Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt lehet ellenőrizni, hogy hol elérhető az Externet ADSL:
Bővebben: link

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#52) Parci válasza WN31RD (#50) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem láthatod, hogy mi csak a média oldala vagyunk ennek az együttműködésnek, így a tényleges internetszolgáltatáshoz semmi közünk sincsen.

De nem hiszem, hogy rosszat akarnának bárkinek az Externetnél.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#53) MasOyama válasza WN31RD (#50) üzenetére

MasOyama
(őstag)

Miért? Honnan veszed? Mi az a NAT?

Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, miket igen.

(#54) WN31RD válasza Parci (#52) üzenetére

WN31RD
(VIP)

Látom persze, hogy csak ''média oldal'' vagytok, és nem maga a szolgáltató, de a felelősség így is megoszlik, még ha nem is teljesen egyenlő mértékben.

Tényleg szeretnék választ kapni egyébként a kérdésemre, mert ettől függ, hogy ajánlhatom-e ezt a szolgáltatást néhány embernek. Mint ''média oldal'', feltételezem, könnyebben illetve pontosabb és részletesebb választ kapnátok az Externettől, mint egy ismeretlen érdeklődő, aki betelefonál.

[Szerkesztve]

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#55) Parci válasza WN31RD (#54) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

OK. Mi a pontos kérdés?

(#56) Parci válasza Parci (#55) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jah, látom, hogy van-e publikus IP cím..

(#57) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

gyorsan kéne help!
milyen területeken érhető el? pl Szegeden igen?

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#58) [amne] válasza Gergello (#57) üzenetére

[amne]
(senior tag)

Gyorsan vissza kéne olvasni, 55 post nem a világ, de gondolom nagyon elfoglalt vagy ezért csak az 50-est olvasd.

מת(נ)יהו

(#59) Yaye válasza Parci (#56) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Na, és van? :) Nagyon nehezen akar megszületni az a válasz. :U

(#60) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Behálóz mindent a PH! :F :DDD
Én már csak azt várom, hogy autóval is elkezdjetek foglalkozni, és az egyedi avatarral rendelkező felhasználók kiemelt kedvezményben részesüljenek. ;)

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#61) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szokás szerint invitel területen:nem elérhető.
Sosem értettema szolnokiakat, ha szászberken tudnak externetet adni, akkora szászberektől 5, szolnoktól 20 kmre lévő lakóhelyemen miért nem:(
Mindegy nekem végül is bruttó 5500ért van 384s kábelnetem...
Viszont 512nél már lehet alternativa lenne...
Mindenesetre értékelendő a kezdeményezés...

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#62) ptiboy válasza Docci (#46) üzenetére

ptiboy
(senior tag)

nemkéne álandóan vietnámozni
meg néha néha egy féregkeresés se ártana
és máris 256 lenne :C

:)

(#63) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

invitelnél mikorra várható?

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#64) TexT-BoY

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ááááh
szutyok invitelnél megint nicns ilyen:(
pedig jokis PH!-s egérpad is van:(:(:(:Y
most annyit fizetek 512es ADSL-ért ( nem 384röl emelt ) mint tt fizetnék egy 1500asért arrol nem is beszélve hogy csak 384-420ig megy még ez a szar is és ráadásul nem is tervezik a sávszélt emelni ... ÁÁÁÁ:Y

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#65) benedekco válasza TexT-BoY (#64) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

hát ezt nem értem ebben az országabn! hogy van ehhez joguk? hogy? ocsmány!

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#66) ShadowX válasza tr00p3r (#11) üzenetére

ShadowX
(tag)

Te az Isten háta mögött????
Én Szegeden lakok és nincs semmilyen elfogadható (ár és teljesítmény) net kapcsolat.....

(#67) tildy válasza ShadowX (#66) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

TDSL.tvnetwork.
TDSL 384
512/64 kbit/s maximális sebességû kapcsolat
fix, telefonköltségektõl mentes havidíj
korlátlan használat
3 db e-mail és 20 MB webtárhely
fix IP cím
Elõfizetési díj hûségnyilatkozat nélkül:
egyéni: 15.000 ft/hó, üzleti: 18.750 ft/hó
Elõfizetési díj 1 éves hûségnyilatkozattal:
egyéni: 6.990 ft/hó, üzleti: 8.990 ft/hó
Az árak bruttó árak.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#68) ShadowX válasza tildy (#67) üzenetére

ShadowX
(tag)

És ezen Szeged rajta van szerinted? :(
Csongrád és Békés megyén kívül minden megyében van.... :(((

[Szerkesztve]

(#69) sirály12

sirály12
(őstag)

Kár. Erre úgysem hoznak adsl-t.

Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!

(#70) tildy válasza ShadowX (#68) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:(
Akkor próbálkozz meg náluk a kábeles nettel. Az van szegeden. És az tényleg jó.
Lannet és Signet a neve.

(#71) ShadowX válasza tildy (#70) üzenetére

ShadowX
(tag)

A Lannettel csak szívtam sajna.
Ahol lakunk 3 háztömb van. Az 1-esben és a 3-asban van Lannet, a kettesben nincs. És mi hol lakunk? Hát persze hogy a 2-esben. :( :((( :))

A signetre meg sajnálnék (ugyanúgy mint a mikrós netre) kiadni 4000 (a legkisebb csomag)+2500 ft (modem bérlet) díjat kiadni ezért a mindössze 1 GB!!!!!!-os korlátért. Ezért már majdnem DSL-t lehet kapni. Nekem elsősorban böngészésre meg néha letöltésre kellene a net, de erre az 1GB kevés. A nagyobb csomagok meg drágák és egyedül nem tudnám fizetni.

[Szerkesztve]

(#72) Tapsi válasza sirály12 (#69) üzenetére

Tapsi
(senior tag)

Hidd el, előbb-utóbb bennlesz mindenhol!
Csak addigra a városokban, ill. a fejlettebb régiókban már egy mégfejlettem technológia lesz elérhető!
Sajna ilyen az élet:(

"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta." iPhone 4S 64Gb White Hipster Edition

(#73) Curtis

Curtis
(újonc)

Hi,

Ezek az árak meddig érvényesek? December 20-ig?

www.crysis.hu - Nyerd meg a Crysist!

(#74) hobizoli válasza Parci (#51) üzenetére

hobizoli
(PH! kedvence)

Hm...ebben az a LOL, hogy 3 eve van ADSL-m ugy, hogy ez az Externet-s bigyoize link is aszondjajaz, hogy:

''Jelenleg nem elérhető az ADSL szolgáltatás az Ön által keresett címen.''

Annak idejen csak azert mentem be a ISP-mhez, hogy valoban nem lehet vagy csak az adatbazis huje, mert elofizu nelkul kulon keresre nem merik be a vonalat....es ugylaccik igazam lett. Az EPT legvonalban kb 1 km-re van.

Meg jol latszik, hogy a MATAV adatbazisbol dolgoznak, ugyanis az szerint sem lehet itt ADSL, pedig tobbrol is tudok csak ebben az utcaban.

A legjobb az volt amikor szomszed is akart ADSL-t, es megmondtak neki, hogy nem lehet kiepiteni, es amikor azt talalta mondani, hogy ''De hat a szomszedomnal is mukodik'', azt valaszoltak ra, hogy ''Az nem lehet, mert az adatbazis szerint ott nem letesitheto''.

Teccikerteni ? :U:O

hobizoli

powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

(#75) kamikaze boci válasza Yaye (#59) üzenetére

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt szeretem a fórumban, nincs mellébeszélés :)

egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

(#76) mongi válasza tr00p3r (#11) üzenetére

mongi
(senior tag)

nem tom, mert nekem vácon a földvárin lehet kötni :)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

(#77) Dromie válasza Parci (#56) üzenetére

Dromie
(lelkes újonc)

Jah, látom, hogy van-e publikus IP cím..

érkezett már erre válasz és csak én nem találtam meg?

[Szerkesztve]

(#78) sti

sti
(tag)

láma kérdés ON

mi a 24h-s bontás

láma kérdés OFF

ez a 512/7500Ft jónak számít?

(#79) tildy válasza sti (#78) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Viszonylag.Én csak egy olcsóbbat láttam eddig nála.
24h bontás:24 óránként bont a n et.Ahol nincs fix ip, ott nem valószínű, hogy ugyanaz marad az ipd

(#80) Flashback válasza LukE (#48) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Ja a kira lenne. Rögtön rendelnék egy 1,5Mb/s-es vonalat!

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#81) Flashback válasza sti (#78) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Az hogy 24 óránként bontja a netkapcsolatot, ip csere miatt. (Biztonságos, de néha idegesítő)

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#82) dabadab válasza sti (#78) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''mi a 24h-s bontás''

Egyes internetszolgaltatok kisstilu szivozasa. Ha 24 oran at megy a netkapcsolatod, akkor megszakitjak. Lehet ujra konnektalni, megszakadnak a letoltesek, miegyeb, mindezt azert, nehogy eszedbe jusson szervert futtatni az o draaagaszagukon (akarom mondani, ADSL vonalukon).

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#83) [HeXa] válasza LukE (#48) üzenetére

[HeXa]
(újonc)

Jó lenne ha a 29-es körzetben is lenne már valami más alternatíva. Monortelnél 512/128 havi 13500 Ft, kész röhej.:(((:(((:(((

(#84) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Kar, hogy csak Matav teruleten lehet elerni ezt a szolgaltatast.

(#85) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

lejárt már egy ideje az Axeleroval a hűségnyilatkozatom. néhány kérdés:
- mennyi a bekötési idő?
- az 1024kbps-hez mekkora upload tartozik? (192?)
- milyen modem tartozik az előfizetéshez? (nekem most egy dögnagy Siemens van, viszont kifogástalanul működik, és nem szeretném, ha szutyok Dialcom-ot kapnék helyette)
- az e-mail domain részében mi szerepel? xy#@prohardver.hu? :D

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#86) kamikaze boci válasza anulu (#85) üzenetére

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

''az e-mail domain részében mi szerepel? xy#@prohardver.hu?''
nagyon jó kérdés :D:D

(#87) Panther

Panther
(HÁZIGAZDA)

Feltöltés mennyi jár az egyes csomagokhoz?
Most akkor mi is van a publikus IP-vel?
Meddig nem lenne net, ha váltanánk FreeStart ADSL-ről PH-sra?
24h bontás az most komoly? Mert _elvileg_ az eddigi szolgáltatónál is volt, de gyakorlatban sosem bontották a vonalat.

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#88) Petie

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kuuva matáv meg még nem hozta ki dslt ide :((( majd csak ''jövőre''...scak reménykedem :(

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#89) Zenty válasza Panther (#87) üzenetére

Zenty
(őstag)

A bontás ugy tudom akkor van elméletileg ha nincs net forgalmad csak áll a géped( elég ritka eset :D)! Mit tudom én reggel 7 kor és akkor azt mondják dzsó repülés! :)
De ezt csak egyszer csinálják utána kapásból vissza csatlakozhatsz és továb állhat a géped net forgalom nélkül ,fel csatlakozva újab 24 óráig ha ugy adódik! :DDD
Szoval szinte 0 ez a kijelentésük!

[Szerkesztve]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#90) kamikaze boci válasza Zenty (#89) üzenetére

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

''A bontás ugy tudom akkor van elméletileg ha nincs net forgalmad csak áll a géped( elég ritka eset )!''

rosszul tudod

(#91) Lidi válasza Zenty (#89) üzenetére

Lidi
(fanatikus tag)

Hát nemtom. Suxxelero, az bont rendíthetetlenül.......
nem nézi a forgalmat, minden nap ugyanakkor. ( tehát pl, ha 12h kor kapcsolom be, vagy resetelem a routert, akor másnap pont akkor bont )

[Szerkesztve]

(#92) PEPE85 válasza Lidi (#91) üzenetére

PEPE85
(őstag)

Én azonnal köttetnék egy 1500-as DSL-t, ha nem lenne 24 órás bontás, de sajna úgy mint az Axelero-nál itt is van. Aki nagyon nyomja a letöltést, Routere van és NON-STOP megy a gép nélkülözhetetlen a 24 órás bontás nem léte és ez által FIX IP címhez is jut ami a külső eléréshez fontos szempont. Az egérpad fain lenne nagyon. :C Az Externet milyen mostanság, mert az analógos, ISDN-es időben(kb 4-5éve, de még 3 éve is hallottam) eléggé elásta magát a NETszolgáltatók között?!

Watch HD movies!

(#93) sti válasza tildy (#79) üzenetére

sti
(tag)

köszi szépen:)

(#94) [amne]

[amne]
(senior tag)

Többen kérdezték, hogy feltöltés mennyi jár az egyes csomagokhoz, ha a kurzort a kérdéses csomag fölött helyezitek el, megjelenik egy kis kék infobox amiben részletesen le van írva minden.

Most látom, PowerDSL-nél is javítva lett, csak sajnos Firefox alatt most kicsit bugos, ráviszem kurzort akkor megjelenik ugyen de elkezd scrollozni az egész ablak :)

[Szerkesztve]

מת(נ)יהו

(#95) c41r0^

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

1 Mbitest lehet meg is rendelnék, csak derülne már ki, hogy a NAT tűzfal dolog mit takar. Ha portforwarddal szolgáltatnak (magyarul a kliensgép nem valós IP címet kap, hanem egy valós IPje a szervernek van és egy-egy porton keresztül kommunikálnak a kliensgépek a szerverrel), az tényleg nem teljesértékű ADSL szolgáltatás.

Nincs egy Externetes felhasználó sem a PH-n? Vonal megbízhatósága, sávszélesség stabilitása milyen a szolgáltatónak?

[Szerkesztve]

http://soundcloud.com/morbidezza

(#96) dabadab válasza c41r0^ (#95) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Annyira azert nem kiveteles az ajanlat, a megabites csomag ott is csak par szaz forinttal dragabb, ahol nincs 24 oras bontas, meg rendes IP cim van - mondjuk az is igaz, hogy nem jar hozza PH! egerpad ;]

(#97) c41r0^ válasza dabadab (#96) üzenetére

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

hát nemtom, Freest@rtnál 11900, @xeleronál 9990, Datanet 9490, ez meg 8900. Azért van különbség :)
Azt a párszáz forintot meg eliszom :))

Más szolgáltatónál 24 óránként nincs bontás, csak IP renew? És melyek ezek?

[Szerkesztve]

http://soundcloud.com/morbidezza

(#98) WN31RD válasza c41r0^ (#97) üzenetére

WN31RD
(VIP)

Nekem pl. 512-es ADSL-em van a Freestartnál, 24 órás bontás nincs a szerződésben, és gyakorlatilag sincs, az IP cím hetekig ugyanaz maradhat akár.
Szerk.: Megnéztem a logokat, mostanában nem szokott hetekig ugyanaz maradni, csak néhány napig... Nem tudom, miért. De még ez sem 24 órás bontás.

[Szerkesztve]

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#99) dabadab válasza c41r0^ (#97) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Enternet, 9390, es nincs se bontas, se renew, se semmi - otszaz forintot ez siman meger.

(#100) ollie válasza PEPE85 (#92) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem kell ahhoz bontani a vonalat, hogy az IP címed megváltoztassák.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.