Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszik! Az árát meg majd megtudjuk.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#2) Robaj

Robaj
(PH! addikt)

Hú nagyon jól néz ki, bár a sűrű lamellák miatt tuti nagy lesz a szélzaj...

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#3) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

[link]

Felszerelve sem tűnik nagynak, ha hozza a szokott hűtőteljesítményt kompakt mérettel, akkor ez egy újabb nagy durranás lesz

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#4) Zsadi válasza Robaj (#2) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Tényleg szép darab.
1400rpm mellett szerintem a szélzaj sem vészes.

(#5) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Gyülnek a versenyzők egy új PH tesztre. Igényesnek tünik, de hangos lesz ez 2600-os fordulaton.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#6) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

szépdarab..remélem lesz belőle 1 8800as változat 12cm -s tekerővel és szín rézben..igaz az tuti drágább, de..:))
:R

Nos Omnes Una Manet

(#7) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

AM2-es foglaltra ez sem jó.....

(#8) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hű de pofás.lehet ez lesz mégis ,nem ac freezer :F

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#9) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

épp ideje volt:U

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#10) orbano válasza ftc (#7) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

s478-ra sem :( pedig jó lenne s479-es procikhoz. kellemes pici... remélem most mér ez lesz a tendencia... menjenek össze a procihűtők szépen... :B

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) macilaci78 válasza orbano (#10) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

A procihűtő legyen kisebb, a teljesítmény meg nagyobb... Ezt lesz nehéz kivitelezni!

Amúgy pofás darab, kis PC-kbe jól jön. Csak tényleg sűrűk a lamellák, porosodhat is szvsz, ne meg hangja is lesz szépen. :(

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#12) PapaMaci válasza orbano (#10) üzenetére

PapaMaci
(senior tag)

Pedig milyen jó lenne a kis celeronomra...
Nem tudom, mibe telt volna egy 478-as leszorító...

...mint az közismert...

(#13) EQMontoya válasza ftc (#7) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd kiadnak B verziót... (ld: 7000B)

1400rpm mellett én is kételkednék az erős szélzajban, de az tetszik, hogy zalmanék is belátták, hogy nem biztos a gigantikus hütők felé kell venni az irányt... bár kétségtelen, hogy azok is qvajók, már ahova befér :DDD

az árára én is kiváncsi leszek, de az előállitási költséget nem lehetnek hatalamsak, alu bordák, a 4hp lehet egyedül költséges, de én max 6-7 rongyra számitok, még az is sok lenne

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#14) tts válasza orbano (#10) üzenetére

tts
(PH! addikt)

vannak törekvések, de még csak nagyon korlátozottan, pl. [link] - a 27 mm magasság rendkívüli, a megjelenés szerintem jó teljesítményt ígér, de a kizárólag 754/939 illeszthetőség finoman szólva is érthetetlen számomra

(#15) Alvin_ti4200 válasza tts (#14) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hű ez HTPC-kbe milyen cool lenne, mennyiért árulsz ilyen hűtőket?:) Jöhet priviben is.

(#16) rauschie

rauschie
(őstag)

azer pofassagban ezt a freezerek szarraverik, bar ha nemakarok hazat cserelni szobajohet..

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#17) rauschie válasza tts (#14) üzenetére

rauschie
(őstag)

illeszthetoseg: 1ceru, intelt nem birja el

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#18) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Alulról nézve elég bíztató koncepció!

(#19) tts válasza rauschie (#17) üzenetére

tts
(PH! addikt)

szerintem ennyire nem egyszerű a dolog - inkább arra tippelnék hogy HTPC-be valsz senki nem tervez Intel procit tenni, a normál házakban meg oly mindegy hogy 27 mm, 60 vagy több

(#20) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igazán szép, kompakt darab, hűtési teljesítménnyel gondolom nem lesz gond. de vajon miért nem fokozatmentes fan mate van hozzá mint a régiekhez? az olyan jó. pont feljebb lehet még tekerni egy kicsit a minimumtól, és még mindig nincs hangja de már többet forog.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#21) atuci válasza NoLF (#20) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem a fan mate két végállásában lévő értéket írták le

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#22) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nah, nem rossz, de sztem nem lesz erősebb, mint egy 7700.

Viszont sokkal kisebb, szóval ha olcsó lesz, akkor jó alternativa lehet.

(#23) Shadows

Shadows
(senior tag)

ha lesz ledes verzió még szép is lehet de én maradok a 7000b alcu led edition-nél

(#24) peterkeT válasza tts (#19) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Szerintem meg a Dothan-em ideális processzor lehet egy HTPC-be. És nem is feltétlenül van itt szükség Pentium M-re, egy br 25k körül kapható 1,6-os Celeron M is remek alternatíva lehet. Viszont ehhez fel kell készíteni a hűtőt a 479-es foglalthoz, és a 478-479-es átalakítóhoz.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#25) tts válasza peterkeT (#24) üzenetére

tts
(PH! addikt)

UFF! - off

nekem most jött meg az 1,6 Dothan, a helye már megvan [link] - DFI és microATX és 479 - nem kell átalakító - laphoz mellékelve a hűtő 40 mm ventivel :D

(#26) Phoenix válasza rauschie (#17) üzenetére

Phoenix
(újonc)

''A mellékelt rögzítőkkel Socket 775, illetve Socket 754/939/940 foglalatba illeszkedő Intel, illetve AMD chipekre is felszerelhető a CNPS8000.''

Csak 478-ra nem jó, de van más Intel is a világon :)

If you have No Fear, then your car isn't fast enough

(#27) Male válasza Phoenix (#26) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézd meg mire válaszolt... ott erről [link] a hűtőről volt szó...

Amúgy csak kicsit hasonlíta az a NorthQ hűtő a Zalman VGA hűtőjére... még féloldalas is ugyan úgy... már mindenki Zalmant másol?

Amúgy ez az ''új'' Zalman hűtő már jóideje látható... legalábbbis képeken talán még elöbb is volt, mint a 9500-asuk...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#28) Phoenix válasza Male (#27) üzenetére

Phoenix
(újonc)

Akkor sorry, benéztem...

If you have No Fear, then your car isn't fast enough

(#29) Male válasza Phoenix (#28) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenkivel előfordul.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#30) orbano válasza tts (#19) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

HTPC-be egyre jobban el fognak terjedni a mATX-es S479-es lapok, amik Yonah es Merom procikat fogadnak. Ezekre Istenaldasa lenne egy ilyen huto, foleg ha halk is. De meg a regebbi s479-es lapokhoz is nagyon jo. Van ilyen cuccod amugy? Lehet jo lenne az uj lapomhoz kisebb atalakitasokkal

Bar az is lehet, hogy megmergesedek es maratok egy alu vizhutest rea

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#31) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Fincsi.

Hogy e adjak kilojat?

(#32) Mr.Skyline

Mr.Skyline
(senior tag)
LOGOUT blog

asszem megvan a hűtő a noveber környékén debütáló X2-esemre :R

''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

(#33) wolffy

wolffy
(fanatikus tag)

Faja kis hűtőnek tűnik, nekem tetszik.
Node az ár... (?)

(#34) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

peterkeT: készül majd teszt róla ugyi? naaaaa, lécci lécci. És mikor? :))

[Szerkesztve]

(#35) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Nem rossz ez a hűtő. Csak kár, hogy utálom a zalmant!:B Ergo, megint hangos a venti, és a szabályzása meg egyenessen RÖHELY. Én eddig mindig a ház belsejében láttam ezeket a szabályzókat, de kérdem én, ki az a hülye, akinek EZ kényelmes megoldás! MINIMUM az lenne, ha hátra kivezettnék, vagy ne is adjanak hozzá semmit. Aki saját kezével akarja állítgatni, az úgyis vesz egy normáils előlapi tekerentyűs szabályzót, ami minimum 2-4 ventit állítgat.
De, akinek tetszik, az vegye meg!;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#36) Zeratul válasza Robaj (#2) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Thermalright bordát használtál már? XP 90-n van egy Zalman venti 1500nél abszolute nincs szélzaj és marha jól hűt. Ennek meg elég nagy a hasonlósága a thermalright bordákhoz.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#37) gabi133

gabi133
(fanatikus tag)

Valaki tudja már, hogy mikortól lehet majd kapni ezt a hűtőt, és hogy mennyiért?
Ja, és mekkora proccot hűt ez le :F

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.