Aki játszik, ez alapján esetleg érdemes letöltenie........
(És a 3DMark királyoknak főleg...) 
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
(#1) PirosHello

Aki játszik, ez alapján esetleg érdemes letöltenie........
(És a 3DMark királyoknak főleg...) 
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

A Mobility Radeon-t használókról sosem esik szó.
Volt két olyan driver (talán 6.4 és 6.5), amiknél kb. a felére csökkent a 3D-s teljesítmény. Végignyálaztam a beállításokat, de semmi olyat nem találtam, ami ezt eredményezte volna. Az újabb driverekkel már nincs gondom, de még egy picit mindig ingadozik a teljesítmény. (Érezni az X600-nál.)
[link]
X1600PRO-val semmi 3dmark növekedés nem volt, viszont a játékok tényleg észrevehetően gyorsabbak lettek, de sajnos nálam fagy vele az oblivion. A hivatalos oblivion fórumon is többen írták, hogy baj van vele, de csak és kizárólag az oblivionnal. Viszont ez csak kevés embernél jön elő.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Nem nyitja meg az IE. A Fejléc betöltődik, majd kiírja, hogy nem megnyitható.
firefox 1.5.0.6-tal okés
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
(#7) [HUN]Tyson

A DirectX-es szoftverek közül a 3DMark06 tesztalkalmazás, illetve a Call of Duty második része gyorsulhat az új driverrel, előbbi maximum 22, utóbbi akár 30 százalékkal is.
Ez már komoly!

csak szerintem rettenetesen gáz dolog, hogy a hardvert/drivert optimalizálják a játékokhoz és nem pedig fordítva? 
A vér nem válik VAZZE!™

Nálam működik ie alatt.
Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

ja persze, miért nem ők írnak drivereket a hardverekhez? És még van pofájuk kiadni egy játékot így.

Nálatok is 6.7-et ír ki telepítés után?

Nekem is, huhh.
Mobility X600

Ezt a CoD2 sebességet valaki megerősíthetné/cáfolhatná, mert erre azért én is kiváncsi vagyok.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Minenkinek. Az ATI megerősítette, hogy ezt ők írták el. Lesz majd update-t driver e miatt. 

Az új Catalyst néhány hónapja már csak a .NET keretrendszert igénylő Catalyst Control Center vezérlőpulttal tölthető le.. 
Épp most szedtem le a 6.8-as CP-s verziót(amit lehet hogy csak 6.7-nek ismer fel).. 
Melyik ujjaddal nyomtad le az egeret?! Reccs!!! Legközelebb majd gondolkozol, hogy kit tiltasz ki!! K...K..Admin!

Feltettem 3DMark 06-ba a 30%os gyorulás helyett 0%-os lett, nem tudom miért.
Minek hitegetik az embereket mikor nem is igaz?? Ezt nem tudom megérteni.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Nekem is 6.7-et ír ki, de a FEAR nagyon sokat gyorsult legalábbis nálam. 
A többi gamet majd később próbálom ki. 

nem vagy egyedül
szerintem is nagyon gáz
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Azt mondták max. 22%. A 0% benne van a max. 22-ben. 
Vortex World Domination

Hát benne, és benne is volt mindég.
nekem nvidiám van 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Nekem meg jó szívem, de már így is rég bannoltalak volna a folyamatos flame beszólásaidért. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
De nem az ATI-tól szedted le, mert hivataosan ilyen nincs. Legfeljebb valaki összebuherálta.
A 6.7-es verziószámról meg már volt szó, azt az ATI írta el (vagy elfelejtett átírni).

én a mobiliy verziót töltöttem le a notebookhoz de nekem is 6.7üet ír ki.. 
Nem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad.

Catalyst 6.8 readme:
''3DMark06 performance improves as much as 22% on single ATI Radeon® X1000 series cards with 256MB of graphics memory at 1280x1024 and higher when anti-aliasing is enabled. The largest gains are found on the ATI Radeon® X1800 series and ATI Radeon® X1900 series of products'' 
Opengl alatt gyorsultak az x1k kartyak, foleg Prey-ben x1800xt 512mb![[kép] [kép]](http://www.elitebastards.com/hanners/ati/cat68/prey-1600.png)
![[kép] [kép]](http://www.elitebastards.com/hanners/ati/cat68/prey-1600aa.png)
[link]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Ez legyen a legnagyobb hibaja a drivernek, hogy rossz verzio szamot ir ki 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

látom, megértetted a probléma lényegét...
A vér nem válik VAZZE!™

A catalyst 6.8 szeretném fölteni ami 35 MB letöltve eddig az 5.8 volt fönt hiba nélkülkment.
Most a 6.8 hoz kell valamit fölteni vagy elég a 35 MB s változat abba minden benne van? valami network röl hallottam hogy az is kell . Kösz a segitséget

Jó annak, akinek új videokarija van! De vajon egy 9600Pro esetében is jelent teljesítménynövekedést? Mert már volt rá példa, hogy újabb driverrel lassabb lett... 
Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356

35mb a display driver es az angol nyelvu control center egy csomagban, .net frameworkot kell letoltni meg pluszba ha szeretned hasznalni a control centert (kulon letoltheto magyar nyelvu control center is, ebben az esetben kulon toltsd le meg a display drivert is), ez megtalalhato az ati oldalan ott ahol a 6.8-as catalyst is letoltheto.