Fincsi. De azért ennyit nem adnék ki gépre...
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Fincsi. De azért ennyit nem adnék ki gépre...
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Jól néz ki, nekem tetszik, de sajna csak maradjunk ennyiben, mivel az ára irreális - nekem!
Persze itt is jól hangzik az 1100W-os táp, a fele is elég lenne. Bár ha erről műxik a vízhűtés is ?! 
Hoppla, őstag lettem 
[Szerkesztve]
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Gondolom az ár felét az egyedi ház és a logo teszi ki. Szokás szerint fele annyiért ugyan ilyen erős gépeket lehet összetenni. Semmi extra (gondolok pl a Physics kártyára, ami a dell gépeket téyleg egyedivé tette amikor bejelentették...). Ha sok pénzem lenne nem ezt a gépet hanem részvényt vennék inkább a cégből 
"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)

Jaja, vízhűtés megdobja a maga ~20 W-jával(max)... táp sem azért van benne mert kell hanem mert nagy...

''If you're scratching your head at HP matching two ATI cards in CrossFire mode on an Nvidia NForce 680i SLI motherboard, we did too. We can confirm that it works, and even with older versions of ATI's Catalyst video drivers.''
[link]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Elsőre a 270kg-nál átsiklottam a ''teherbírás''-on. Csak lestem, majd megvilágosodtam.
Szép darab, szép árral. 
Potom 7000 euróért nem kell majd vacakolnom az alkatrészek válogatásával és a szereléssel. Hopp, álljon meg a menet! Hogy a fanatikusok többségének éppen ez az élvezet? Nade akkor kinek való ez? A hozzá nem értőknek talán, azok közül is a pénzt szívlapáttal ablakon kiszóróknak...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

A ház kialakítása tetszik. Aki szeret bíbelődni konfig összerakásával, nyilván olcsóbban is kihoz egy hasonló teljesítményű gépet.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

A ház nekem is tetszik.
Gyilkos lesz a konfig is, de ennyit soha nem lenne szívem kifizetni egy konfigért. Kiváncsi leszek, hogy mennyit adnak majd el belőle.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Nagyon brutálisan néz ki! 
Kíváncsi lennék, mennyire hangos. Ezek az 1100-as tápok tudtommal nem a csendes üzemről híresek, így ez az egység inkább hátrányt jelent, mint előnyt.
A VGA-kon mintha a gyári hűtők lennének, nem víz.
Azért ezt a vízhűtést is megnézném közelről.
Gyári tuningot vállal a HP?
[Szerkesztve]

Sok lesz az az 1100W... szerintem egy komolyabb 600Watt körüli táp megbírkózna a konfiggal. És igazán lehetett volna a VGA-kat is vízzel hűteni. Elbírná a 2x120-asnak kinéző hőcserélő.
A blackbird márkanevet már ''elsütötte'' a múlt században az amerikai légierő, az sr-71 blackbird volt a valaha rendszerbeállított leggyorsabb repülő. Ettől csak kísérleti gépek voltak gyorsabbak, ha jól tudom.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

A cikkben azt írják, a VGA is vízzel hűtött. Lehet, hogy ez csak opció, s a képeken nem a csúcsmodellt látjuk?
bambano: Nemcsak a leggyorsabb volt, de mintha a legmagasabbra is ez a gép tudott volna feljutni. 
[Szerkesztve]

Elképzelhető, hogy opcionálisan kérhetsz a kártyákra vizet. Az eddig publikát képek arról tesznek tanúbizonyságot, hogy a VGA-kon a gyári hűtést alkalmazzák. Még az Asus deszkán is rajta van a gyári MOSFET hűtő. Ami - emlékeim szerint - nem egy halk darab.
Lehet mind a két Blackbird ugyanolyan hangos. 
Amúgy meg nagyon-nagyon tetszik a ház, igazi szépség. A tetejéből előbújó kártyaolvasó nagy ötlet, és szerintem elegáns. Bár lenne hasonlóan szép és szeparált belsejű terméke a nagyobb gyártóknak.

jól tudod
a Mig-25 is csak megközelíteni tudta a sebsségét
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

Hondából is van Blackbird, meg szentem meg lenne par dolog amit igy hivnak 

nekemisnekemisegykilowattosdrágagémerpécétapúúúúúúúú
szerk.: ennek a tápjára még hány hősugárzót lehet csatlakoztatni?
[Szerkesztve]
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

A hivatalos oldalon ([link]) megtaláltam a választ: gyári tuning nincs. 

Elismerésem a gépért, de azt hiszem ez nem nekünk van kitalálva. 
Ha bármelyikünk innen a ph-ról ennyit költene gépre, szerintem egyikünk sem hagyná ki azt, hogy ne saját maga rakja össze.
Legalábbis én biztos nem, hogy megtudjam milyen érzés két (mondjuk)8800ultra dobozát egyszerre felnyitni, majd a kártyákat lapba gyömöszölni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha nem lenne kereslet az ilyen vackokra, akkor a nagy cégek nem gyártanák. Hobbi milliomosok előre! 
Az internet hülyévé tesz.
Szerintem is sok az 1100W-os táp ebbe a gépbe (persze amennyiben nem Codegen márkájú
).
Ertem en, h nincs terlatasom, de ezek a kepek szamomra kivehetetlenek. Nem kritika, a hiba az en keszulekemben van. Remelem a hp oldalan megvilagosodok. Kulonben az irigyseg beszel mindenkibol, en is szvsz elfogadnam, aztan szetszednem/osszeraknam, h boldogsag is meglegyen 
mod:
1) Megvilagosodas elmaradt, ezek is eleg szerencsetlen (szamomra) kepek.
2) Kozelebbrol nezve ez a ''connection dock'' eleg rossz helyre kerult, bar nem problema, ha nem lehet fent kinyitni mondjuk mert be van epitve, akkor lehet uj asztalt venni hozza, annak ugyis eltorpul az ara a gephez kepest.
3) Taphoz nem fuzok semmit, agyament marhak, valakinek el kell adni ezeket a gigawattoscsilivilisokszazpciecsatlakozos marhasagokat is.
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#23) Dr. Romano válasza antikomcsi (#19) üzenetére
Teljesen egyetértek!
Én is szivesen átélném a két GF 8800Ultra dobozának egyszerre történő felnyitását 
Nah mindegy, majd 5 év múlva, mikor már csak az a bolhapiacon lehet kapni, 5e forintért darabját 

Egy ilyen konfigot 600 ezerből is bőven össze lehet hozni brutál vízhűtéssel. Viszont a ház desingja nagyon tetszik,formabontó , vmi új amit csak ők találtak ki
Jó lenne ha külön is adnának el csak házakat és abba építenénk olyan konfigot ami a pénztárcánkhoz megfelel. Egy biztos remek márketing fogás a magasabb szintvonaló élő embereknek.
HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan
egész esztétikusra sikeredett.
egy tesztet megnéznék róla.
*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

Huh nekem kéne egy Blackbird, de az ami 3 Machhal repdes 
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!
Minek? A Foldon kifolyna belole minden uzemanyag 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Jah, hogy maga az hogy össze van válogatva jelenti a dupla árat? Ezt bármely számtechbolt is elvégzi, töredékért, amiért meg a megmaradt pénzért vett kis opelcorsa-val mennék el... 

amin 3 machal fut a CS? 
The real legends never die... =[RZ]= @p3hOC P0w4

Kihagytad a 270kg-os teherbírást! 
Az amerikai átlagjúzernek tökéletes lesz, ott van a piaca ennek az előre összerakott csúcskonfigoknak.
VIGYORRRGAZMUS.....

hát ez aztán nem éppen olcsó mulatság de az amcsiknak jó lesz azoknak mondjuk egy havi fizetése elég rá itthon azonban mélyen zsebbe kell nyúlnia az embernek. Gondolom nem sok magyarnak lesz ilyenje .....
hát ezek megőrültek!
1,3 millából olyangépet rakok össze, hogy megszólal, és tán még a reggelimet is az ágyba hozza, és akkor is megmarad a fel.
Szó s róla, nekem kegyetlen teccik a cucc, de hogy ennyit egy gépért ki nem adnék az is biztos!
Mondjuk kölcséghatékony!
Ha elbír 270kg-t a ház, nem kell venni az asztal elé széket 
[Szerkesztve]
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
1,3 millából olyangépet rakok össze, hogy megszólal, és tán még a reggelimet is az ágyba hozza, és akkor is megmarad a fel.
te.
más megveszi.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Azért az nem ugyan az, hogy bemész mondjuk (stílusossan) az Alien-be, és ott össze rakatod, mert az nem annyira ''válogatás''. Ezek a nagy cégek (Dell, HP) kapnak fülest, hogy mit NE rakjanak bele, mert azzal esettleg nem csípik egymást a cuccok. Persze, ezek az infók leérhettnek a fogyasztókhoz is néha, mint anno az NF2 ultra lapok esete a Hynix D43 csippel szerelt ramokkal. Maga a ram tuning ramnak számított, más lapokban táltosparipa volt, az ilyenekben meg a megadott ''névérték'' alatt sem üzemelt.
Ilyenbe egy kis bolt shimán belefuthat, elvileg. 
Az más kérdés, hogy ha ennyit szánnék a gépre, akkor a külcsint hagynám utolsónak, vagy arra is többet áldoznék.
Nem is beszélve arról, hogy minimum 2 moncsit raknék hozzá. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

ja HP a minőséget meg kell fizetni hmm végülis max a ház meg egy két cucc HP fejlesztésű a többi egyáltalán nem, szóval ennyi erővel ha én rakok össze egy gépet az is minőségi, mivel
nem hura/kolbász van benne ........ szóval akárhol vesz az ember kész gépet az általában minőségi persze ha normális cuccok vannak benne (és azé nem tescoban meg coraban kell venniXD), bár lehet, hogy a minőség egyeseknél egyenlő a kétszer drágábbal de az egész egy nagy hülyeség. Mondjuk az a 1300000 FT os konfigban lesz 8800ULTRA SLI ben ASUS P5N32-E meg 8GB 800MHz es DDR2 es (mondjuk Geil ultra)+ Q6600 és ez kb 550 rugóból simán kijön meg mondjuk Blu ray plussz 150 rugó meg még egyébre 100 rugó. Akkor ez kb 800 rugó a HP s verzió meg fél millával több elég LOL

egyébként mondjuk ez a ház elég hülyén van megcsinálva olyan, bár mondjuk vasfűrésszel gondolom le lehet vágni a talpát és akkor van egy fasza HP s snowboard deszkám XXD

Mé. A többi összerakó cég se gyárt, csak összerak. Mint az Alienware (Dell) se gyártó. Max a házat tervezteti, gyártatja, de akkor sem Ők. Ezen kívül, az igazán csúcshoz először ezek a cégek férnek hozzá. Az más kérdés, hogy a megjelenésük után egy héttel már másutt is kaphatóak a csúcs cuccok (kint). 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
nekem volt Compaq gépem, abba az alaplap is saját fejlesztés volt. Lehet ittis. És tény, hogy azzal a géppel sosem volt soha semmi bajom. Szóval megértem, hogy marha drágák ezek a cuccok, de ennyire? Azért ez kicsit tulzás.
Mondjuk amit leírtál, és az a hiányzó 500 lesz az, hogy a HP a nevét adja hozzá, és garantálja, hogy ez marha jó cucc 

Nézd meg jobban, a VGA-kon is víz (is) van
Méghozzá az Asetek új, kompakt rendszere. A csöveket épp lehet látni a ház szélénél.
Úgy hallottam, gyári tuningot is vállal a HP.
Szép ház, jól összerakott, cuki a SATA hátlap, de kissé drága...

aztadenagyonszépekazok a csövek!!
hűdeszéééép!! meg azok a vonalak
Csak drága
[Szerkesztve]
To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: BOCSI MINDENKINEK DE EZ NEM KÖRLEVÉL!!!!

Ez Magyarország, ez a színvonal. Ha valamit nem tudunk megvenni, hát fikázzuk az árát vagy a terméket.
Minden ilyen topikot teleírnak ilyen hülyeségekkel, hogy milyen gépet tudnának összerakni ennyi pénzből, nem kell ez senkinek, nem ér ez ennyit, stb.
Az nem számít, hogy ez HP, teljesen más minőség, név, garancia, support, stb.
Szerintetek egy Bentley megéri az árát? Rájöttök majd egyszer, hogy ez másról szól?
[Szerkesztve]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Ami odaát az MSRP, az még messze nem a bolti ár; a bolti ár ált harmaddal kevesebb. Ellentétben azzal, ami itt folyik, hogy az ajánlott fogyasztói árnál többet kérnek el a boltokban...
Másrészt:
8800U SLI
QX6850
Asus Striker Extreme 680
8GB Corsair Dominator
Raptorok
valszeg X-Fi hangkártya (talán RAID-kártya is, hiszen RAID5-ről is beszélnek)
1100W-os táp
Blue Ray
Asetek vízhűtés-rendszer
a többi pedig a felár, amit a Dell, Alienware, Commodore, stb is elkér érte.
[Szerkesztve]
ezzel tisztában van szerintem mindenki, és pl a HP szervize ami itt egyben a support is ugye messzemenőkig a lehető legjobb amivel találkoztam. És elég sokszor volt hozzájuk szerencsém. És érdekes módon nagyon kevésszer volt, hogy én ott saját magán célból mentem volna oda, és ami lehet meglepő, ott sem találkoztam sokszor olyan emberrel, aki ne egy cég nevébe járt volna ott. Márpedig egy játékos géppel nem kimondottan cégeket céloznak meg. Ésbár mi itt elég ''szegények'' vagyunk, azért a azdagabb országokban sem fognak rohanni ezért a gépért.

Bizony, a brand gépek egész más kasztba tartoznak. Van itt a cégnél két szerver, az egyik egy HP ProLiant, a másik egy sk összerakott gép. A két konfig teljesítményre ugyanaz, de a HP uptime-ja már 20000 óra felett van, a másiknak pedig 3-4 hetente valami nyűgje van. Pedig minden cucc minőségi abban is.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

Ugyan, ez egy átlag angol orvos havi keresete. Nem annyira drága az, csak nekünk.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Szép is! Jó is!
De nem nekem! 
Azoknak adok igazat, akik azt írták, hogy egy ilyen árkategóriájú gépnek minden alkatrészét én magam szertném összepakolni, és életet lehelni bele...
hehe
Mi a Teremtők.... 
És ha itt annyiba kerülne, mint egy átlagnál magasabb kereset (pl 400k) akkor te megvennéd? Szerintem akkor sem
Illetve az az ár meg irrálisan olcsó lenne ahoz képest ami benne van. Szóval a lényeg amit ezzel akartam mondani, hogy angliába azért az orvosok nem keresnek rosszul, szóval ott sem ez a fizetés a jellemző, amellett, hogy ők ott albérletre, meg rezsire kifizetnek haz 400 - 500e forintokat.
De különben nem győzöm hagsúlyozni, hogy nekem nagyon teccik a gép, és én meg is értem miért kerül ennyibe, csak ez itthon eladhatatlan. Bár így is lesz 1-2 belőle tutira 
[Szerkesztve]

egy kis helyesírási hibatika:
Configurations
Athelon™ AMD X2 6000+ 30GHz
1MB of L2 cache per processor
mod:[link]
[Szerkesztve]

ez a gép lanparty-ra született a maga 33kg-jával.... 
Ez tele van brutál cuccokkal,nézztek meg a linkelt oldalon a legalso cuccot,physx kari,2 8800ultra asetek vizhűtcsi,corsair dominator,sztem már ddr3 is lehet akár a legbrutálabba,5 raptor,sztem 150 gigás,aminek darabja 70k,és igy kb 1.000.000-1.200.000 szal csak pár százezret tesznek rá,amit megér mert brand meg eredeti hp gyárban volt összeállitva,és nem kell minden cuccal minehova rohangálni ha valami para van.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.