Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) PirosHello

PirosHello
(fanatikus tag)

Aki játszik, ez alapján esetleg érdemes letöltenie........:( (És a 3DMark királyoknak főleg...) :)

"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

(#2) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

A Mobility Radeon-t használókról sosem esik szó.

Volt két olyan driver (talán 6.4 és 6.5), amiknél kb. a felére csökkent a 3D-s teljesítmény. Végignyálaztam a beállításokat, de semmi olyat nem találtam, ami ezt eredményezte volna. Az újabb driverekkel már nincs gondom, de még egy picit mindig ingadozik a teljesítmény. (Érezni az X600-nál.)

[link]

(#3) ollie válasza PirosHello (#1) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

X1600PRO-val semmi 3dmark növekedés nem volt, viszont a játékok tényleg észrevehetően gyorsabbak lettek, de sajnos nálam fagy vele az oblivion. A hivatalos oblivion fórumon is többen írták, hogy baj van vele, de csak és kizárólag az oblivionnal. Viszont ez csak kevés embernél jön elő.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#4) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#5) ollie válasza Raymond (#4) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem nyitja meg az IE. A Fejléc betöltődik, majd kiírja, hogy nem megnyitható.

(#6) Balinov válasza ollie (#5) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

firefox 1.5.0.6-tal okés

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#7) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

A DirectX-es szoftverek közül a 3DMark06 tesztalkalmazás, illetve a Call of Duty második része gyorsulhat az új driverrel, előbbi maximum 22, utóbbi akár 30 százalékkal is.

Ez már komoly!

(#8) orbano

orbano
(PH! félisten)

csak szerintem rettenetesen gáz dolog, hogy a hardvert/drivert optimalizálják a játékokhoz és nem pedig fordítva? :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) horny válasza ollie (#5) üzenetére

horny
(senior tag)

Nálam működik ie alatt.

Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

(#10) Szabesz válasza orbano (#8) üzenetére

Szabesz
(őstag)

ja persze, miért nem ők írnak drivereket a hardverekhez? És még van pofájuk kiadni egy játékot így.

(#11) Relic81

Relic81
(tag)

Nálatok is 6.7-et ír ki telepítés után?

(#12) engusz válasza Relic81 (#11) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nekem is, huhh.
Mobility X600

(#13) D.Orion válasza [HUN]Tyson (#7) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ezt a CoD2 sebességet valaki megerősíthetné/cáfolhatná, mert erre azért én is kiváncsi vagyok.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#14) ollie válasza Relic81 (#11) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Minenkinek. Az ATI megerősítette, hogy ezt ők írták el. Lesz majd update-t driver e miatt. :)

(#15) codec

codec
(fanatikus tag)

Az új Catalyst néhány hónapja már csak a .NET keretrendszert igénylő Catalyst Control Center vezérlőpulttal tölthető le.. :DDD
Épp most szedtem le a 6.8-as CP-s verziót(amit lehet hogy csak 6.7-nek ismer fel).. :P

Melyik ujjaddal nyomtad le az egeret?! Reccs!!! Legközelebb majd gondolkozol, hogy kit tiltasz ki!! K...K..Admin!

(#16) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Feltettem 3DMark 06-ba a 30%os gyorulás helyett 0%-os lett, nem tudom miért.:DDD Minek hitegetik az embereket mikor nem is igaz?? Ezt nem tudom megérteni.:(

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#17) keszegduda

keszegduda
(őstag)

Nekem is 6.7-et ír ki, de a FEAR nagyon sokat gyorsult legalábbis nálam. :DDD
A többi gamet majd később próbálom ki. :)

(#18) slayer006 válasza orbano (#8) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

nem vagy egyedül
szerintem is nagyon gáz

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#19) csudri válasza SzlobiG (#16) üzenetére

csudri
(őstag)

Azt mondták max. 22%. A 0% benne van a max. 22-ben. :D

Vortex World Domination

(#20) SzlobiG válasza csudri (#19) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Hát benne, és benne is volt mindég.:D

(#21) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem nvidiám van :P

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#22) erdoke válasza feka007 (#21) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem meg jó szívem, de már így is rég bannoltalak volna a folyamatos flame beszólásaidért. :P

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#23) ollie válasza codec (#15) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De nem az ATI-tól szedted le, mert hivataosan ilyen nincs. Legfeljebb valaki összebuherálta.
A 6.7-es verziószámról meg már volt szó, azt az ATI írta el (vagy elfelejtett átírni).

(#24) SzlobiG válasza erdoke (#22) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

:DD

(#25) Phobos

Phobos
(fanatikus tag)

én a mobiliy verziót töltöttem le a notebookhoz de nekem is 6.7üet ír ki.. :F

Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad.

(#26) rocket válasza SzlobiG (#16) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Catalyst 6.8 readme:
''3DMark06 performance improves as much as 22% on single ATI Radeon® X1000 series cards with 256MB of graphics memory at 1280x1024 and higher when anti-aliasing is enabled. The largest gains are found on the ATI Radeon® X1800 series and ATI Radeon® X1900 series of products'' ;)

Opengl alatt gyorsultak az x1k kartyak, foleg Prey-ben x1800xt 512mb
[kép]
[kép]
[link]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#27) rocket válasza Phobos (#25) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ez legyen a legnagyobb hibaja a drivernek, hogy rossz verzio szamot ir ki :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#28) orbano válasza Szabesz (#10) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

látom, megértetted a probléma lényegét...

A vér nem válik VAZZE!™

(#29) wid22

wid22
(fanatikus tag)

A catalyst 6.8 szeretném fölteni ami 35 MB letöltve eddig az 5.8 volt fönt hiba nélkülkment.
Most a 6.8 hoz kell valamit fölteni vagy elég a 35 MB s változat abba minden benne van? valami network röl hallottam hogy az is kell . Kösz a segitséget

(#30) fastleslie válasza engusz (#2) üzenetére

fastleslie
(senior tag)

Jó annak, akinek új videokarija van! De vajon egy 9600Pro esetében is jelent teljesítménynövekedést? Mert már volt rá példa, hogy újabb driverrel lassabb lett... :(

Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356

(#31) rocket válasza wid22 (#29) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

35mb a display driver es az angol nyelvu control center egy csomagban, .net frameworkot kell letoltni meg pluszba ha szeretned hasznalni a control centert (kulon letoltheto magyar nyelvu control center is, ebben az esetben kulon toltsd le meg a display drivert is), ez megtalalhato az ati oldalan ott ahol a 6.8-as catalyst is letoltheto.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.