Nyilván tech-geek szinten temetve is van. Néhányan nem kötnek kompromisszumot.
De sok olyan család van, aki évi 20 ezer forintot szán gépfelújításra, ő bizony 4-5 évre vesz gépet és toldozza-foldozza, amikor a gyerek nyervog, hogy tegyünk bele videókártyát, mert nem fut az új x-y. És kapnak valamit, ami már mondjuk shadder 3-t tud, meg fut rajta ez-az. És nyilván a gyereknek nem fog számítani, hogy low meg 800x600. Az se ha kicsit már szaggat. Vagy mondjuk rá tudják tenni a Vistát a gépre. Nem egy lányismerősöm a Vista miatt fejleszt, mert ''szép''. Nekik is jó választás AGP directx10-el, mert nem kell memóriát, alaplapot meg mindent cserélni. Régebbi sulinetes gépekbe szintúgy. Van, aki csak úgy tudott géphez jutni, sulineten át. Ne vegyék el tőlük sem a lehetőséget, hogy bővíthessenek új komplett gép vásárlása nélkül.
Az AGP szerintem méltatlanul van köpködve, csak úgy, mint a DDR 1 és a PATA. Új seprű jól seper, ja kérem, csak ezen az alapon félévente százezreket költhetnénk számítógépre, hisz mindig van valami új. 
De a fejlődést nem szabad lassítani, én tudom 
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.