Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] Kép a Chaintech GeForce FX kártyáról (téma lezárva)

(#1) klumbik

klumbik
(fanatikus tag)

Szerintem ronda... Miért nem lehet mostanság valamit normál zöld pcb-re tenni?!

''This is horseshit. Horseshit, horseshit, horseshit. And for those of you who don't know what that means, it's the shit that comes from a horse!'' -- Greg, Columbia Internet

(#2) Yutani válasza klumbik (#1) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már hogy nézne ki zöld nyákkal ez az arany színű borítással ellátott kártya? Minimum fekete vagy sötétkék nyák illik hozzá, ami be is jön, mert láthatólag olyasmi.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#3) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

A hűtő megoldása nagyon emlékeztet a GF4es szériára.
Amúgy miért világít?
Egyből gondoltak a moderekre is vagy csak a szokásos marketing fogás?

(#4) Tchoepi

Tchoepi
(fanatikus tag)

Nekem teccik. Valaki tudja esetleg, hogy kis hazánkban ki forgalmazza a Chaintech cuccokat (nagyker/kisker)?

Tchoepi

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, és senki sem kiváncsi a másikéra.

(#5) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az én gépem oldala le van szedve, és pont belátok a gépbe. engem még az optikai egér kis piros fénye is zavar mondjuk a GP! közben, ettől a rondaságtól tutira hánynék is.

Peti haverom mondja ilyen helyzetben: ''Sz@rtam már szebbet.''

A hűtésről meg annyit, hogy mázli, hogy nem kell hozzá külön akvárium.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#6) danzi

danzi
(tag)

simonze' te is gp4-ezel ? miket me'sz ? :))

''A meggyőződés a tudás legnagyobb ellensége, erről szentül meg vagyok győződve'' - Vonnegut

(#7) klumbik válasza Yutani (#2) üzenetére

klumbik
(fanatikus tag)

Ki mondta hogy arany színű borítás is kell? Jó lenne ha elég lenne egy fekete borda is...

''This is horseshit. Horseshit, horseshit, horseshit. And for those of you who don't know what that means, it's the shit that comes from a horse!'' -- Greg, Columbia Internet

(#8) twollah válasza klumbik (#7) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Nem mindegy annak a bordának, hogy milyen a színe?
Az a lényeg, hogy jól hűtsön.

(#9) neduddki válasza Tchoepi (#4) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Expert a nagyker, oda ko elkuldeni a kereskedodet!

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#10) supercow válasza twollah (#3) üzenetére

supercow
(senior tag)

Amúgy miért világít?
gondolom a turbinák miatt, amit a tegnap kiégett magyar erőműből vettek kölcsön ;]

Amúgy a kártya nekem tetszik, csak első ránézésre emlékeztet egy régi varrógép dobozára, azzal a lekerekített tetejével.

http://www.rongo.hu - belföld, informatika, bulvár stb. hírek

(#11) andorpapa válasza twollah (#8) üzenetére

andorpapa
(őstag)

Viszont ha azonos minőség mellett valami szép is lehet, akkor miért legyen ronda? Bár ez a kártya nekem baromira nem tetszik. A Panasonic reklámjában van valami olyan duma, hogy ami képes a legjobb eredmény elérésére, az szép is. Van benne valami igazság.

Viszont ez a kártya még nem mutatta meg, hogy mit tud. Szuper neveket adtak a semminek. Heatpipe. Huhh, nagy cucc, már a gyári nVidia cooler is rendelkezik vele. Turbinaventi. Nem tudom. Azért az meglepő, hogy baromi sok lapáttal rendelkezik, tehát valami egyedi kialakítás, de ránézésre hagyományos alapokra épülő ventilátornak tűnik. A többiről meg semmit sem tudunk. De úgy gondolom, hogy a cég nem csupán a baromi jó marketing miatt érdemel bónuszpontot.

Ugyanis. Azt állították, hogy 7 dB a zajszint. Ez ugye elképzelhetetlen. Aztán pár napja olyan híreket hallani, hogy mikor csak 2D-t használ a kártya, kikapcsol a hűtő. Micsoda ötlet! Megkapjuk az ajánlást az nVidiától, gyorsan beépítjük a kártyánkba, majd a hír megjelenése előtt az egész világnak elújságoljuk, hogy mi ám kihoztunk egy olyan kártyát, ami képes 10 dB alatti zajszinttel lehűteni egy FX-et. Na nem 3D-ben, de amire ez kiderül, már nem lesz olyan user, aki nem hallott volna a szupercsendes káryáról. Elképzelhető, hogy nincs igazam, de valahogy ezek az infók pont összepasszolnak.

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#12) rvs válasza andorpapa (#11) üzenetére

rvs
(fanatikus tag)

:))
nagy igazságok vannak itt. de az is kész tény, hogy jó marketinggel el lehet adni minden sz@rt is. (ajánlott olvasmány : Hogyan adjunk el másfél hektoliter cseppmentes mosogatószert kisnyugdíjasoknak? Sajnos nem tudom ki irta, de jó kis könyv ez!)

http://www.youtube.com/watch?v=dvTe1-a6Pdo

(#13) Atrox

Atrox
(kvázi-tag)

Hmm A Chaintech már itt is megakarja vetni a lábát.

Ide poént, okosságot vagy gép konfigot szoktak írni.

(#14) The_Tom

The_Tom
(senior tag)

beszaras, hogy mar vga kartyat is kinezetre vesznek emberek... :(((

Üdv.

Szerintem.

(#15) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Hát az nVidiás FX-s hűtéssel 600 valahány grammos volt a kártya, ezzel mennyi lehet?:)

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#16) gericooper

gericooper
(fanatikus tag)

off
hé Yutani, jó az aláírásod!
on
úgy néz ki mint egy tábla fehércsoki

Olympus C760 dig. fényképező eladó + 128 Mb xD + vízhatlan hordtáska hozzá

(#17) nap

nap
(őstag)

Ez az aranyszinu legalabb tavolrol jol nez ki. Innen meg csendes is... :)

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#18) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Szerintem nagyon ronda!

(#19) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Menne a chaintech lapomhoz:))Nekem tetszik:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#20) Male válasza andorpapa (#11) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 7 dB-t nem a Gainward állította? (lehet, hogy azon is ugyanez a hűtő van?).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#21) Lacika79 válasza Tchoepi (#4) üzenetére

Lacika79
(lelkes újonc)

www.expert.hu
Ők forgalmaznak Chaintech cumókat.

MSII + Canamp + DT880 250 Ohm

(#22) Surranó válasza Male (#20) üzenetére

Surranó
(fanatikus tag)

Nekem is úgy rémlik...

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] Kép a Chaintech GeForce FX kártyáról (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.