Hát ez jó marketinges cím: ''légzsákos laptop''.
Holott légzsákról szó sincsen, csak gyorsulásérzékelő van (amely ezer más berendezés mellett a légzsákban is van), de a mezei júzer had higgye, hogy leesik a laptop, aztán mint egy Mars-járműt, légzsákok tompítják a becsapódást.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » PC, barebone, szerver » [Re:] Légzsákos laptopot mutatott be az IBM (téma lezárva)Hozzászólások

szapcsika
(újonc)

tray
(fanatikus tag)
Jaja :DDD
Vagy miért nem inkább biztonsági öv?
Vagy fékezőrakéták?
Ejtőernyők! (így utólag még ez tűnik a legértelmesebbnek)
[Szerkesztve]
Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.

rog
(PH! kedvence)
mondjuk az is elég durva, hogy a prohardver! a napi gazdaságtól vesz át hardware hírt..
:)

karib
(PH! addikt)
Ez a hír azért tényleg elég izé... Az X40 viszont jó kis gépnek ígérkezik, bár én azért 1-2 deka pluszért cserébe bevállalnék egy 13,3'' kijelzőt, valami Radeon és inkább egy kicsit lassabb, de ULV procit.
Department of Redundancy Department

szapcsika
(újonc)
Legfeljebb annyit mondhatnék védelemként, hogy az IBM honlapján is emlegetik a légzsákot, de nem úgy, hogy ''légzsákos laptop'', csak hogy ilyen van a légzsákokban is. Persze ez sem kevésbé csúsztatásos, de végül korrekt, mert van szép flash animáció, ami elmagyarázza, hogy rázkódás esetén parkol a lemez.

Obi-1
(őstag)
''Ne mondjátok meg anyámnak, hogy marketinges vagyok. Úgy tudja, egy bordélyban zongorázok!''
:))
Only a Sith deals in absolutes.

HEBI
(senior tag)
Nemis olyan régen még az ACER laptopokról hallottam olyat, hogy a HDD valami párnán ül. EZ közelebb áll a légzsákhoz, mint a IBM. Mellesleg ilyen HDD ami érzékeli a ''zuhanást'' már van egy ideje.
A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...

SzaboZE
(senior tag)
Ez is marketing. A dell gépekben pl már 5 éve volt egy kis gumipárna a HD alatt.
Szvsz semmit nem ér. A gyorsulásmérő is koppanáskor mér, akkor már olymindegy.
SzaboZE
www.mazdaklub.hu
nem_egeszen
allando_1g_gyorsulas_van_kiveve_amikor_a_gep_elkezd_szabadesni.
na_ezt_veszi_eszre
na_ez_igy_tul_pongyola.._szal_a_gravitaciot_erzekeli_es_amikor_elkezd_esni
azt_nem_erzekeli._pl_ha_teged_kidobnanak_1_kontenerben_1_repcsirol_akkor
eses_kozben_sulytalansag_lenne._vmi_ruszki_repcsivel_szoktak_is_ilyen
kiserleteket_csinalni,_hajtomu_ki,_eses,_alacsonysag_eleres,_bekapcs_:)
[Szerkesztve]
Négy éve két új autónk volt. Most csak egy van, meg egy négy éves. Rosszabbul élünk, mint négy éve.