Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

nem árt egy kis konkurencia az ipodnak, és sajna itthon nem forgalmazzák a jvc lejátszóját sem, a 6 GB-os csak 40k - külföldön :(

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#2) ody42

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

Lifedrive 20G-s vinyóval, olcsón...

a PDA, mp3+video lejátszó, telefon vonal eléggé egyfelé konvergál, kíváncsi vagyok milyen öszvér lesz ebből, amit majd mindenki megvesz...

(#3) LordX válasza ody42 (#2) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali Ody! Szerintem fogj egy Tábla-PC-t, és készen vagy. Max csökkentsd le a kijelzőt rajta.

(#4) TheVeryGuest

TheVeryGuest
(senior tag)

A tollas vezérlés marha kényelmetlen egy médialejátszónál. Remélem van valami más okosság is.

A 20 deka sem éppen kevés, de ha van benne HDD meg jó nagy akku, akkor lehet vele élni, de húzza a zsebet rendesen.

[Szerkesztve]

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#5) LordX válasza TheVeryGuest (#4) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az érintőpanel az én értelmezésemben azt jelenti, hogy kézzel is lehet manipulálni (höhö.. gyenge szóvicc), nem kell toll.

(#6) TheVeryGuest

TheVeryGuest
(senior tag)

Hát, én már próbáltam sima PDA-t kézzel pöcögtetni, nem sok sikerrel. Az, hogy lehet, nem jelenti feltétlenül azt, hogy könyű is. Persze ha elég nagyok a gombok akkor lehet.
Meg ugye hangerőt állításhoz, vagy arrébbtrackeléshez sem szereti az ember kivenni a zsebéből.

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#7) ody42 válasza TheVeryGuest (#6) üzenetére

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

meg fogsz lepődni, a PDA-n is vannak gombok... :Y

(#8) ody42 válasza LordX (#3) üzenetére

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali!
Nekem egyelőre mindhárom van, nem konvergálok semerre. (TabletPC felé konvergálnék, de nincs rá 500k-m :( )

(#9) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az érintőképernyős vezérlés a vidólejátszásnál nagyon jó, akkor úgyis ''szem előtt'' van az eszköz. nekem egy iStation i2-m van, az is ceruzás. pillanatok alatt lehet videót kiválasztani, időben ugrálni.
zenahallgatásnál jobb ha vannak normális gombk, de aki csak zenét akar hallgatni az ne ilyet vegyen.
a 200g ebben a ketegóriában sztem nem gáz, a korábbi iPod-ok is 160g körül voltak.

(#10) orbano válasza ody42 (#8) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

bibi nekem ma lesz :P kíváncsi vagyok nagyon

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) TheVeryGuest válasza ody42 (#7) üzenetére

TheVeryGuest
(senior tag)

És te ezeken a képeken pontosan hány gombot látsz? Az tuti, hogy nem PPC-knél megszokot beviteli gombok vannak rajta.

(#12) ody42 válasza TheVeryGuest (#11) üzenetére

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

???
Én arról beszéltem, hogy PDA-n is tudsz zenét hallgatni úgy, hogy nem a képernyőt nyomkodod, mert vannak rajta gombok is... semmit nem mondtam erről a gépről...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.