Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hát ez qrvajó! :Y

Aki hülye, haljon meg!

(#2) beencee

beencee
(őstag)

Ez nekem is nagyon tetszik :C A hangos és meleg gépek egy külön, hűvös szobában, bent pedig a csend...

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#3) L3zl13 válasza beencee (#2) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ja, egy USB-s DVD íróval tökéletes lehet irodai felhasználásra, netezésre ,esetleg multimédiára, még ha játékra valószinűleg nem is.

Aki hülye, haljon meg!

(#4) sTERNI válasza beencee (#2) üzenetére

sTERNI
(fanatikus tag)

Tényleg jó.. csak resetet ne kelljen nyomkoni sűrűn :)
Vagy már abból is van USB-s? :D

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#5) lapa válasza L3zl13 (#3) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

miért valószínű, hogy nem jó játékra?

egyébként az egyetlen baj, hogy a kábelt el kell vezetni a gép és a munkahely között, ami gondolom nem kis meló, ha egyátalán megoldható.

www.lapanet.hu

(#6) L3zl13 válasza lapa (#5) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Mert ahogy a cikkből kivettem egy nem egy meglévő, tápos VGA mellé való kiegészítő, hanem egy külső VGA.
A Matroxtól meg játékra nem sok jót remélek.

Aki hülye, haljon meg!

(#7) L3zl13 válasza sTERNI (#4) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ha resetet kell nyomkodni a gépeden akkor már úgyis gáz van... Brand gépekről nem véletlenül szedték le.

Aki hülye, haljon meg!

(#8) lapa válasza L3zl13 (#6) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

így már értem, csak aszittem arra érted, hogy eleve nem lenne alkalmas... nem is jutott eszembe, hogy a vga gyengeségére gondolsz.

www.lapanet.hu

(#9) L3zl13 válasza lapa (#8) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hát ilyen formában még az is igaz, tekintve, hogy a PCI-E 1x a max sávszélesség a VGA és a proci között, ami elég kevés. Ez még önmagában orvosolható lenne gyorsabb PCI-E-s eszközzel.
De akkor még nem beszéltem az üvegszálról, ami fogalmam nincs, hogy milyen sávszélességre képes. Lehet, hogy még a PCI-E max sávszélességét sem hozza.

Azon kívül nem tudom, hogy a 250 méteres kábelből adódó késleltetés nem okozna-e amúgy is problémát, ha nagyon számít a sebesség.

Aki hülye, haljon meg!

(#10) Protezis

Protezis
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor már miért nem úgy csinálták meg, hogy a VGA jelét is átviszik, és teljesen azonos teljesítményt érnének el, mintha a gép mellett ülnének?

The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

(#11) L3zl13 válasza Protezis (#10) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Mert ez a VGA (feltéve, hogy jól értelmeztem a hírt)!

Aki hülye, haljon meg!

(#12) HummeRC válasza L3zl13 (#11) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is igy értelmeztem a hirt... :Y

Ez az ötlet már felmerült évekkel ezelőtt, de ezek szerint mostanra sikerült megvalósitani.

Később meg integrálhatják akár laptop-okba is a csatlakozó felületet, és máris megoldva a több monitoros üzemmód.

A felhasználási területe ennek szinte korlátlan. :C

Én drukkolok a Matrox-nak hogy újra életre kelljen. Régebben nagyon szerettem a termékeit. :R

(#13) dabadab válasza Protezis (#10) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azert, mert 4x1600x1200x3 byte kepfrissitesenkent az (60 Hz-zel szamolva is) 10 gigabit feletti kapcsolatot igenyelne, azt meg lehet, hogy nem sikerult osszehozniuk.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#14) dabadab válasza HummeRC (#12) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja, nekem is volt G400-am (ill most is van egy a szerverben), es az a maga idejeben nagyon jo kis kartya volt.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#15) Protezis

Protezis
(őstag)
LOGOUT blog

Nem több értelme lenne annak, ha egy külső eszköz lenne a PCI kártya helyett, ami küldené a VGA-jelet (amit a videókártyáról szed le), valamint a távolról érkező egér, billentyű, usb adatokat a gépre?
Távoli vezérlés olcsóbban (nem végzi el a VGA feladatát), és ugyanolyan teljesítménnyel, mintha a gép mellett ülnénk.

The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

(#16) L3zl13 válasza Protezis (#15) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hát ilyen meg már van rengeteg. (KVM, VGA extender és hasonló neveken.)

És a 4 monitor használhatósága a VGA-któl függne.

Tudtommal jelenleg az SLI és CF rendszerek nem támogatják a 2-nél több monitor összevonását. (Azaz nem lehet nyújtani 3 vagy 4 monitorra a képet.)

Aki hülye, haljon meg!

(#17) NOP

NOP
(lelkes újonc)

Azt magyarázza el valaki, hogy az optika sávszélessége miért limitál 1600x1200-as felbontásra? Hiszen tulajdonképpen az optikán csak a PCIE sávszélességét kell biztosítani, függetlenül a felbontástól. Én eddig azt hittem, hogy a busz sebessége miatt nem szokás korlátozni a felbontást. Vagy ezek szerint pl. egy 1x AGP-s kártyán nem lehet kb. 3000x2000 pixel fölé menni? : )

[Szerkesztve]

MOV di, forum; MOV si, text; REP MOVSB; NOP;

(#18) orbano válasza L3zl13 (#9) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

késleltetés? száloptikán? retenetes lehet :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#19) L3zl13 válasza orbano (#18) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

250 m-en a gépen belüli 5GHz-s PCI-E buszhoz képest? Szerintem is. :U

Aki hülye, haljon meg!

(#20) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Sztem a hang és filmstúdiókban lesz a legjobb helye a cuccnak :)

(#21) kovasz válasza dabadab (#14) üzenetére

kovasz
(senior tag)

videora most is a legjobb.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.