesebbek ha jól látom? :F
A 25e pénz az sok lenne felső közép kategóriában szvsz marad a 10-15e.

(#42) gfefe válasza yoogie (#41) üzenetére

gfefe
(őstag)

Attól tartok nem lesz az 10-15 E ft esés :U

Örülhetünk ha 5 öt esik... DE ez majd az ati kontra nvidia teljesítményből fog kijönni szerintem.

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#43) ez_meg_emaz válasza yoogie (#41) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

10-15k nem lenne rossz.
Én azt várom mikor lesz a 8800gts 320-as 55-60k. Mondjuk most is 68k a bazárokban (legalábbis egyikben az a többibe nem néztem)
Szal ha az a 68k-s ár is 10-15k-t esne.. :U :C Őszre talán már kapok 55-60körül egyet.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#44) Yushchenko válasza ez_meg_emaz (#43) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

65k újonnan több boltba is a giga 88gts 320 :U

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#45) slayer006 válasza ez_meg_emaz (#43) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

nem csak a bazárokban: [link] :D

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#46) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Na ezt vártam én.:)

Lehet egy 8800GTS 320 lesz a kiszemelt áldozat ami oolyan 60K körül lesz kiskerbe várhatóan.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#47) erikthekippa

erikthekippa
(kvázi-tag)

na most akkor mit csináljak holnap akartam megvenni egy 8600gts -t akkor várjak vagy mi lesz?

TT TR2 RX 550W Asrock 970 Extreme4 Asus 6970 OC Phenom II X61100T 4x2 Gb G-skill Ripjaws Tt Frio OCK WD Caviar blue 1TB Sata3 Seagate Barracuda 2TB TT esports Black TT esports Challanger ultimate TT esports Sock One

(#48) Raymond válasza erikthekippa (#47) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt a kartyat eleve nem kene megvenned :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#49) Lamair válasza erikthekippa (#47) üzenetére

Lamair
(senior tag)

attól függ mennyiért vennéd én a helyedbe 8800ra gyűjtenék (értsd holnap nem veszel, de jövő7en már lehet hogy a 8800nak olyan ára lesz ami megér mégegykis spórolást) :C

''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

(#50) Csapoati

Csapoati
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezért jó, hogy két nagy gyártónk van, akik egymást licitlálják alul. ;] Kiváncsi vagyok a 8800GTS 320-ak ára hol fog megállapodni.

Haladni kell a korall!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.