Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Letölteném...ha működne a Lavalys honlapja. :U

Kíváncsi vagyok rá... :))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#2) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az utolsó képet nem lehetne nagyobb méretben is megnézni?

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#3) DeadMeat válasza Oliverda (#1) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit lassu,de mukodik az :)
En mar kiprobaltam :P

grat az avatarhoz :C

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#4) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kár hogy nem freeware :U

extra

(#5) CYX válasza dokar (#4) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

azok a régi szép idők, amikor volt még belőle Home és free verzió...

(#6) Csyppa

Csyppa
(senior tag)

Torrenten már fennt van az Ultimate Edition :U :U

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#8) Solad válasza Csyppa (#6) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

:((( :(((

Példaképem Gregory House

(#9) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''Az átalakított hardverfigyelő modul több mint hetven új adatot közvetít a felhasználó számára, ilyen például a memória órajel, a CPU szorzó, a CPU FSB és a GPU órajel.''

a cpu szorzót, fsb-t, és memória és gpu órajelet eddig is mutatta nem? :D

A Sidebaros hardware infó meg honnan is olyan ismerős...? :))

#6: várjuk a moderátort:)

[Szerkesztve]

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#10) _seth_ válasza REDeath (#9) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

#6: miért kell ehhez mod :F

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#11) dokar válasza _seth_ (#10) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tényleg nem kell moderátor, mert az hogy a torrenten fent van, az még nem warez, ha:
''Itt tölthető le az EVEREST Ultimate Edition korlátozott felhasználású próbaverziója''

extra

(#12) dokar válasza CYX (#5) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én szívesen használnám az everestet, ha free lenne; így marad a másik amelyik teljesen hasonló és ingyenes

extra

(#13) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

ez everestet mindig is szerettem az egyszerüsége miatt. kiváncsi vagyok az ujabb verziora :C

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#14) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Épp a napokban jutott eszembe, hogy elég rég volt már új kiadás és lőn :R

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#15) Fiery válasza dokar (#12) üzenetére

Fiery
(VIP)

Teljesen hasonlo, csak megse ennyire jo :) Tudod, van a BMW meg mondjuk a Hyundai (no offense), mindketto 4 kereku es utasokat szallit, de valahogy megse ugyanaz ;] :DDD

AIDA64.com

(#16) killahdrums

killahdrums
(senior tag)

Éljen! Veszem is az upgrade licenszt, 20 dodó, bőven megéri, de az új licensz 30 dodóért is lófa*z. Most komolyan, vannak olyanok akik ezt soknak tartják? :((

Ez egy nagyon frankó kis progi, sok meló van benne, alap, hogy megtiszteljük a készítőket azzal, hogy megvesszük és nem ellopjuk, főleg, hogy még magyarok is! Szvsz.

There is no God, just Technology...

(#17) _seth_ válasza killahdrums (#16) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Azért még mindig nem tökéletes.... a 3.80 is csinált még olyat, hogy ha ment a TV tuner és elindítottam hazavágta a gépet de ez már a 2.xx óta így van... (xp, vista mind1...)

(#18) killahdrums válasza _seth_ (#17) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

Nem mondtam, hogy tökéletes. Miért, van tökéletes ehhez hasonló szoftver, netán ingyenes is? Na muti.

Amúgy ezt miért nekem írtad? Mivel nem ''tökéletes'', akkor már nem éri meg az árát, vagy nem értem. :F

(#19) zsiga667 válasza killahdrums (#16) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

30USD igenis sok pénz, ha évente csak kétszer-háromszor használod... Én is gondolkodtam hogy megvegyem, de egyszerűen nincs rá szükségem (nem is igazán tudom elképzelni hogy egy átlagfelhasználónak mire kell nap mint nap egy ilyen program), ha néha esetleg mégis kéne akkor keresek valami mást.

(#20) killahdrums válasza zsiga667 (#19) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

''30USD igenis sok pénz, ha évente csak kétszer-háromszor használod...''
Teljesen igazad van. Ez annak való/éri meg aki tuningol, rendszergizda, stb. és majd' napi szinten használja.

Amúgy az tényleg kár, hogy az ingyenes Home megszünt.

(#21) Zoli329

Zoli329
(PH! addikt)

Én elég sokat használom ezt a jó kis programot. Eleinte Sandrát használtam, de ez jobban bejön annál. Majd meg fogom venni hamarosan, egyelőre nincs rá keret. :U

Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

(#22) Csyppa válasza REDeath (#9) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

Én sem értem hogy miért kell mod, nem írtam hogy hol van, csak azt akartam kifejezni hogy a lopásnak nincsenek határai. :(
Egyébként köszönöm kedvességedet.

Szerk:OFF

[Szerkesztve]

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#23) _seth_ válasza killahdrums (#18) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Csak a frankó részre utaltam, hogy azért van amit évek óta nem javítanak benne. Nekem az asztali gép 90%-ban annyit csinál, hogy TV-t nézek rajta és az everestet így el sem tudom indítani rajta :) (öcskös használja másra is...)

Egyébként meg igenis sok pénz főleg, hogy 12-ért már win xp-t is lehet venni :Y (aki nem hiszi járjon utána! szamitogephaz...)

(#24) Zoli329 válasza Csyppa (#22) üzenetére

Zoli329
(PH! addikt)

Lopás. Megnéztem, amit írtál. Van sok már, kapásból vírusos a fele :) Úgyhogy csak szedje aki akarja.

(#25) dokar válasza Fiery (#15) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most biztos sok Hyundai tulajdonos önbecsülését a sárba tiportad :DDD
mellesleg no offense ofkorsz :)

extra

(#26) Fiery válasza _seth_ (#23) üzenetére

Fiery
(VIP)

Irtal mar ezugyben a tech supportunknak? Vagy a Lavalys forumba?

Mivel sajnos nem all modunkban minden egyes, a piacon fellelheto hardvert megvasarolni es telepiteni/tesztelni, igy elfordulhat ilyesmi.

Megjegyzem, nekem annak idejen volt Pinnacle tunerem, es ritka sz*r driverei voltak, mas szoftverekkel is elofordult hogy TV nezes kozben egyszer csak reboot. Egy kedves ismerosomnel van egy Rave, amit Dscalerrel hasznalnak, es ott is vannak hasonlo problemak (nem EVEREST-tel, mas szoftverekkel, TV nezes kozben).

Nem vedeni akarom az EVEREST-et, de egyes TV tunerek ritka gagyi driverekkel es szoftverekkel vannak ellatva... Mindenesetre, ha megirod a forumunkba (itt: [link] ) a hiba pontos leirasat (Windows verzio, tuner pontos tipusa, tuner driverenek verzioja, TV nezo szoftver neve es verzioja, a geped pontos hardver kiepitese), akkor utananezunk a dolognak.

AIDA64.com

(#27) Fiery válasza _seth_ (#23) üzenetére

Fiery
(VIP)

Nem kerul tobbe az EVEREST, mint a hasonloan minosegi es osszetett szoftverek. Nem akarom hasonlitani az almat a kortehez, de nezd meg pl. a Total Commander, WinRAR, NOD32 arait... A Windowshoz azert kicsit eros hasonlitani, ennyi erovel mondhatom azt is, hogy ''de mennyivel olcsobb az EVEREST, mint az Office'' :DDD

AIDA64.com

(#28) _seth_ válasza Fiery (#27) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

A wint csak azért írtam, hogy az everest az egy segédprogram a win maga az OS :) Az officenál valóban jóval olcsóbb :D De az openoffice még olcsóbb :D
TC ha nem regelem akkor idegesítő de ingyenes, nod32-t ha havonta ójra felteszem ingyenes, winrar is ingyenes 40 napig bár utána nem tudom, hogy ha kitisztítoma registryt felmegy-e újra mint a nod...

Egyébként 6900 HUF szerintem annyira nem vészes bár lehetne olcsóbb + én elvárnám, hogy ne csak 12 hónapig legyen terméktámogatás és az új verziókra ne kelljen ráfizetnem, akkor pl én is elgondolkoznék azon, hogy megveszem + alapból 2 gépem van az már 2 licence :(

Fórumba majd leírom, hogy mi a hiba nálam.

(#29) Fiery válasza _seth_ (#28) üzenetére

Fiery
(VIP)

A kiprobalasi idoszak meghosszabbitasa ugyanugy illegalis, mint ha kalozverziot hasznalnal, tehat amit irsz, az egy kicsit sem stimmel, es egy pillanatig sem jelenti azt, hogy legalisan ingyen hasznalhatod a felsorolt szoftvereket.

Ez egyebkent a kelet-europai modi: ha netan nem lopjuk el, akkor legalabb csaljuk szet a cuccot, es hitessuk el magunkkal, hogy ez igy nem torvenybe utkozo :(((

AIDA64.com

(#30) _seth_ válasza Fiery (#29) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

TC: próbaverzió, minden indításnál 1-2-3 választás, semmi törés, crack vagy ilyesmi nem kell hozzá.
Nod: 1 darab registry bejegyzést törlök a full legális winemből és utána felteszem aköv próbaverziót ami úgy is megjelenik ált havonta, a winemet jogtisztán használom, a nod meg, hogy ennyire béna arról sem én tehetek... nem hosszabbítom meg egy perccel sem hanem a köv próbaverzió megy fel... (bár nekem ez sem így van felrakva).

A lavalys oldala mindig ilyen lassú? Mióta írom a hsz-eket folyamatosan kattingatok, hogy fórum, reg... és még csak most hozta be a regelős részt. De lehet csak nekem ilyen a firefox 3-al. Hehe... angolul van amit el kell fogadni ;]

Szerk2: ''tovább''-al meg nem jön be na jó majd legközelebb megpróbálom...
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#31) ftc válasza Fiery (#27) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért TC-t nem venném bele..ott a meglévő kulcsoddal a további verziókkal is legálissan ügyködhetsz...

(#32) Fiery válasza _seth_ (#30) üzenetére

Fiery
(VIP)

Idezek a Total Commander EULA-jabol:

''Use of this software after the trial period of one month is in violation of international Copyright law! It is also unfair to the author, who has spent hundreds of hours developing this program.''

Sz'al sajnos csak 1 honapig kattintgathatod legalisan a gombokat, utana ha ugyanezt csinalod tovabb, maris szerzoi jogi torvenyt sertesz. Tores es mahinalas nelkul is.

---

A weboldalunkat sajnos folyamatosan tobb szaz felhasznalo latogatja (egyszerre), es a legtobbjuk -- ertheto modon -- le is tolti az uj verziot. Ez olyan merteku terhelest ro a szerverunkre, amit csak nehezen tud elviselni :) Holnap es holnaputan mar jobb lesz a helyzet.

AIDA64.com

(#33) Zoli329 válasza ftc (#31) üzenetére

Zoli329
(PH! addikt)

WinRARnál is

(#34) erdoke válasza Fiery (#15) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Miót az Euro NCAP honlapján is tájékozódok, nagyot csalódtam a BMW-ben. Talán még az általad említett Hyundai is biztonságosabb. Az előző 3-as BMW pl. 1,5 csillagot ért el sok légzsákkal, ami a Fiat Seicento szintje (1 légzsákkal). Ezt a modellt pedig még a közelmúltban is meg lehetett vásárolni újonnan. A mostani 3-as és 5-ös is csak 4 csillagot kapott, ami – kategóriájukat nézve – elég szegényes teljesítmény. Tehát a jó gyorsulási adatoknál nem csak a kiváló motorok játszanak szerepet, hanem a megspórolt biztonsági elemek hiányzó súlya is. :(

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az eltérő fogyasztói igények egyik részét az általad gyengébbnek tartott, ám olcsóbb megoldás esetleg ugyanolyan szinten kielégítheti. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#35) erdoke válasza killahdrums (#16) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pl. azok soknak tarthatják, akik alig használják, és az ő céljaiknak megfelelő ingyenes megoldás is létezik.
Akinek viszont ez kell, annak tényleg nem sok az ára.

(#36) Fiery válasza erdoke (#34) üzenetére

Fiery
(VIP)

Ez nagyon off kezd lenni, de amirol Te beszelsz, az nem az elozo 3-as, hanem az az elotti 3-as BMW :) Amugy meg vicces arrol beszelni, hogy ki van konnyitve a BMW, megnezted mar hogy egy 5-os pl. hany kg? (segitek, masfelszer annyi mint egy 5 csillagos Yaris)

Egyekbent az is teny, hogy aki BMW-t vesz, azt kevesbe erdekli a biztonsag, de a kepet az is arnyalja, hogy a legtobb szeria gyartasu autonak nincs defektturo abroncsa, mig az osszes BMW-hez alapfelszereltseg ez. 130-as autopalya temponal biztonsagi szempontbol ez azert nem jon rosszul, lasd durrdefekt :)

AIDA64.com

(#37) Fiery válasza erdoke (#35) üzenetére

Fiery
(VIP)

Sokaknak a CPU-Z is eleg, de mi ertelemszeruen nem a CPU-Z-vel akarunk konkuralni :DDD

AIDA64.com

(#38) Fiery válasza sh4d0w (#2) üzenetére

Fiery
(VIP)

Ime:

[link]

AIDA64.com

(#39) ftc válasza Fiery (#38) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

memória órajel:56Mhz? jól jelzett az ki?

(#40) Fiery válasza ftc (#39) üzenetére

Fiery
(VIP)

Virtualis gepen futott az EVEREST ;]

AIDA64.com

(#41) Zoli329 válasza Fiery (#38) üzenetére

Zoli329
(PH! addikt)

Azt a jobb oldali összesítő ablakot hogy tetted ki? :U

(#42) Fiery válasza Zoli329 (#41) üzenetére

Fiery
(VIP)

EVEREST / fomenu / Fajl / Beallitasok / Vista oldalsav

Persze Vista is kell hozza :)

AIDA64.com

(#43) Zoli329 válasza Fiery (#42) üzenetére

Zoli329
(PH! addikt)

Fenébe :((( Xp-re nem tudtok ilyet írni? Vagy van vmi hasonló?

(#44) Zoli329

Zoli329
(PH! addikt)

Ja igen. Vannak a hőfokkijelzők alul. Cpu, hdd, vga.
Ha raid-ba kötöm a hdd-ket, nem mutatja. Ezt meg tudjátok esetleg oldani vagy ez bonyolult? (gondolom így olyan, mintha scsi lenne)

(#45) Fiery válasza Zoli329 (#43) üzenetére

Fiery
(VIP)

Van XP-re is hakkolt Sidebar, de mellesleg van OSD is az EVEREST-ben, az megy Win2000 es XP alatt is.

AIDA64.com

(#46) Fiery válasza Zoli329 (#44) üzenetére

Fiery
(VIP)

RAID tombokben talalhato vinyok SMART adatait (es egyben a vinyo hofokot) nem lehet kiolvasni a legtobb vezerlo eseteben (kivetel a 3ware es az LSI MegaIDE). Ez azon mulik, hogy a vezerlokhoz keszult driverek nem tartalmaznak ilyen jellegu interfeszt. Ergo ez nem az EVEREST hibaja.

AIDA64.com

(#47) Zoli329 válasza Fiery (#46) üzenetére

Zoli329
(PH! addikt)

Értem :R Nem is hibának róttam fel, csak érdeklődtem.

(#48) erdoke válasza Fiery (#36) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez tényleg messzire vezet, de a magyar utakon a defekttűrő gumi szétrázza az embert és az autót egyaránt. Tesztelők elkerülni javasolják.
A 3-ast megnéztem, tényleg rosszul emlékeztem, a '97-es kapta a 1,5 csillagot. :)

(#49) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa Winbond W83627EHF/EHG (ISA 290h)
GPU érzékelő típusa National LM63 (ATI-I2C 4Ch)
Alaplap neve ASRock ALiveNF5-eSATA2+/VSTA / ALiveXFire-eSATA2
Burkolatba behatolás történt Igen

Motherboard ID : 63-135-0000010-00101111-011707-ATI$ASRO2135_ALIVEXFIRE-ESATA2 BIOS P1.40
Motherboard Model : ASRock ALiveXFire-eSATA2
Motherboard Chipset : AMD 480X CrossFire, AMD Hammer

DMI MB Manufacturer :
DMI MB Product : ALiveXFire-eSATA2
DMI SYS Manufacturer: To Be Filled By O.E.M.
DMI SYS Product : To Be Filled By O.E.M.

most nem tudja eldönteni abban a részben ahol vastagitottam? és a következő oldalon meg tudja?

(#50) Fiery válasza ftc (#49) üzenetére

Fiery
(VIP)

Az Erzekelo oldalon kiirt alaplapnevek azt jelentik, hogy ezekre az alaplapokra vonatkozik a hasznalt alaplap-specifikus erzekelo informacio. Tehat ugyanazt a rutint kell lefuttatni mindharom felsorolt alaplapon annak erdekeben, hogy pontosabb legyen az szenzor info.

AIDA64.com

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.