Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Körbebástyázták szoftverekkel rendesen, pirospont, csakúgy, mint a félmagas kivitel. Rögzítőpántból is adnak mellé félmagasat vajon? :)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) o0tomy0o

o0tomy0o
(fanatikus tag)

És ennek most jobbnak kéne lennie mint az eddigi típusok a piacon? vagy csak új és aki most vesz inkább ezt vegye mert frissebb a programcsokor? Ez a 3D-s fésűszűrő meg 10 biter konverter a cikk közepén lévő linken lévő másik kártyán is van. Annál jobb a képminősége? Esetleg ez már érdemesebb utód egy pinnacle pro nak? :F

"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)

(#3) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

De miért pci :F

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#4) Balinov válasza o0tomy0o (#2) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

érdemesebb utód.az a link az ati theathre 550-re mutat,ami whitepaper-ek szerint nagy durranás lett volna,gyakorlatilag meg a szegényes sw támogatottság (gyk. nem volt/van nagyon olyan PVR alkalmazás,ami kihasználná) miatt nem nagyon terjedt el.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#5) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Nagyszerű. :C
De szívesebben látnám ezt hibrid formában. :U

"Csak úgy mondom"

(#6) janpotocki

janpotocki
(VIP)

az ati kártyás cikkre csak az elmélet miatt mutat link, hátha vki érdeklődne a 3d szűrő működése iránt, egyébként a theater kártyának itt nincs jelentősége

(#7) Zolaash

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon csecse. ;) Áráról tudunk valamit?

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#8) Zotya84 válasza Csapi007 (#5) üzenetére

Zotya84
(tag)

Hibridnek itt van ez (DTV1800H): [link], és sztem hamarosan kapható is lesz.

Viszont amit én is szívesen látnék, az a PCIe-s változata.

Ki akar ma még PCI-os eszközt venni, mikor (sztem 1-2 éven belül) hamarosan lekerül az alaplapról :F
Ki akar egy új rendszerbe két-három évente új tunert venni? Csak mert én jól elvagyok a még SN 1 keretén belül anno vett TV2000XPmmel, amit max a DTV1800H PCIe-s változatára cserélnék le. (Szeretnék időben venni egy hibridet, ugyanis amikor egyre több helyen jelenik meg a DTV, egyszerre túl sokan fogják ezen kártyákat keresni - ismervén a magyar nagykereket. - Lsd. SN3 évvégi géphiányok alkatrészhiány! miatt..)

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#9) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Jajj, de jó, kár, hogy vagy ''kidobom'' a jelenlegi TV tuneremet, vagy kihozzák pcie-ben, és akkor 2 TV tunerem lesz a gépben! :DD Már ha össze nem akadnak. ;]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#10) Zotya84 válasza Allien (#9) üzenetére

Zotya84
(tag)

Bzoley logouton megmutatta, hogy nem akad össze, még két pcios sem...

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#11) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez a hír remek. Az én 4-5 éves PlayTV tunerem tudja mindazt, amit ez... Mi ezen az újdonság?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#12) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''két csatorna képének egyidejű megjelenítésére''

Ez ebben a formában csúsztatás... Vagyis inkább fényezés.... Érdemes lenne esetleg javítani...

Az idézett szövegrész akkor állná meg a helyét, amennyiben nem egyetlen TUNER lenne a kártyán...

Ugyanis a fentiek reprodukálához először fel kell venni egy adásrészletet, majd felvétel leállítását követően lejátszást elindítani... Na, a lejátszás mellett lehet nézni másik csatornát egyidőben.... nem pedig két csatorna élő adását egy időben!

:R

dbius

(#13) bzoley válasza janpotocki (#6) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

A mellékelt képet hol találtad?
Mert a ''sima'' PVR3000-en mintha több cucc lenne, és a fkete matrica sem a szokásos:[link]

(#14) daa-raa válasza bzoley (#13) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

El se fogod hinni, de a Leadtek oldaláról származik: [link] :P

simonzé: Pontosan melyik Play TV-n pl volt 3D fésűszűrő?

Si vis pacem, para bellum.

(#15) bzoley válasza daa-raa (#14) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Jé, tényleg:)
Akkor náluk nem kerek valami.

(#16) daa-raa válasza bzoley (#15) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Erről a NEC IC-ről kicsit nehezebb volt infó-t találni. De nem tűnik kispályásnak: [link] Mindenesetre érdekes, hogy A/V decoder-ként nem a Conexant CX25843 lett alkalmazva. Bár annak a képességei gyengébbek.

Viszont lesznek akik elégedetlenek lesznek a CX23416-tal, mert csak max 720x576-ban képes dolgozni. 768x576-ban nem.

3D fésűszűrő egyik mai Conexant chipben sincs, valószínűleg ez volt az oka a NEC decoder alkalmazásának. Ami viszont egyszerre két csatornát tud kezelni (a kimenetén pedig 10 bites háromcsatornás DAC van), tehát ha a Leadtek-nél megoldották a nagyon gyors csatornaváltást a tunernél, akkor lehetséges a valódi PIP a kártyával (folyamatos oda-vissza kapcsolgatással)!

Vagy valamit rosszul értelmeztem.

[Szerkesztve]

Si vis pacem, para bellum.

(#17) bzoley válasza daa-raa (#16) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Köszi a linket, még rágódok rajta egy kicsit:)
Viszont én is 768 párti vagyok.

From Leadtek:
''One window for live video program while the other window for captured program''.
Majd moddoljuk:D
Ja, kész az új irományom, csak a képeket nemtom feltölteni egyelőre :(

Ja, ORB. És a Live Broadcast?

[Szerkesztve]

(#18) Füleske válasza simonzé (#11) üzenetére

Füleske
(őstag)

Már az expert is bőven jobb (kép és hangminőség , szoftver ) mint egy playtv , pedig az ehhez képest keveset tud. Volt playtv - m mielőtt kérdezed. ;)

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#19) wolf2

wolf2
(újonc)

Ki tud valami újdonságot(mikor lehet kapni, mennyibe kerül)?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.