Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) marcee

marcee
(PH! addikt)

Úgy tűnik nem lehet túl nagy puffanás a -DL írás a +DL-hez képest. Kár, hogy a pio-nak már van -DL írója is, így nem érdekük a 108/a08-al eljátszani ugyanezt. Bár könnyen lehet, hogy mire a dl lemezek értelmes árkategóriába kerülnek még tönkre is mehet a 108-am :)

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#2) twollah válasza marcee (#1) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Hat igen, mire tenyleg ''elerheto'' aruk lesz a DL lemezeknek meg sok viz fog lefolyni a Dunan.

(#3) ciao válasza twollah (#2) üzenetére

ciao
(senior tag)

pár hete még 1600 Ft-ért vettem traxdata DL lemezt ma már ''csak'' 1300 ha így megy tovább még idén eléri az 5-600Ft-ot és akkor már szerintem megéri Bővebben: link

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#4) karib

karib
(PH! addikt)

Inkább újraírható DL lemezt csinálnának - de asszem olyat nem fognak.

Department of Redundancy Department

(#5) erdoke válasza karib (#4) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ki tudja.
Bővebben: link

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#6) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

''Pár napja, amikor beszámoltunk a Plextor PX-716 sorozatú írókhoz kiadott új firmware-frissítésről, elismerően szóltunk a gyártó gyakorlatáról, mely a felhasználók számára egyértelműen kedvező helyzetet teremt. Mint ismeretes a cég az iparágban úttörőként a hardver frissítése helyett új alapprogramokkal teszi lehetővé írói tulajdonosainak az újabb szabványoknak megfelelő lemezek használatát.''

Szerintem meg a Pioneer 109/A09-hez előbb jelent meg az 1.40-es FW mint a Plextorhoz az 1.05, tehát a nagyobb sebességű, gyakorlatilag is jelentőséggel bíró FW-es szabványbefogadás ''iparági úttörője'' ezúttal se a Plextor (ami természetes is egy magas minősgre pozícionált, dupla árú márka esetén). ;)

(#7) max-pain válasza erdoke (#6) üzenetére

max-pain
(senior tag)

Csak ez a Pio-hoz eleve be volt igerve...

(#8) erdoke válasza max-pain (#7) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Meg a Plextorhoz is...

(#9) max-pain válasza erdoke (#8) üzenetére

max-pain
(senior tag)

A DVD-R DL tamogatas vagy a 6x-os DVD+R DL iras az iro megjelenesekor? Hol?

Csak honapokkal kesobb lett bejelentve ezek tamogatasa:

[Szerkesztve]

(#10) erdoke válasza max-pain (#9) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A hivatalos bejelentés napján egy japán oldalon: Bővebben: link

A Plextor nem európai cég. ;)

(#11) rocket

rocket
(PH! kedvence)

I-o data 3.22 fw-ben (ami ugye nec valojaban) mar van dvd-9 tamogatas.
Akkor hogy lehet, hogy a nec majusban jelenik meg? mikor az is egy nec iro nec fw vegulis :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#12) max-pain válasza erdoke (#10) üzenetére

max-pain
(senior tag)

Nalad a pont :)
Azt azert tudom, hogy nem europai, de japanul nem tudok :)

(#13) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

milyen ez az író? érdemes megveni?

(#14) vfo7 válasza vtechun (#13) üzenetére

vfo7
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen.

Aki csak a lábával siet, hibázik.

(#15) pschio válasza vtechun (#13) üzenetére

pschio
(őstag)

ja. kiraly egy dirve! nekem is itt figyel egy fekete. szepen teljesit bar igazabol en az olvasasi kepessegei miatt vettem meg. untam hogy a toshiba lassu.

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#16) vfo7

vfo7
(senior tag)
LOGOUT blog

Megjelent a mínuszos DL-t is író hackelt firmware, ami támogatja a bitsettinget és a minőségtesztet. Bővebben: link

(#17) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Húúú, és én ezt hallottam kb. 2-3 hete, de nem mertem leírni, nehogy kamu legyen, és a fejem égjen. De ezek szerint igaz. Örülhetnék, mivel ilyen írom van, de mivel még nem is gondolkodtam DL lemezben...

Egyébként annyi rohadt formátum van. Felét nem is használjuk. És akkor a HD-DVD, DVD DL+RW meg a blue ray, stb. Tényleg uniformizálni kellene már piciké. Kezd marhára káosz-szerű lenni.

[Szerkesztve]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#18) vfo7 válasza Jim Tonic (#17) üzenetére

vfo7
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem inkább az az újdonság, hogy tudja a nero quality testet. Eddig ezt a NEC-ek nem tudták.

(#19) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Arról nincs info, hogy hányszorosan?

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#20) erdoke válasza Jim Tonic (#19) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egy tipp: 4X. :D
BTW bitsettinget nem támogat az eddig megjelent FW, majd a Mad Dog talán.

(#21) Jim Tonic válasza erdoke (#20) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mert a Plextor az új FW-rel 2x-st tud, ha jól tudom. Az picit azért sovány. Nem használhatósági szempontból, hanem technológiailag. Valaki itt azt írta, nem lehet a +/- között nagy különbség, ha egy FW frissítés segít. De ezek szerint mégis van valami, ami miatt nem megy az adott vassal gyorsabban.

(#22) pschio

pschio
(őstag)

nekem is ilyen dvd irom van de egyszeruen nem megy a 4x-es ujrairas. csak 10szeresen tudok ujrairni sima cdrw-t ami elegge idegesito mert a minicd-s hordozhato cuccom nem komalja. tudnek valahogy lassaban irni? :F

(#23) avantifutur

avantifutur
(újonc)

Sziasztok! :R

Bocsi hogy kicsit oFF a dolog :F de szeretném megkérdezni mi a tapasztalatotok újraírható DVD-vel. minuszos vagy plusszos a jobb ennek a NEC-nek vagy ezt is mindet megeszi? :U

Én amúgy teljesen elégedett vagyok vele, vegyétek meg. D*g*talmi*d-ban már 12 alatt láttam bruttó (akciós hírlevelükben)!

Valaki segítsen ha tud! :F Köszi!!!

Csao! :DDD

''A fejlesztési segélyek azok a pénzek, amiket a gazdag országok szegényei adományoznak a szegény országok gazdagainak''

(#24) pschio válasza avantifutur (#23) üzenetére

pschio
(őstag)

sztem tok mind1 hogy +rw vagy -rw

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.