Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kovy79

kovy79
(őstag)

Csak a hűtő a különbség a 2 legnagyobb között? :F
Mert ha igen, szerintem 30 €-t nem biztos, hogy megér.

[Szerkesztve]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#2) Rover623 válasza kovy79 (#1) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem...a cikkben közölt táblázattal ellentétben:
508: 460/1300MHz
509: 460/1350MHz
És csak 5USD az árdifi...odaát...;)

P.S.:
A hűtő is ugyanaz, csak más fedőlemezt tettek rá...:U

[Szerkesztve]

primus inter pares

(#3) janpotocki válasza Rover623 (#2) üzenetére

janpotocki
(VIP)

az evga weboldala szerint nincs semmi baj a táblázattal, a benne szereplő két csúcsmodell között valóban minimális árkülönbség van. a 430 eurós ajánlott ár az 1400 mhz ram-órajelű típusra vonatkozik.

(#4) Bgs válasza janpotocki (#3) üzenetére

Bgs
(senior tag)

Mar csak egy 1400MHz-es kartya hianyzik a tablazatbol ;)

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#5) rollins

rollins
(őstag)

Nem lesz pénzem megvenni, de le a kalappal a gyártok előtt, hogy gondolnak az AGP -sekre. :R

(#6) janpotocki válasza Bgs (#4) üzenetére

janpotocki
(VIP)

persze, persze, de arról még nem kaptunk képet, pontosabb adatokat. noha a lényeget tudjuk, kétségtelen

(#7) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

7800GTX árában esélytelen:(

(#8) Exakt válasza janpotocki (#6) üzenetére

Exakt
(fanatikus tag)

itt egy tulhuzott BFG 7800GS 495/ 1.41 ig huzva..[link]

(#9) Rover623 válasza janpotocki (#3) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Töltsd le a manual-okat is (N508.pdf és N509.pdf)...;)
Meglátod hogy van baj...persze nem veled, hanem az eVGA marketingeseivel...;]
A doksik már majdnem jók...igaz hogy a 2x650 és a 2x675 is 1350MHz náluk, de legalább látszik a lényeg...:DDD

primus inter pares

(#10) Dale

Dale
(fanatikus tag)

256-A8-N507-AX nem is lesz? Pedig én úgy vártam... Hát hogy lesz így nekem új kártyám? ;]

http://engine-designs.com

(#11) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pipe visszakapcsolgatásról hallani valamit? (ugye ezeken is a normál 24 pipeos GPU van, csak ebből 8 letiltott?)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

350 euró? az több mint 80k, annyiért 7800GT lehet kapni, nem? :F

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#13) Rover623 válasza Male (#11) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valószínűleg mint az utóbbi időben az már megszokott az NVIDIA-nál: letiltás ''lézerágyúval''...:DD

primus inter pares

(#14) janpotocki válasza Rover623 (#9) üzenetére

janpotocki
(VIP)

megnéztem a pdf-eket, de akkor meg a memsávszél-értékek nem stimmelnek. egyelőre az a helyzet, hogy a táblázatban feltüntetett órajelek szerepelnek több helyen, a pdf-beli érték pedig csak egyszer. megkérdezem illetékes elvtársat, de nem hiszem, hogy hétfő előtt kapunk választ.

(#15) Rover623 válasza janpotocki (#14) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sok elírás van ott, de ez általános...:DDD
Logikusan gondolkodva: semmi nem indokolná az 5USD árkülönbséget a két kari között ha minden paraméterük megegyezik...viszont a +50MHz belefér...
Szerintem...:DD

primus inter pares

(#16) joshua7 válasza rollins (#5) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Fenéket! Nézd meg h mit tud és hogy mennyi az ára! Úgy gondolják, hogy egy agp-s tulaj hajlandó több pénzt is kiadni kisebb teljesítményért, mivel nem akar váltani, ezért annyit kérnek, amihez még bőr van a képükön. A 430 euró meg egyenesen a LOL kategória. :((( :U

Semper Fi

(#17) janpotocki válasza Rover623 (#15) üzenetére

janpotocki
(VIP)

viszont a nevük is megegyezik, a hűtőjük pedig nem. de inkább nem találgatok... :)

(#18) Male válasza Rover623 (#13) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aha... szóval ilyesmi már nincs. Leragadtam a 6800-aknál :B

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#19) Rover623 válasza janpotocki (#17) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Várjuk...:R

primus inter pares

(#20) rollins válasza joshua7 (#16) üzenetére

rollins
(őstag)

Valóban. Kár hogy nem iróniából írtam. Mostanában meggondolatlan vagyok.

[Szerkesztve]

(#21) Tenfoot

Tenfoot
(tag)

EVGA? Az milyen gyártó? Agp-s alaplapom van, de valszeg jobban megéri alaplapot váltani, nem beszélve az optimalizálási problémákról. PCI-E kártyák ezek. Fából vas karika effektus.

[Szerkesztve]

Asus A8V Deluxe, Athlon 64 3000+@2400 Mhz; 2x512 MB DDR TwinMos Twister, Cooler Master Stacker Ház, 650 W Q-tec Táp, Asus 9600 Xt VGA (612/312), 160 gb Samsung HDD, 15 gb Quantum HDD, 4 db optikai meghajtó, SB Audigy LS

(#22) Scream007

Scream007
(őstag)

fuuu ezek de bitang tuningok.
amugy a gyári hütő szerintem jobb mint az EVGA nem tom mér hiszik hogy jobb az övék csont ugyanaz csak ők nem tettek a tetejére nyílást ergo kevésbbé hül a borda.
azé 450/1300m órajelen eléggé üt ez a kártya. 6800u-t állva hagyja, x850xt pe-vel kéne összevetni ami 600/600on ketyeg például.

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#23) joshua7 válasza Scream007 (#22) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

6800U-ból is volt valahol 450/1200-as verzió. Az is gyári túlhúzás volt. Ahhoz képest már nem annyira acélos...

Semper Fi

(#24) Scream007 válasza joshua7 (#23) üzenetére

Scream007
(őstag)

tán asusé volt 425/1200as ennél nagyobb órajelen tekerőt nem láttam egyik gyártónál sem.
Akinek 1280 a cél annak nem acélos, de 1024be szerintem megállja a helyét bőven.

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#25) tts válasza Tenfoot (#21) üzenetére

tts
(PH! addikt)

a három nagy amerikai cég egyike (BFG, eVGA, XFX) - ők eléggé uralják is az USA piacot, XFX kapható a nyugat-európai piacon is, az eVGA tavaly év végén nyitott céget Münchenben, BFG itt-ott kapható (mindössze két britt cég az európai viszonteladó lista)

(#26) Csiborbogár

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

HM!
1350MHz: vagyis minimum 1.6ns-os chipek vannak rajta.
Elég jó tuning. Ezeket lehet még tovább is húzni?
Gondolom a NYÁK sem különbözik. Akkor meg mi a fenének így skálázni egy típust? :(
Legközelebb majd 10 MHZ-enként csinálnak új kiadványokat!
Biztos, hogy az elsőt is majdnem fel lehet húzni a legjobb szintjére, és máris spóroltunk 100eurót. ;]

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#27) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

ezzel nvidia barátunk megint jó lóra tett aki nem akar átállni az új technológiákra azok nv-t fognak választani és ez yóó

(#28) Guruka

Guruka
(senior tag)

Legalább, ha majd át akarok térni a Dual Core procira, akkor nem kell új alaplapot vennem, mert a mostani lapomba lesz megfelelő AGP-s kártya. ;)

www.pcgear.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.