Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Mintha zt halottam voltna, hogy a PS3 kontrollerben van valami mozgásérzékelő is, ebben nincs ilyen? Mert akkor meg nem kifejezetten PS3 kontroller.

Aki hülye, haljon meg!

(#2) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na, eljutottunk ide is - már várom, h mikor lesz olyan kontrollel, amelyik a postát is behozza... :P

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#3) L3zl13 válasza bolondember (#2) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hát, az e-posta behozása már most is megoldható. :DDD

Aki hülye, haljon meg!

(#4) bolondember válasza L3zl13 (#3) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és hol marad a boríték széttépésének élvezete... :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#5) cucka

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

parasztvakítás. a tenyeret fújja a ventillátor, amikor a fő gond, ha az izzadtság miatt a 2 analóg kontroller csúszóssá válik.

(#6) András83

András83
(lelkes újonc)

Szerintem ez engem kifejezetten zavarna... tök rossz érzés ha az izzadt tenyérbe folyamatosan fújják a levegőt. Kicsit olyan mintha huzatban ülnél nyáron hogy ne izzadj... attól is hülyét kapok.

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

(#7) Eagl3 válasza cucka (#5) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemhogy a gépbe rakták volna azt a + ventit ;]

[Szerkesztve]

(#8) orbano válasza cucka (#5) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ha fújja kezdettől fogva a kezedet a venti, akkor nem fog izzadni, és mivel a kontroller maga nem verítékezik, így az ''analóg kontrollerre'' sem fog a játékos izzadságából kerülni...

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak annyit tudok hozzátenni: éljen a reuma :) Esetleg mivel a hülyekés mutatóujj közés is odafúj, lehet egy kis ínhüvelygyulladás is befigyelhet.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#10) t-shirt

t-shirt
(PH! kedvence)

Persze ez típus kérdése is, de a tenyerem még sohase izzad annyira hogy ez zavart volna játék közben.

Kíváncsi vagyok hogy ezt a szerintem is felesleges ötletet mikor látjuk viszont egy játékosoknak szánt egeren is :)

(#11) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Nektek megjeleníti a képeket?

"Csak úgy mondom"

(#12) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''játékvezérlők PlayStation 3-hoz is''

PlayStation 3? Az meg mi? Ja az a kütyü, amiröl már nagypapám mesélt, és az ük-ükunokám idejében fognak Európában játszani?

[Szerkesztve]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#13) Den válasza szab.tam (#12) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

nem, az az a kütyü, ami hamarosan nevetségessé tesz minden játék pc-t.

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#14) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hát gyerekek azért több mint 20 ropit még egy ilyen controllerért szerintem kicsit húzós, egyébként meg a gyári vezérlők ispipecek szoktak lenni, tehát tök felesleges ez a cucc :DDD

(#15) LukE válasza t-shirt (#10) üzenetére

LukE
(PH! kedvence)

[link] :D

''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

(#16) LukE válasza t-shirt (#10) üzenetére

LukE
(PH! kedvence)

[link] :D

''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

(#17) cucka válasza orbano (#8) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tudom, szoktál-e hasonló gamepad-el játszani. nekem eddig sosem volt gondom azzal, hogy izzad a tenyerem, cserébe az zavaró tud lenni, ha az analóg karok csúszósak. (pedig azokat nagyujjal tapogatom és hát az én gamepad-em sem izzad magától :) )

(#18) szab.tam válasza Den (#13) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''...hamarosan...''

Ezzel van a bajom. :((

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#19) t-shirt válasza LukE (#16) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Mondjuk ez a golyós nem kimondott játékos egér, de ezért nagyon ott van :DDD

(#20) Den válasza szab.tam (#18) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

miért?

(#21) szab.tam válasza Den (#20) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy látszik senki nem érti a cinizmusomat.
Akkor világosabban: az a bajom, hogy a nyamvadt Blu Ray miatt, (meg ki tudja még, miért), a végtelenségig húzzák a megjelenést.

(#22) Den válasza szab.tam (#21) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

na és, ez legyen a sony baja, te meg vegyél xbo360-at hd-dvd-vel ha nincs türelmed várni, és nem tetszik a br meghajtó

(#23) LordX válasza Den (#13) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olvasd el Rudi hozzászólását valahol, mely szerint egy mai csúcs PC már van akkora teljesítményű (max programozás miatt lassabb rajta a játék - ami x idő múlva a gyorsabb PC miatt nem érdekel majd senkit).

Kb. annyira fog a PS3 nevetségessé tenni játék PC-t, amennyire bármelyik másik konzol tette. Semennyire.

(#24) Den válasza LordX (#23) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

mondod te. ennek ellenére a ps1 a maga 33mhz-es procijával és 2 mega ramjával annyival jobb grafikát produkált mint a 300mhz-es pc-m voodoo2-es kártyával, hogy akkor fel is hagytam a pc-update-elgetéssel.

ugyanez volt igaz a ps2-re is és ugyanez lesz igaz a ps3-ra is, függetlenül attól hogy milyen erős lehet egy pc papiron

majd vmikor a ps3 életciklusának a végén nagyjáól pariban lesznek, csak addigra a kutya nem fog pc-e komoly játékot irni

(#25) LordX válasza Den (#24) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most az, hogy hány MHz-es és mennyi RAM van benne, az teljesen mindegy, más architektúra. A PC-t mindegyik konzol megjelenésekor temették, és még mindig él és virul. Élni és virulni fog a PS3 életciklusa végén is, fogadni mernék benne.

(#26) Den válasza LordX (#25) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

élni biztos fog de hogy virulni is arra nem mernék fogadni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.