Az Intelnél újabban minden késik...
Ha nő lenne már beijedtem volna. :DDD
Aki hülye, haljon meg!

Az Intelnél újabban minden késik...
Ha nő lenne már beijedtem volna. :DDD
Aki hülye, haljon meg!

Hát hiába, nem mai cég... a klimaxos tünetek. Amúgy valaki fel tudna világosítani - akár egy linkkel - erről a HDTV dologról? angol, német esetleg magyar :)) nyelvű oldalak előnyben. De ha itt tömören összefoglalódzik, az is megteszi.
[Szerkesztve]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
A HDTV digitalis, nagyfelbontasu TV, ami azt jelenti, hogy
1. magat a jelet MPEG2-ben nyomjak, nem pedig analog jelekkel, ahogy a legtobben most kapjak a TV-t
2. tobb felbontast is tamogat, a 480p-tol az 1080i-ig.
A felbontasokat a fuggoleges felbontas es egy i v. p adja, ami arra utal, hogy a kep interlace-elt (mint a hagyomanyos TV-nel) v progressziv-e (mint pl a szamitogep-monitorok).
Ahogy elneztem, az Intel meg egy projektorba valo chipen ugykodott.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

ahham, kösz.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

ha késik az nem csak klimax lehet... :DD
Kérdés ki melyiknek örülne kevésbé vagy jobban :))
''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
Ezúttal kifejezetten sajnálom, hogy nem a tervek szerint alakul, és egyben remélem, hogy valóban csak egy pár hónapos csúszásról van szó.
Ez a technológia elméletileg jóval olcsóbban hozná a DLP lapkák minőségét, ezzel alaposan lenyomva a minőségi projektorok és projektoros elven működő TV-k brutális árát. Ezen kívül még a versenyt is erősítené ezen a piacon, ami további áreséshez vezetne.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Lassan azt sem tudom, hogy nez ki a TVm nem, hogy erdekeljen a HDTV.

A HDTV szabványnak része az is, hogy mpeg2-ben van az adás, vagy csak az most a legelterjedtebb?
Aki hülye, haljon meg!