Benne van az árban.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Benne van az árban.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Re!
Lenne egy kérdésem, bocs ha már volt:
Jelenleg az *xeleronal vok lejart huségnyilatkozatttal... Ha most megrendelem ezt, akkor eleg beXelni a szolgáltatováltást és ok Lintézik vagy akkor is kell faxolgatnom az *xeleronak?
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a bináris számrendszert és aki nem...

Sok emberkének segíthetne valaki aki egy olyan doksit összedobna, vagy elérhetővé tenne egy AXELERO ADSL LEMONDÁS formanyomtatmányt.
Az axeleronál, hímelnek hámolnak, hogy faxolni kell mindenképpen a doksit ! ....de hogy mi is álljon benne az már rejtély...
Ha valaki ebben segítene....nagyon sokan megköszönnénk.
''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)

Hello
Van egy Hobbi ADSL-em még egy 1 év szerződéssel , az érdekelne hogy fel lehet-e valahogy mondani a szerződést , úgy hogy nem keljen kifizetni a díjkülönbözetet. Sajna az eredeti szerződésmet nem találom...

irtam nekik egy mailt, nekem elküldték a formanyomtatványt
feltöltöm pdf -be.
mod:
Official Axelero LEMONDÁS: Bővebben: link
3 napon belül Lvileg törlik tárhelyem, siessetek 
[Szerkesztve]
..

Nem.
Ki fogják fizettetni azt a különbözetet, ami a hobby és a korlátlan között van. ( havi 5-7k ).
..

Szvsz faxolgass nyugodtan, nem fog helyetted senki elintézni semmit.
don't be lame 
#united.players.of.pecs 
[Szerkesztve]
..

nem jó a link
ne használj ékezetet...
Különben 1000 köszönet 
[Szerkesztve]
''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)

Jogos, nekifutunk mégegyszer!
Tehát:
Official suXelero ADSL lemondás:
Bővebben: link
mod: save as, és műxik, ha browser nem nyitja meg...
[Szerkesztve]
..

Szívesen, én is szívtam sokat, mire hozzájutottam, tudom milyen.. 
..

Köszi! Lenne mégegy kérdésem és igérem több hülyeséget nem kérdezek: Az Adsl ugyanazon a kábelen jön, mint a telefon, vagy egy külön kábellel hozzák be az oszloptól? Köszi!
Pepe

ugyanazon a kábelon keresztül jön be egy u.n. szűrőbe, onnan ágazik ketté.
nem fognak neked új kábelt behúzni 
..

bbazsy te mar váltottál? megy a kettő parhuzamosn? holnap kuldom faxot és kozben meg is rendelem?
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a bináris számrendszert és aki nem...

múlt pénteken küldtem faxot, ma rendelem meg.
..

Faxolni kell...namost en elfaxoltam, rajuk telefonaltam 9 nap utan, hogy mi is a dorges...es kiderult nincs meg a FAX...faxa mondom. Elkuldtem megegyszer, rajuk lett utana telefonalva, nincs meg a fax, aztan megegyszer, ugyszinten nincs meg, vegul azt mondtak, kuldjem emailben. Ugylatszik az megerkezett, mert le is lottek a netem.
Ahh nincs kedvem leirni megint, inkabb copyzok: 
Tehat a valtasrol. Tobb mint ket hete felhivtam az Externetet, hogy mit tegyek, hogyha atszeretnek menni hozzajuk, es megkerdeztem azt is, góhogy van e lehetoseg kozel azonnali valtasra, mert ugye a modem a MATAVe, es ha logikusan gondolkozunk, akkor ha lemondom, kijonnek leszerelni, es utana kijonnek folszerelni ujbol a modemet... Erre mondta nekem az Externetes urge, hogy van egy szolgaltatasvalasi lehetoseguk, amit ''nekem'' talaltak ki. Ez esetben ok elintezik a MATAVval, hogy ne legyen le-fol szereles, es amint megszunik a jelenlegi szolgaltatasom, csak bekell telefonalni hozzajuk, adnak felhnevet, jelszot es kesz.
A gond mar az Axelero lemondasaval kezdodott, mert elfaxoltam nekik a lemondasi kerelmem, aminek az atfutasi ideje max 8 nap. A 9. nap utan felhivom oket, hogy meg mindig el a szolgaltatas... Ok meg nem talaltak a faxot, igy en hiaba vartam. Ellett meg 2X faxolva, ami utan fel is lettek hivva, de ezeket sem talaltak... Mondtak, kuldjem a lemondast emailben. Elkuldom, ket nap utan, tegnaptol le is lottek az Axelerot. Felhivom Externetet, hogy akkor azon nyomban adjak a megigert felhasznalonevemet. Kozli, hogy majd reggel 8 utan tudnak ezzel foglalkozni, na jo mondom, nem halok bele. Ma reggel hivom oket, a pali meg hablatyolt ossze-vissza, hogy majd jovohet kozepe tajekan erdeklodjek! Majdnem elkuldtem a jo Q annyaba... Kisse most felment bennem a pumpa, mert nem tudom mit csinaljak...sot mar hallottam olyanrol is, hogy lehet nagyon rab@sztam, mert hiaba igerte meg nekem az Externet a gyors szolgaltatovaltast, elkepzelheto, hogy a menet megis az lesz, hogy kijonnek leszerelik a modemet, majd vissza...ami cirka egy - masfel honap... Ha igy lesz, akkor nagy balhet csapok, csak meg nem tudom kinel...

Na agyam eldobom... Megneztem, es jol gondoltam, hogy a modem meg nem volt lekapcsolva. Felhivtam ujra az Externeteseket, hogy ugyan adjanak mar felh nevet/jelszot. Na itt frankon felvilagositottak...
Tehat mint kiderult, a MATAV elutasitotta a szolgalatasi kerelmet, azaz a szerzodes ervenyet vesztette, mert a MATAV ugyebar egy vonalra csak egy ADSLt tud szolgaltatni. De hogy miert nem jeleztek felem, hogy ervenyet vesztette a szerzodes, azt nem tudom... Illetve, hogy az egesz dolog meneterol miert adtak hianyos/hamis tajekoztatast azt nem tudom. 
A br 7500-as netemnek egyelore ugrott, de legalabb sikerult azt elernem, hogy a 2 napja kikapcsolt Axeleromat visszakapcsoljak, mert meg nem volt atkuldve a MATAV fele... Most varhatok a marciusi akcioig.
Szeretnék visszajelzéseket kérni másoktól is, akik megrendelték az ADSL-t. Miután mi csak mint média veszünk részt az egészben, nincs rálátásunk a szolgáltatás minőségére, precízségére, stb. Tehát szeretnénk tudni, hogy összességében mennyire vagytok elégedettek (hiszen ezen infó nekünk is infó, hogy csináljuk-e tovább az egészet, és ha igen/nem, hogyan/miért, stb).
Köszi!
Bár nem a PH!-n rendeltem meg, de már évek óra Externetes ADSL előfizető vagyok, és azt kell mondjam, hogy az Externettel, mint szolgáltatóval nincs baj. Korrektek minden téren.
No Gods or Kings. Only Men.

Nekem csupán az a bajom, hogy megrendeltem a csomagot ami 1024kbit-es volt a mostanit pedig éppen duplázták 512-re. Bejelöltem valamit az adatlapon asszem ''szolgáltató váltással''. Erre le lett mondva a Vivanetnél a netem és az externet pedig közölte, hogy akkor nem tudták megkötni csak lemondták. Mire mi elmagyaráztuk hogy a határidőn belül el lett küldve a regisztráció, de mivel akkor nem sikerült ezért most már ba*zha**m a kedvezményes netet sőt már nem 512-es a netem hanem 384-es, mivel a vivanet szíveskedett helyreállítani attól függetlenül, hogy nem ő volt a hibás. Hát nemtom ezek után mit gondoljak erről a szolgáltatóról
...

Ha minden igaz holnap kötik be, majd utána beszámolok. Arról lehet tudni valamit, hogy az egérpadhoz hogyan jutok hozzá? Köszi!
[Szerkesztve]
Pepe

sziasztok!
az lenne a kerdesem hogy meg ennyibe kerul? mert csomo helyen mar valtoztak az arak. koszi! udv, maniac

Havi 10k a legolcsóbb. Az nagyon sok. Ennél olcsóbb havi díjas ADSL előfizetés nincs (nekem nem szükséges, hogy csúcs gyors legyen, inkább legyen olcsóbb)
Kb.: egy hónapja úgy emlékszem, hogy havi 8k-ért hirdették. Az csak egy ideiglenes akció volt s vissza ment a havi díj 10k-ra
Athens 2004

Nem értem miért jó ez a ''prohardveres kedvezményes adsl''...
Ez sima Externet adsl, semmi extra nincs. Ugyanennyibe kerül a prohardvernél
is és mindenhol máshol.
Ugyanezt a szolgáltatást kínálja ugyanennyiért az Index IDSL néven és a HWSW HWSWDSL néven.
Elvileg annyi lényege van hogy online ügyintézés meg minden, de ilyet más szolgáltató is kínál.

Tudtok arról vmit, hogy mikor lesz a következő kedvezmény?
Március körül? Melyik szolgálatót érdemes választani?
Gigabyte p35 ds3l, e7400 Core 2 Duo, 2x2gb kingstone DDR2 800mhz, Nvidia Geforce 9800gt, casetek 1018 + Acer Aspire 5536G
a prepaid csomag mit takar? nem találtam róla semmit...
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Vidd az egér-mutatót a ''Otthoni prepaid 512'' fölé! 
az egészet előre ki kell fizetni egy évre?! vazééé
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

1 évre, havi 8900 FT = 106800 FT
2 évre, havi 7900 FT = 94800 FT
1 évre egyben fizetve 83880 FT
[Szerkesztve]
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
Sztem megéri, sokkal olcsóbb úgy.

De mitől Prohardveres ADSL, hogy adtok egy egérpadot ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!

amúgy az axelero is ennyiert adja most
Az axelero drágábban adja.

2 éves hűség- nyilatkozattal** 0 Ft
7 900 Ft
1 éves hűség-nyilatkozattal** 0 Ft
8 900 Ft
by Axelero
Te a forgalmi korlátosat nézed, a korlátlan
2 éves hűség- nyilatkozattal** 0 Ft
4 900 Ft
9 900 Ft
1 éves hűség-nyilatkozattal** 0 Ft
4 900 Ft
10 900 Ft

nekem elég az is
Az axeleronál veszel korlátost, amikor az externetnél ugyanannyiba kerül a korlátlan?
Ehhez no comment. 

externetről sok jót nem hallottam
Én egyelőre rosszat sem, mondjuk nagyon nem is olvasgattam utána. Esetleg vmi link vagy ilyesmi?

Üdv All!
Páran akik anno megrendelték az akciós netet írhatnának -/+ tapasztalatokat. Nagyon szimpatikus ez a 83880-at előre, de sokkal nyugodtabban fizetném ki, ha az eddigi tapasztalatok alapján korrektek. Csődbe meg csak nem mennek 
Utánaolvastam az externetes véleményeknek (igaz nem mentem túl messzire
), és mindenki meg van vele elégedve.
Az a NAT ki/bekapcsolható, tehát nincs senki semmire rákényszerítve, ezenfelül egyesek örömmel újságolták, hogy hónapok múltán is ugyanaz az IP-jük, szal újabb pluszpont, bár számomra ez teljesen lényegtelen. A szolgáltatás színvonalával sincs gond, a le és feltöltési sebességek teljesen korrektek, és kimaradás sem szokott lenni.

Én is utánaolvasgattam, és meg voltak általában elégedve. Úgyhogy ööm é bódottá!
Én pedig léptem ma, lemondtam a régi szolgáltatómnál, és a prepaid csomagot megrendeltem az Externetnél.

A mostani akció alatt a ''kedvezményes árú'' wifi cuccokat hogyan lehet megvenni? Erről nem találtam semmi infót.
(o Y o)

Gondolom már bekötötték. Mennyi idő alatt jöttek?
Régi szolgáltatód mi volt?
Én most akarok váltani enternetről erre, de félek attól, hogy hosszú lesz a szakadás. Nálad mennyi volt?
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

Otthoni 3Mbit 2 év 0 Ft + ÁFA (0 Ft) 11120 Ft + ÁFA (13900 Ft)
Ehhez van valami havi letöltési korlát?
Sztem egyé még egy kis neszkuvikkot!

Na itt lehet válogatni, csemegezni az internet szolgáltatok kozot: Bővebben: link 
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

Hi
Az otthoni prepaid 512-es csomag forgalomkorlátos? Azt hol lehet megnézni, hogy ez ki van-e építve ott, ahol lakom?
Válaszokat előre is köszönöm.
By
externetnel elvileg nincsen semmi korlatozas.
Viszont nekem most megallt a tudomanyom.
Van most ez a kedvezmeny, hogy az Otthoni 512 prepaid havi brutto 6290 Ft.
Az externet dijtablazata (Bővebben: link) szerint 2005 augusztus 31-ig akcios havidijat szamlaznak, ami erre a tablazat szerint brutto 2995 Ft.
Ugyanezen a honlapon a hirek kozott ez olvashato: Bővebben: link, tehat otthoni 512 prepaidnal nincs ez az akcio.
Akkor most van vagy nincs??? Ugyfelszolgalat most nem mukszik 
╚╦╦╦