Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) vottokar

vottokar
(fanatikus tag)

Valami effélét kerestem február környékén a notimhoz. Ha elérhető lesz normális áron, lehet, hogy benevezek egyre..

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#2) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Én kezdek szerelmes lenni ezekbe az Logitech egerekbe. Egyik komolyabb mint a másik. :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#3) Vistaboy válasza AMD Power (#2) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Logitech-nek mindig is dekoratív rágcsálói voltak. Csak a G9-es lesz egy picit ''érdekes''. :U
Ez a kis kékség is tetszik... :P

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#4) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha annak a 4 hónapos elemidőnek csak a felét hozza már az is eléggé rendben van. Ha egyszer lesz noteszom én is valami ilyesmit szeretnék. Remélhetőleg simán Bluetooth HID profilú eszközként működik.

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#5) hummerdikk válasza vottokar (#1) üzenetére

hummerdikk
(őstag)

Csatlakozok... Fekete noti melle egy szep feheret. Vegre kijott egy olyan kis ragcsalo amit lehet mindenfele notihoz sima bluethoot hiden keresztul csatlakoztatni :C
Amugy szerintetek ha van egy HID profilt is tamogato telefonja az embernek akkor azzal is mukodne? (nagyon brutalis lenne ha leraknam a PDAmat a suliba elovennem az egeret es ugy tolnam a netezest ;] )

Tisztelettel: hummerdikk

(#6) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

vajon hasonló kinézettel, normál méretben is ki fogják hozni? utálom a kis egereket. notihoz is. aki notit használ, nem lesz automatikusan gyerekkezű :U ráadásul itt a vevőegység se zavar, mert az be van építve a notiba, tehát azt se kell elrejteni.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#7) waverider válasza AMD Power (#2) üzenetére

waverider
(senior tag)

tetszetős darab ez is! :C

remélem nemsokára az MX AIR is egy vesés teszt alá esik! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#8) Keitaro

Keitaro
(PH! kedvence)

Már volt ilyen, a 200-as vagy 270-es.

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#9) kayman

kayman
(senior tag)

imádom ezt a kék színt!

HyperTransport az ÚR!

(#10) Hebry

Hebry
(senior tag)

Nekem is nagyon tetszik.
Éppen most gondolkodok noti mellé egéren, ez eddig nagyon bejön. És az USB is üresen marad. :C

(#11) kvp777 válasza Hebry (#10) üzenetére

kvp777
(kvázi-tag)

Egy jo laptop-hoz nem kell kulon kulso eger, mint ahogy billentyuzet sem szokott kelleni. Szvsz. az ibm/lenovo fele trackpoint megoldas sokkal kenyelmesebb, es bizonyitottan gyorsabb is mint az eger. En fps-eztem lan party-n trackpoint-al es nem volt rosszabb mint egy konzolos analog kar. Munkahoz pedig szvsz. tokeletes, mivel nem kell levenni a kezet a billentyuzetrol az egerezeshez, tehat gepeles kozben barmelyik kezzel lehet kattintani. (mondjuk a touchpad-nel jobb a kulso eger, de eleve problemas egy olyan billentyuzeten gepelni ahol gepeles kozben az ember keze alatt van egy erinteserzekeny felulet, tehat nincs hova letamasztani a csuklot)

ps: A logitech egerek altalaban jok, bar a billentyuzeteiken leszokhatnanak az insert gomb eltunteteserol...

(#12) AMD Power válasza Vistaboy (#3) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Meg néztem az árait ezeknek a komolyabb Logitech egereknek. Hát nem nekem lettek ki találva sajnos. :W

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#13) macilaci78 válasza kvp777 (#11) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

A trackpont meglehetősen megszokás kérdése, én speciel irigyellek is érte, hogy fps-ben is volt vele sikerélményed, nekem a passziánsz se megy olyan gyorsan vele, mint akár touchpad-del, akár egérrel.
Több noteszt szerelnek BT-szal, mint trackpointtal, ergó a hasonló egereknek még egy apropónál fogva van létjogosultsága.
Érdekes módon van hova letámasztanom a csuklómat, mert az ASUS-omon ki tudom kapcsolni a tapipadot. :P
De ha Neked nincs szükséged rá, akkor spóroltál 50$-it. ;)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#14) Zsadi

Zsadi
(senior tag)

Szép kis darab lett! :R

(#15) Vistaboy válasza AMD Power (#12) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért a G5-ös profi rágcsáló, Nekem is olyan van, amióta kijött. Csak a G9-es nem tetszik. De lehet hogy csak azért mondom ezt, mert még nem próbáltam. Bár, Nem sok értelmet látok a 3000DPI-s érzékenységben. Most 1000-en használom, és így tökéletes. :)

Mod: Ja, off... :DDD

[Szerkesztve]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#16) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Meglepően letisztult forma Logitech-hez képest.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#17) Eagle16 válasza Vistaboy (#15) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Nekem is G5, profi munka, már egy éve megvan :)

---

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.