Most nem azé de vízhűtés 2db ventivel

Akkor már inkább Zalman reseratort vennék...
Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

Most nem azé de vízhűtés 2db ventivel

Akkor már inkább Zalman reseratort vennék...

Hulljon a vízhűtések férgese! Stb, stb...
Only a Sith deals in absolutes.
(#3) Zordkaszás

MEGA LoL!!!

Az már nem is vízhűtés aminek akkora a hőleadó felülete, hogy ventilátort igényel. (szerintem)
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

Fel nem fogom a ventit a CPU blokkon. Minek az oda???? Ha a köryezetet hűtjük vele, akkor már a CPU-t is lehet ventivel hűteni. Ez röhejes. Szó szerint.
[Szerkesztve]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Vizhutes ventivel 
Aprilis 1 van? bar ez meg viccnek is rossz 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Ezt végképp nem értem. A legtöbb vízhűtés ventilátorral van, csak néhánynak van passzív hűtője. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Egyszer már valamelyik gyártónak volt egy ilyen próbálkozása -cpu blokkon +venti- bele is bukott...
Ennek a hűtésnek SEMMI értelme!
szerk.: és még a neve is röhejes!
[Szerkesztve]
''Egyet mondok, kettő lesz belőle!''

sztem szép, nekem teccik, a plussz ventit le lehet gondolom buherálni akinek nem kell, de az új 775-ös alapoknál az intel szabvány is előírja a környezeti cuccok hűtést... cebit belehallgattam és nagyon halkan végezte a dolgát, a meglepő számomra a vastag csövezés volt. Kicsit mondjuk már kezd sok lenni az a kék ledes mizéria...

ROTFL ! 
AMD Phenom II X2 560, 940 egy darabig ...

a kompakt vízhűtéseknél mindig kisebb hőleadó van, ami igen sűrűn lamellázott szokott lenni > így ventillátort raknak rá. pl.: Bővebben: link

ott inkább a 5,25' helyre beszerelhető kicsi hőleadő felület > tehát a rossz teljesítménybe buktak bele nem a prockónál lévő ventibe.

Bővebben: link meg is kerestem me nagyon szorgalmas emberke vagyok 
[Szerkesztve]

Kivul lehet de nem a cpu blokkon 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

nekem tetszik.
igaz az a második venti tényleg nem kéne.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

pedig szerintem nem hülyeség. amióta vízzel hűtök szerintem azóta vannak érdekes problémáim huzamosabb terhelés esetén. két házventi nemmindig elég a feteknek-kondiknak
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

Az lehet, de pont emiatt a ''vicc'' kategóriába sorolandó az összes kompakt vízhűtés.
Mellesleg nem értem, hogy nagy gyártók miért nem jönnek ki az oldallap méretű hőleadó radiátorral, legalább 1-2 házhoz, vagy éppen a házakat gyártók... (és akkor most kiveszem a biliből a kezem) 
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
Erről a vízhűtésről az index tudna írni egy korrekt hangnemű passzóló cikket.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Le van írva, hogy mire való, azon nevethetsz, de akkor ne hozd önmagában kapcsolatba a hűtési megoldással.
Vagyis ne így írd: ''Vízhűtés ventilátorral.''
[Szerkesztve]

mennyi vicc mennyire nem, léghez képest nagyobb hőleadó felületet biztosít habár nem akkorát amit egy oldallapnyi tudna... így halkabb / hatékonyabb hűtést lehet készíteni, sztem vannak zsír kompakt vízhűtések. habár nekem is nagy radis vízhűtésem van.

Sztem a vízhűtés ott kezdődik hogy minimum 2 12centis venti vagy egy akkor mint a full házoldal. Ja és nem csak a proci hűtése.

Ennél a házoldalra rakott megoldásnál nekem jobban tetszenek a Zalman vagy az Innovatek passzív tornyai, ha passzív megoldást keresünk.

Lehet de azért egy Reserator nemhiszem hogy elbírna 1 3Gs procit meg egy izmosabb VGAt. Amikor 3200+ os Bartont 44/48 fokon tartott.

Akkor nálad valami nagyon nem stimmel...haverom Reseratorja egy 3,6-os prescottoton ficeg.....és terhelésen 50-52 fok maximum...idle meg vmi 35.....
Mellesleg most jött ki az új Reserator ha jól tudom...

Bocs 40/48
Bővebben: link
Úgy nézem kész is van a cikk ...
Bővebben: link
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Akkor úgy látom csak SocketA-ra nem tökéletes a felfogatása, lehet nem szorul rá rendesen legalábbis ezt írják a Linkeden....haverom megvan vele naon elégedve....most akar VGA hűtő blockot venni hozzá....

A Resarator szerintem igen príma termtmény. Aranyosan és kedvesen hűti a procit a memóriát és (asszem) opcionálisan az Északi hidat is. Ha egyszer le lóvém és nem bírom a zajt amit a mostani (atomerőmű
) végez szert tezsek egyet.
Wintel

Ha Te mondod, bár nekem akkor is nagyon magas az ára és ennyi pénzből sztem házilag jobbat lehet kreálni.
Esmein mi ez a link?
Csak megragadta a figyelmem a cikk címe, gondoltam ráillik a gb hűtőjére is 

Ugye, megint a szerintem.
Egy 6600GT, NF4SLI, és 250MHz-en ketyegő A64 3000+-t hűt. A víz 36°C meleg. De ha Te mondod, elhiszem, hogy nem bírja el. 40 a CPU, 55 a videokari. És mégcsak jó vizesblokkjaim sincsenek, mind gyári Zalman.
[Szerkesztve]

Akkor ezt írd le, hogy neked drága, ne zöldségeket.

A torony semmit nem változott, csak fekete lett. Újak lettek a blokkok viszont, és a torony gyorcsatit kapott. Más újdonságról nem tudok.

valaki tud adni egy linket ahol ilyen cuccokról van leírás esetleg árak ?
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Alapon vagy terhelve? Mrt valaki írta hogy A64 et meg X850XTt hűt vele és 60 fokos a procija télen.

Ja lol. leesett.

Alapon. Terheléssel max. 10-15 fokot emelkedik.
Én ebben a ''télen-nyáron'' szövegben annyira nem hiszek, télen 23 fok van bent, nyáron meg 28. 5 foktól nem esek hanyatt.

áááááááááááááááááááááááááááá

''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

Nem akarom fikázni a cuccod fére ne érts de azért vízhűtésnél 55 fok akárhogy is nézed sok ráadásul alapon. Egyébként ez is változó nálunk pl 21/30

Nos:
1. Ha jobb blokkjaim lennének, akkor nem ennyi lenne a magok hőmérséklete.
2. Én azért hűtök vizzel, hogy csend legyen, nem azért, hogy 30°C-os legyen. Ugyanis ugyanannyira stabil 50-en, mint 30-on. Viszont nekem még a leghalkabb 120-as ventire sincs szükségem. Ha ventilátort kellene használnom, nem hűtenék vizzel, csak hogy nyerjek pár fokot.
3. Nem tudom miért hasonlítasz össze egy passzív hűtést egy aktívval, akkor ezt megteheted hagyományos hűtések esetében is. Ugyanannyi az értelme.
4. Ha hőmérséklet hajhász lennék, a vizen is jót kacagnék. Mert erős tuningnál a víz szóba sem jöhet. Oda mínuszok kellenek.
5. Milyen 55 fok alapon? Az egy régi GPU blokk, ha akarnám egy másikkal 40°C-ra hűteném. De minek????
6. Én évek óta vízzel hűtök, tudom, miért ezt használom. 

Okké de 70 fok nem sok egy VGA nak?

Nem. Alapból 130°C-nál vesznek vissza a teljesítményből. Gyári hűtővel is ennyi a hőmérsékletük. Sőt, több.
Ha az XT-den is gyári hűtő van, full loadon az sem sokkal hűvösebb. De az nem gáz.
[Szerkesztve]

Már a VGA ak is visszaveszik magukat? Nekem gyári hűtővel azt írta az Everest hogy alapon 50 terhelve 60. Egyégként víz van rajt.