mennyi is az annyi?
True Success is Blonde

mennyi is az annyi?
True Success is Blonde
Na, akkor most elkezdhetjük eladni a 7900GT-ket, hogy ne bukjunk rajtuk sokat? 
Ez rendkívül örvendetes, hogy fossa ki magából az Nvidia (és az Ati is) a régi kártyák újabb verzióit, de ez a használtpiacra elég rossz hatással lehet. Bár hülye az, aki GS árban odaadja a GT-jét... 
[Szerkesztve]
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
huvaze, ez nem kimondottan nagy zse erte - foleg annak a tukreben, h itt kinn Nemetben tegnap lattam egy PoV 6800 Ultrat (na jo, 2 doboz volt) 199€-ert...
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

igen annyi 225-250 euro kozott mozog az ara,az MSI-e legfokeppen
de majd jon az INNO es helyrerak mindenkit az araival

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

nagyon jó ár, nagyon jó teljesítmény
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!
Anyám... hány vidkari is van most a 76xx - 79xx /Nvidia és 16xx - 19xx /ATI tartományban?
Ha 20 nál kevesebb, akkor megeszem a sapkám... 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

a magyar kiskerek úgyis rátesznek még + pár ezret...

Gyerekek, ha hasonló áron jut el kis hazánkba, akkor mi lesz a többi 79xx szériával? Tovább csökkennek az árak? 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Miért ne. Majd a metróaluljáróban is ezt kiabálják:
7900GT-egy-százas, 7900GT-egy-százas...

[Szerkesztve]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Ez lesz drága, az az érzésem.
Soirée...

itt van egy teszt [link] hogy mit is tud a 7900GTO

ha véletlen rányomnak egy 1.2es ramot akkor ott a gtx csak kicsit húzni kell 
Na ééésss?::DDD

Szerintem ezek atmatricazott gtx-ek, es nem lesz sok ebbol a kartyabol, kiszorjak a raktarban maradt gtx-ket, msi-n kivul oc.uk arul ilyen kartyakat (jol emlekszem ok 2000 darabot kaptak) 200 fontert sajat nevuk alatt [link].
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Szerintem idő kérdése 1-2 hét és megjelenik az inno-tól is kedvező áron 

Hát a 7900GS ára is gyorsan lement 50 k alá a kezdeti 60-65 k-ról...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Ezt a sz@rkavarást... 
Aki hülye, haljon meg!
csak így tovább... készítik a helyet a 8800-nak és tsainak. remélem lesz az is karácsonyra... 

Ennyi lóvéért sztem megéri márcsak azért is,mivel a telesítménykülönbség a GTX-hez viszonyítva csak egy árnyalatnyi.68k az egy nagy nulla egy ilyen karcsiért.
"oh no the devil has a code for god mode!!!"

Nem tud valaki egy táblázatott ahol le van írva az összes 7900-es széria specifikációja?
Annyi fajta jelent már meg elvesztem benne 

Lehet hogy en kovetem rosszul, de a kartyakbol sokkal tobb jon ki, mint a jatekokbol. 
Es ha forditva lenne?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

[link] a 7900GTO nincs benne, de azt itt elolvastad már.
Soirée...
Egyetértek, idén az induló és mobil kategóriát is belevéve min 50 megoldás született, darabonként 1-x implementációban.
Jó játék meg 1-2 (Heroes V rulz, bár kellett neki 2 patch h egyáltalán működjön a multi...)

Az már csak ex-GS ár lesz addigra, mert ezzel a GS-ek ára is szépen lemegy, de ez még nem most lesz, ha lesz egyáltalán. Mert ha valóban 2-3000 db van belőle, akkor az nem fogja megváltani a piacot.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

fura, hogy megjelenik egy kárty oemkénr és utána nem sokkal később, már alkatrészként is meg lehet venni ld közelmúltban x1900GT, bár ez nem feltétlenül baj
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

hülye az, aki GS árban odaadja a GT-jét... Ezt majd a (használt)piac eldöni. Sztem most nagy áresések jönnek a használt hardvereknél is... már készülődnek a gyártók a karácsonyra...na meg a DX10-re
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Úgy tünik, hogy elhalasztják a G80 megjelenését január/februárra, bár még mindíg nem biztos, mert november elején lesz valami NVidia-sajtó-összeröffenés, vagy bejelentik akkor, vagy megmondják, hogy mikor jelentik be. Most olyan 50-50%, hogy még karácsony elött kijön. Az R600 meg valószinüleg február/márciusban jön.
Inkább a 80 mikronos magokra való áttérés előszele ez.
[Szerkesztve]
Close the World ..... Open the Next!

Erre akkor cserélem is majd a 7900GT-t. Nagyon jó árban van. 
ahelyett hogy tuningolnád
kár azt még eladni, bár ha olcsón akarsz tőle megszabadulni 
True Success is Blonde
főleg a karácsonyra, de arra a vásárlók is készülődnek
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
egész jó az ára.... lehet bevesárlok egy ilyet 
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

Valahogy el kell szippantani a piacot a lopott GS-ek elől... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Hát szerintem az 550/1800-as órajel tuningnak számít. 
De vmodot nem akarok, a mag meg anélkül nem megy 650-et. Meg a +256MB RAM is ott van. 65-ért meg múlt héten megvették volna a kártyámat, ha ez meg eleve ilyen áron jelenik meg, miért nem éri meg a cserét? 
Fasza!
És olcsóbb mint a 7900GT!
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

hat ezert nem hiszem hogy olcsobb lenne de azert eleg jo ara van

Szvsz várd meg, míg ideér. 
Tele van a fórum emberekkel, akik elkezdenek számolgatni egy-egy külföldi árnál, h 'vááá', meg 'kirrrály'. Aztán meg megérkezik a kari, beárazzák és véget is ér a csoda. De ezúttal ne legyen igazam. 
Semper Fi

MSI 7900gto egyik nagyker arlistajaban feltunt mar, 69500ft brutto, nincs meg raktaron.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

az jo ar nagyon foleg az MSI-tol

MSI NX7900GTO-T2D512E,7900GTO,512MB DDR3,2xDVI 75 964 Ft 3 év
Bandit listájáról. Ennyiért annyira nem jó a 72k-s x1900xt 256 mellett. De várjuk meg az első igazi teszteket +tuningpotenciált.
Semper Fi
Gyári ára olcsóbb.
Gondolom egyforma százalékok sújtják a kártyákat.
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

jo ar legfokeppen az MSI-tol
lesz meg itt az INNO3D vagy 70-72 e ft is

Úgy hallottam csak MSI van/lesz.
Semper Fi

ha igy lesz akkor is sokan fogjak ezt valasztani 

Bizony, például én is szerintem. 

Mirmur pl. 68k értt árulja a az Si 7900GTo karit. Hétvégén lesz a HWT-n elvileg átfogó tezt amiben sok új kari benne lesz pl.
7900GT,GTO,GS,x1900XT,GT)
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

Amúgy nem tom láttátok e mán : [link]
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
Remélem ma lesz egy ilyenem! 
Steam: Zamery
Persze. 
De itt [link] szebb, nincs benne az a sok macskakaparás. 
Steam: Zamery

GF7900GT vs GF7950GT vs GF7900GTO vs X1900XT tesztecske - [link]
Kínai oldal, de a 3DMark eredmények és játéktesztek táblázata egyértelmű.
A 7950GT egy hőcsöves(!) MSI, a 7900GTO szintén MSI, de aktív. 
Close the World ..... Open the Next!