Ütőképes fúziónak tűnik.
Soirée...

Ütőképes fúziónak tűnik.
Soirée...

Lassan 3-4 szereplős lesz a piac.
For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken

A Teac is elég jó minőségű írókat produkált hajdanán, a Pioval karbaöltve jó cuccokat hozhatnának össze
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

részemről DVD-RW-nél csak a Pioneer jöhet szóba, mint gyártó. ismerősök közül 1-2-nek van Teac cucca, maximálisan elégedettek vele. részemről
!
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
haveromnak pio dvd írója van s eléggé válogat a lemezek között, míg az enyém (LG) mindent ír, s eddig kb 2 lmezt rontott el 2 év alatt 

Akkor Te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt
![;]](/dl/s/v1.gif)
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

LG-t akkor sem vennék, ha ők fizetnének. nekem egyet sem rontott a Pio-m 3 év alatt magától. ez a mondat azért szorul magyarázatra, mert volt olyan időszak, amikor GTX volt a gépemben, a táp nem bírta a gyűrődést, és random communication failure volt a DVD írónál. ekkor elvágott 2 DVD-t. ezeket sem az író számlájára írom... 
az én 105-ösöm (info szemmel nézve öreg, mint az országút. a DVD-ROM-om 5 éves, annak meg kb előre kell köszönni
) nem válogat, annyi a fontos neki, hogy minuszos legyen a cucc.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
s mégis miért nem vennél LG-t? Mindent ír, még az olyan lemezeket is amit a pio nem ír
. Pl artia bizonyos típusai
. Nálam gond nélkül megírja, s a visszaolvasással sincs gond. Jah meg még egy dolog DVD-RAM
Az LG-m írja van egy ramom két éves míg egy rw össze vissza karcolódik nálam 2 év alatt a ramnak semmi baja pedig arra se vigyáztam.

Az lehet hogy néhány szart (elnézést az Arita-fanoktól) nem ír meg (bár ezt se tartom valószínűnek, az ismertebb lemezekhez biztosan van firmware-támogatása a Pio-nak), de a jó lemezeket viszont jó minőségben írja. 
És a legújabbak már ismerik a RAM-ot is.
Az meg hülyeség hogy az RW jobban karcolódik mint a RAM. Persze csak ha nem cartridge-os RAM-ról beszélünk, de feltételezem hogy nem, az LG asszem csak normál írót gyárt.
Ettől függetlenül lehetnek jók az LG írók, nekem nincs velük igazán sok tapasztalatom, az újakkal meg főleg.

Valami mondjon már nekem egy kínai dvd gyártót.