Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Ütőképes fúziónak tűnik.

Soirée...

(#2) ebx

ebx
(fanatikus tag)

Lassan 3-4 szereplős lesz a piac.

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken

(#3) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

A Teac is elég jó minőségű írókat produkált hajdanán, a Pioval karbaöltve jó cuccokat hozhatnának össze

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#4) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

részemről DVD-RW-nél csak a Pioneer jöhet szóba, mint gyártó. ismerősök közül 1-2-nek van Teac cucca, maximálisan elégedettek vele. részemről :D!

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#5) Rolly válasza anulu (#4) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

haveromnak pio dvd írója van s eléggé válogat a lemezek között, míg az enyém (LG) mindent ír, s eddig kb 2 lmezt rontott el 2 év alatt :D

(#6) X@b3e válasza Rolly (#5) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Akkor Te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt :) ;]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#7) anulu válasza Rolly (#5) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

LG-t akkor sem vennék, ha ők fizetnének. nekem egyet sem rontott a Pio-m 3 év alatt magától. ez a mondat azért szorul magyarázatra, mert volt olyan időszak, amikor GTX volt a gépemben, a táp nem bírta a gyűrődést, és random communication failure volt a DVD írónál. ekkor elvágott 2 DVD-t. ezeket sem az író számlájára írom... :U

az én 105-ösöm (info szemmel nézve öreg, mint az országút. a DVD-ROM-om 5 éves, annak meg kb előre kell köszönni :D) nem válogat, annyi a fontos neki, hogy minuszos legyen a cucc.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#8) Rolly válasza anulu (#7) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

s mégis miért nem vennél LG-t? Mindent ír, még az olyan lemezeket is amit a pio nem ír :D. Pl artia bizonyos típusai :D. Nálam gond nélkül megírja, s a visszaolvasással sincs gond. Jah meg még egy dolog DVD-RAM :DDD Az LG-m írja van egy ramom két éves míg egy rw össze vissza karcolódik nálam 2 év alatt a ramnak semmi baja pedig arra se vigyáztam.

(#9) zsiga667 válasza Rolly (#8) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Az lehet hogy néhány szart (elnézést az Arita-fanoktól) nem ír meg (bár ezt se tartom valószínűnek, az ismertebb lemezekhez biztosan van firmware-támogatása a Pio-nak), de a jó lemezeket viszont jó minőségben írja. ;)
És a legújabbak már ismerik a RAM-ot is.
Az meg hülyeség hogy az RW jobban karcolódik mint a RAM. Persze csak ha nem cartridge-os RAM-ról beszélünk, de feltételezem hogy nem, az LG asszem csak normál írót gyárt.

Ettől függetlenül lehetnek jók az LG írók, nekem nincs velük igazán sok tapasztalatom, az újakkal meg főleg.

(#10) Pharaoh

Pharaoh
(fanatikus tag)

Valami mondjon már nekem egy kínai dvd gyártót.

(#11) Rolly válasza zsiga667 (#9) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az én maxell DVD-RAMomon szinte egy darab karc sincs, míg az ugyanolyan bánásmóddal elég karcos verbatim RW-m már szarakszik.

nekem 4040b-m van, most tervezem egy 4167-es LG vásárlását

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.