Hát ez qrvajó! 
Aki hülye, haljon meg!

Hát ez qrvajó! 
Aki hülye, haljon meg!

Ez nekem is nagyon tetszik
A hangos és meleg gépek egy külön, hűvös szobában, bent pedig a csend...
MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

Ja, egy USB-s DVD íróval tökéletes lehet irodai felhasználásra, netezésre ,esetleg multimédiára, még ha játékra valószinűleg nem is.
Aki hülye, haljon meg!

Tényleg jó.. csak resetet ne kelljen nyomkoni sűrűn 
Vagy már abból is van USB-s? 
www.theskynet.org - Hungary alliance

miért valószínű, hogy nem jó játékra?
egyébként az egyetlen baj, hogy a kábelt el kell vezetni a gép és a munkahely között, ami gondolom nem kis meló, ha egyátalán megoldható.
www.lapanet.hu

Mert ahogy a cikkből kivettem egy nem egy meglévő, tápos VGA mellé való kiegészítő, hanem egy külső VGA.
A Matroxtól meg játékra nem sok jót remélek.
Aki hülye, haljon meg!

Ha resetet kell nyomkodni a gépeden akkor már úgyis gáz van... Brand gépekről nem véletlenül szedték le.
Aki hülye, haljon meg!

így már értem, csak aszittem arra érted, hogy eleve nem lenne alkalmas... nem is jutott eszembe, hogy a vga gyengeségére gondolsz.
www.lapanet.hu

Hát ilyen formában még az is igaz, tekintve, hogy a PCI-E 1x a max sávszélesség a VGA és a proci között, ami elég kevés. Ez még önmagában orvosolható lenne gyorsabb PCI-E-s eszközzel.
De akkor még nem beszéltem az üvegszálról, ami fogalmam nincs, hogy milyen sávszélességre képes. Lehet, hogy még a PCI-E max sávszélességét sem hozza.
Azon kívül nem tudom, hogy a 250 méteres kábelből adódó késleltetés nem okozna-e amúgy is problémát, ha nagyon számít a sebesség.
Aki hülye, haljon meg!
Akkor már miért nem úgy csinálták meg, hogy a VGA jelét is átviszik, és teljesen azonos teljesítményt érnének el, mintha a gép mellett ülnének?
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

Mert ez a VGA (feltéve, hogy jól értelmeztem a hírt)!
Aki hülye, haljon meg!
Én is igy értelmeztem a hirt... 
Ez az ötlet már felmerült évekkel ezelőtt, de ezek szerint mostanra sikerült megvalósitani.
Később meg integrálhatják akár laptop-okba is a csatlakozó felületet, és máris megoldva a több monitoros üzemmód.
A felhasználási területe ennek szinte korlátlan. 
Én drukkolok a Matrox-nak hogy újra életre kelljen. Régebben nagyon szerettem a termékeit. 
Azert, mert 4x1600x1200x3 byte kepfrissitesenkent az (60 Hz-zel szamolva is) 10 gigabit feletti kapcsolatot igenyelne, azt meg lehet, hogy nem sikerult osszehozniuk.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Ja, nekem is volt G400-am (ill most is van egy a szerverben), es az a maga idejeben nagyon jo kis kartya volt.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Nem több értelme lenne annak, ha egy külső eszköz lenne a PCI kártya helyett, ami küldené a VGA-jelet (amit a videókártyáról szed le), valamint a távolról érkező egér, billentyű, usb adatokat a gépre?
Távoli vezérlés olcsóbban (nem végzi el a VGA feladatát), és ugyanolyan teljesítménnyel, mintha a gép mellett ülnénk.
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

Hát ilyen meg már van rengeteg. (KVM, VGA extender és hasonló neveken.)
És a 4 monitor használhatósága a VGA-któl függne.
Tudtommal jelenleg az SLI és CF rendszerek nem támogatják a 2-nél több monitor összevonását. (Azaz nem lehet nyújtani 3 vagy 4 monitorra a képet.)
Aki hülye, haljon meg!

Azt magyarázza el valaki, hogy az optika sávszélessége miért limitál 1600x1200-as felbontásra? Hiszen tulajdonképpen az optikán csak a PCIE sávszélességét kell biztosítani, függetlenül a felbontástól. Én eddig azt hittem, hogy a busz sebessége miatt nem szokás korlátozni a felbontást. Vagy ezek szerint pl. egy 1x AGP-s kártyán nem lehet kb. 3000x2000 pixel fölé menni? : )
[Szerkesztve]
MOV di, forum; MOV si, text; REP MOVSB; NOP;

késleltetés? száloptikán? retenetes lehet 
A vér nem válik VAZZE!™

250 m-en a gépen belüli 5GHz-s PCI-E buszhoz képest? Szerintem is. 
Aki hülye, haljon meg!

Sztem a hang és filmstúdiókban lesz a legjobb helye a cuccnak