Biztos mi vagyunk a legtőkerősebb közönség, vagy ide a legdrágább a szállítási költség.
Azért az fasza, hogy szinte az amerikai ár duplájáért akarják ránksőzni a vackukat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hebry
(senior tag)

Kriza
(őstag)
''Cserébe az európai vásárlók jó eséllyel pár nappal hamarabb (augusztus 24-én) juthatnak hozzá... '' Hát igen, valamit valamiért
Mekkora vigasz. 
Viszont az 53600HUF ár elég szimpatikus lenne.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Hebry
(senior tag)
Szerintem azon az áron, több fogyna belőlle, mint most.
Ráadásul, hogy híresből hirhedté válta 360, a sok problémája miatt.
Sokan vagyunk de nem elegen.Vegyetek egyet!
Komolyabb grafikai minőség, mint egy 8800GTS-el.Jah és 1920x1080-ban is akár.
Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

D.Orion
(PH! kedvence)
Hát akkor én még mindig várok. Nagyon remélem, hogy mostmár elfogadható ára lesz. Az az érzésem, hogy itt még karácsonykor is marhadrága lesz ez a ''vacak''.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

flimo
(őstag)
Még egy indok, hogy kitelepüljek..
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

orbano
(PH! félisten)
Én inkább a szép magyar lányokat választom, mint az olcsó xboxot... de hát... ízlések és pofonok...
A vér nem válik VAZZE!™
De legalább egy kereskedő felvállalná a közvetlen importot.
A többi meg húzhatna a búsba.
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal
erre való a kizárólagos importőri státusz. ha meg nem a gyártótól veszi,mire ideér a cucc, ugyan ott van az ára.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

flimo
(őstag)
Szép magyar lányok vannak Amerikában is, sőt, akár ki is lehet vinni egyet 
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

analist
(újonc)
Lehet, hogy hülye kérdés, de mire használja az xbox a merevlemezt?Ha jól emlékszem, az engadgeten volt egy cikk, miszerint az MS ösztönözni akarja, hogy a játékok minél jobban használják ki a hdd-t. Ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy a fejlesztők eddig nem nagyon használták ki ezt a lehetőséget. Szóval mi a véleményetek Core, vagy Premium?
Save-ekre, audio CD felgrabbelesere DRM-esen, unofficialban filmeket, esetleg jatekokat feltenni ra... Core 2 Duo vagy PS3 esetleg Wii 
Linux.... The choice of a GNU generation.

klambi
(őstag)
ez a szépség mikor lessz a polcon ha bemegyek a boltba és mennyiért..?
(meg mennyivel tud többet az előzőektől..?) 
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

Hun'reeth
(őstag)
Nem lehet elég olcsó, hogy vegyek ilyet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Öregember nem gyorsvonat!''
Minek bele HDD? Hát, hogy tegyél rá egy vistát
A vas már adott hozzá 
Najó. Egyébként sose értettem ezt a konzol mániát. Eszméletlen, hogy PC esetében például a GTA sorozatnál mi mindent át lehet alakitani, cserélni, modolni a játékban. Ebből a konzolosok kimaradnak. Még emlékszem ano a NFS4-nél kezdtem foglalkozni a játékok álományaival. Volt egy verseny amit nem tudtam megnyerni de csak azt az egyet. Fogtam átirtam az összes érintett autónak a max sebességét 80ra, rájuk is vertem vagy 2 kört.
Számomra a konzol egy megkötés/korlátozás.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

szkorhetz
(senior tag)
premium
nagyon megéi
C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

klambi
(őstag)
hát akkor azt a mai napig nem nyerted meg!
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

fobee000
(kvázi-tag)
Konzolról annyit, hogy stratégia játékot játszani vele egy agybaj egér nélkül. Ha meg magát a játékmódot nézzük, nekem még mindig az a berögződésem mintha egy Nintendo-val játszanék, csak szebb grafikával, ami ugye hát egy kalap sz*r, ököráron persze. Ennyit a konzolról...
Tiszteletem 
''Nincs az az elba**ott helyzet, amin ne lehetne szívós, kitartó munkával még tovább rontani''

szkorhetz
(senior tag)
mér van ien érzésed?
nekem nincs és nem is volt sose.
C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

klambi
(őstag)
ajánlom neked a Wii-t!! ja az tényleg nintendóóó 
Mindenki akinek ezt tetszik! Ez még a nem a 65nm-es változat. Arra még várnunk kell.
gyúrunk vazze

szkorhetz
(senior tag)
és ki mondta hogy ez a 65nm-es? 
az karácsony körül jön igaz?

fobee000
(kvázi-tag)
Kösz, de kihagyom a hasonló játékdobozokat
Igazából nem látom értelmét, elléggé korlátoltak a lehetőségeik...
[Szerkesztve]
''Nincs az az elba**ott helyzet, amin ne lehetne szívós, kitartó munkával még tovább rontani''
Nem mondta senki, hogy az Elite az csak sokan gondolták, mikor bejelentették.
Ezért nem érdemes erre cserélni. Olyan kis parasztvakítás az MS-től. Rakjunk bele mindent és vegye a jónép, mert jól néz ki, de belül ugyanaz a xar van.
gyúrunk vazze

klambi
(őstag)
azért vannak mert ha csak jáccol akkor inkább vegyél 1 ilyet mert kb olyan képe van mint 1 felsőkategóriás vidkarinak meg 1jó vasnak alatta, de nem kerül annyiba!!

fobee000
(kvázi-tag)
Igen azért vannak, de össze nem lehet hasonlítani pl az fps-eknél a célzást--> egérrel vagy azzal a fos vezérlővel...Esélytelen, az egeret nem tudja pótolni normálisan semmi. Ez stratégiai játékoknál meg alap. Emlékszem régen játszottam C&C-t konzolon, azt hittem összetöröm azt a szart. Se normálisan kijelölni, se semmi. Szóval a játékokból is inkább csak azokhoz jó, amelyeknél a 4 irányt nyomja az ember ész nélkül meg néha max még 2-3 funkciógombot használ. Szóval a játékok feléhez még mindig használhatatlan.

Peat;)
(PH! addikt)
Ps3 és X360 már támogatja a bill+egér kombót. Wii irányítójára meg nem lehet azt rá mondani hogy nem jó fpsben, szerintem pc-re kiadnának hasonló irányítót nagy sikere lenne a lövöldözősökben mivel jobban beleéli magát az ember és nagyobb ügyesség kell hozzá. Játékkínálatban meg x360 verhetetlen, a másik 2 konzol most zárkózik fel(wii lehet h lemarad). Ps2 meg xbox1 már régen volt ami alapján ítélsz.

medvegy
(tag)
a media-ban meg az 576-nál meg hasonló értelmes helyeken még mindig 100k fölött mozog az ára annak a ''vacaknak''... én sztem ezen helyeken még egy jó darabig meg fogják kérni az árát... meg máshol is... ismervén a magyar üzletpolitikát...
live: Medw

fobee000
(kvázi-tag)
Ügyesség eddig is kellett a célzáshoz a kifejezetten elba*ott irányítás miatt. Az 576 árairól meg, 100k-ért már lehet venni számítógépet is, igaz nem fog fullon menni vele a grafika játékok alatt, de lehetőségek terén egy számítógéppel azért sokkal több mindent meg lehet csinálni. Ha ötöde lenne a konzolok ára mint amennyi, akkor azt mondanám hogy jó, legyen ilyen is. De így egy horribilisan drága szarnak tartom. 

szkorhetz
(senior tag)
erre mondom azt hogy az box áráért( 70-ért) messze nem ien képességű gépet tudsz venni.
ennyiből jön ki egy dx10-es 8800 ami kevés is a dx10-hez é snem is tudjuk hogy meik jobb a dx 10 vagy a box.
és akkor még proci ami kihajtja.
NEM LEHET 70-ÉRT IEN KÉPESSÉGŰ GÉPET ÖSSZREKANI!!
egyébként meg a sport és autós(igen, mert erre vannak jó autós játékok nem úgy mint pc-re)
ezerszer jobban lehet nyomni mint a billel.
és sztem az fps sem egy túl nagy ördöngösség. nekem fél óra gow után nem kellet vissza az egér.
[Szerkesztve]

klambi
(őstag)
hát izlés kérdése... van olyan haver aki tök jól megtanulta...

pengekcs
(újonc)
Ebay-en megvenni amcsiktol, behozatni (kb. 50 dolcsibol alt. megvan) aztan szarni bele. Dollar most ugyis melyrepul... magyar kereskedok meg kapjak be. Kulonben meg a szros magyar AFA nevu genny is ratesz az arra egy jo lapattal. Nah, ennyi.
N/A

szkorhetz
(senior tag)
elecktro worldben 80-ért lehet kapni premium packot.
NEM LEHET 70-ÉRT IEN KÉPESSÉGŰ GÉPET ÖSSZREKANI!!
Ellenben jóval olcsóbb egy helyesírási kézikönyv.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Atlantis
(VIP)
Két HSz törölve.
szkorhetz: Ez a stílus nem idevaló.
Nem szeretném, ha folytatva lenne. Köszönöm.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

klambi
(őstag)
hát lehet hogy külföldről olcsóbban hozod be csak nemtood hogy garit hogy oldod meg, és ha itthon javittatod zsebből,akkor meg ugyan ott vgay mintha 1 garisat vettél volna ithhonn...
(szerintem) 

fobee000
(kvázi-tag)
Nem szart kell venni, az már régen rossz ha javíttatni kell... 

szkorhetz
(senior tag)
akkor vedd meg a teljes gépedet meg az autódat meg mindenedet garancia nélkül.

Skeleton01
(fanatikus tag)
Ha Amcsiból behoznátok egy gépet azon csak NTSC játékok mennének
. Asszem mi a PAL régióban vagyunk, persze lehetne NTSC játékokat is külön behozanti, ami megint nem olcsó...

fobee000
(kvázi-tag)
Azt ne mondd hogy még nem vettél alkatrészt garancia nélkül. Örülhetsz ha van használt cuccra, ám nem minden esetben teljesül a dolog. A másik meg hogy utána tudod ki a f*sz rohangál az előző tulajhoz ha véletlenül rajta keresztül van gari, majdnem olyan mintha nem lenne.Ennyi... 

medvegy
(tag)
külföldröl sztem is rossz ötlet behozatni a boxot, ismervén az elhalálozási arányukat... vakmerőség lenne... garanciaát itthon kapsz rá 3 évet. 80-90k közt megkapod a cuccot itthon, annyiért egy vacak pc-t tudsz összerakni, játék szempontjából a box egyértelműen előnyösebb.
live: Medw
egy kicsit még szerintem járd körül a témát, rádfér...
[ Szeretkezve ]

Jó vannak régiófüggetlen játékok is 1-2.