Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) Parci válasza pepe001 (#150) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Benne van az árban.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#152) pallmallka

pallmallka
(tag)

Re!

Lenne egy kérdésem, bocs ha már volt:
Jelenleg az *xeleronal vok lejart huségnyilatkozatttal... Ha most megrendelem ezt, akkor eleg beXelni a szolgáltatováltást és ok Lintézik vagy akkor is kell faxolgatnom az *xeleronak?

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a bináris számrendszert és aki nem...

(#153) Break

Break
(senior tag)

Sok emberkének segíthetne valaki aki egy olyan doksit összedobna, vagy elérhetővé tenne egy AXELERO ADSL LEMONDÁS formanyomtatmányt.

Az axeleronál, hímelnek hámolnak, hogy faxolni kell mindenképpen a doksit ! ....de hogy mi is álljon benne az már rejtély...

Ha valaki ebben segítene....nagyon sokan megköszönnénk.

''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)

(#154) Myki_01

Myki_01
(újonc)

Hello

Van egy Hobbi ADSL-em még egy 1 év szerződéssel , az érdekelne hogy fel lehet-e valahogy mondani a szerződést , úgy hogy nem keljen kifizetni a díjkülönbözetet. Sajna az eredeti szerződésmet nem találom...:(

(#155) bbazsy válasza Break (#153) üzenetére

bbazsy
(őstag)

irtam nekik egy mailt, nekem elküldték a formanyomtatványt
feltöltöm pdf -be.

mod:

Official Axelero LEMONDÁS: Bővebben: link

3 napon belül Lvileg törlik tárhelyem, siessetek :DDD

[Szerkesztve]

..

(#156) bbazsy válasza Myki_01 (#154) üzenetére

bbazsy
(őstag)

Nem.

Ki fogják fizettetni azt a különbözetet, ami a hobby és a korlátlan között van. ( havi 5-7k ).

..

(#157) bbazsy válasza pallmallka (#152) üzenetére

bbazsy
(őstag)

Szvsz faxolgass nyugodtan, nem fog helyetted senki elintézni semmit.

don't be lame :DDD

#united.players.of.pecs :)

[Szerkesztve]

..

(#158) Break válasza bbazsy (#155) üzenetére

Break
(senior tag)

nem jó a link

ne használj ékezetet...

Különben 1000 köszönet :)

[Szerkesztve]

''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)

(#159) bbazsy válasza Break (#158) üzenetére

bbazsy
(őstag)

Jogos, nekifutunk mégegyszer!

Tehát:

Official suXelero ADSL lemondás:
Bővebben: link

mod: save as, és műxik, ha browser nem nyitja meg...

[Szerkesztve]

..

(#160) bbazsy válasza Break (#158) üzenetére

bbazsy
(őstag)

Szívesen, én is szívtam sokat, mire hozzájutottam, tudom milyen.. :)

..

(#161) pepe001 válasza Parci (#151) üzenetére

pepe001
(újonc)

Köszi! Lenne mégegy kérdésem és igérem több hülyeséget nem kérdezek: Az Adsl ugyanazon a kábelen jön, mint a telefon, vagy egy külön kábellel hozzák be az oszloptól? Köszi!

Pepe

(#162) bbazsy válasza pepe001 (#161) üzenetére

bbazsy
(őstag)

ugyanazon a kábelon keresztül jön be egy u.n. szűrőbe, onnan ágazik ketté.
nem fognak neked új kábelt behúzni :)

..

(#163) pallmallka válasza bbazsy (#157) üzenetére

pallmallka
(tag)

bbazsy te mar váltottál? megy a kettő parhuzamosn? holnap kuldom faxot és kozben meg is rendelem?

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a bináris számrendszert és aki nem...

(#164) bbazsy válasza pallmallka (#163) üzenetére

bbazsy
(őstag)

múlt pénteken küldtem faxot, ma rendelem meg.

..

(#165) atosz válasza Break (#153) üzenetére

atosz
(őstag)

Faxolni kell...namost en elfaxoltam, rajuk telefonaltam 9 nap utan, hogy mi is a dorges...es kiderult nincs meg a FAX...faxa mondom. Elkuldtem megegyszer, rajuk lett utana telefonalva, nincs meg a fax, aztan megegyszer, ugyszinten nincs meg, vegul azt mondtak, kuldjem emailben. Ugylatszik az megerkezett, mert le is lottek a netem.
Ahh nincs kedvem leirni megint, inkabb copyzok: :)

Tehat a valtasrol. Tobb mint ket hete felhivtam az Externetet, hogy mit tegyek, hogyha atszeretnek menni hozzajuk, es megkerdeztem azt is, góhogy van e lehetoseg kozel azonnali valtasra, mert ugye a modem a MATAVe, es ha logikusan gondolkozunk, akkor ha lemondom, kijonnek leszerelni, es utana kijonnek folszerelni ujbol a modemet... Erre mondta nekem az Externetes urge, hogy van egy szolgaltatasvalasi lehetoseguk, amit ''nekem'' talaltak ki. Ez esetben ok elintezik a MATAVval, hogy ne legyen le-fol szereles, es amint megszunik a jelenlegi szolgaltatasom, csak bekell telefonalni hozzajuk, adnak felhnevet, jelszot es kesz.
A gond mar az Axelero lemondasaval kezdodott, mert elfaxoltam nekik a lemondasi kerelmem, aminek az atfutasi ideje max 8 nap. A 9. nap utan felhivom oket, hogy meg mindig el a szolgaltatas... Ok meg nem talaltak a faxot, igy en hiaba vartam. Ellett meg 2X faxolva, ami utan fel is lettek hivva, de ezeket sem talaltak... Mondtak, kuldjem a lemondast emailben. Elkuldom, ket nap utan, tegnaptol le is lottek az Axelerot. Felhivom Externetet, hogy akkor azon nyomban adjak a megigert felhasznalonevemet. Kozli, hogy majd reggel 8 utan tudnak ezzel foglalkozni, na jo mondom, nem halok bele. Ma reggel hivom oket, a pali meg hablatyolt ossze-vissza, hogy majd jovohet kozepe tajekan erdeklodjek! Majdnem elkuldtem a jo Q annyaba... Kisse most felment bennem a pumpa, mert nem tudom mit csinaljak...sot mar hallottam olyanrol is, hogy lehet nagyon rab@sztam, mert hiaba igerte meg nekem az Externet a gyors szolgaltatovaltast, elkepzelheto, hogy a menet megis az lesz, hogy kijonnek leszerelik a modemet, majd vissza...ami cirka egy - masfel honap... Ha igy lesz, akkor nagy balhet csapok, csak meg nem tudom kinel...

(#166) atosz válasza atosz (#165) üzenetére

atosz
(őstag)

Na agyam eldobom... Megneztem, es jol gondoltam, hogy a modem meg nem volt lekapcsolva. Felhivtam ujra az Externeteseket, hogy ugyan adjanak mar felh nevet/jelszot. Na itt frankon felvilagositottak...
Tehat mint kiderult, a MATAV elutasitotta a szolgalatasi kerelmet, azaz a szerzodes ervenyet vesztette, mert a MATAV ugyebar egy vonalra csak egy ADSLt tud szolgaltatni. De hogy miert nem jeleztek felem, hogy ervenyet vesztette a szerzodes, azt nem tudom... Illetve, hogy az egesz dolog meneterol miert adtak hianyos/hamis tajekoztatast azt nem tudom. :(((
A br 7500-as netemnek egyelore ugrott, de legalabb sikerult azt elernem, hogy a 2 napja kikapcsolt Axeleromat visszakapcsoljak, mert meg nem volt atkuldve a MATAV fele... Most varhatok a marciusi akcioig.

(#167) Lengyi válasza atosz (#166) üzenetére

Lengyi
(tag)

:(((Detto:(((

(#168) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szeretnék visszajelzéseket kérni másoktól is, akik megrendelték az ADSL-t. Miután mi csak mint média veszünk részt az egészben, nincs rálátásunk a szolgáltatás minőségére, precízségére, stb. Tehát szeretnénk tudni, hogy összességében mennyire vagytok elégedettek (hiszen ezen infó nekünk is infó, hogy csináljuk-e tovább az egészet, és ha igen/nem, hogyan/miért, stb).

Köszi!

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#169) Intelligencs válasza Parci (#168) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

Bár nem a PH!-n rendeltem meg, de már évek óra Externetes ADSL előfizető vagyok, és azt kell mondjam, hogy az Externettel, mint szolgáltatóval nincs baj. Korrektek minden téren.

No Gods or Kings. Only Men.

(#170) Lengyi válasza Parci (#168) üzenetére

Lengyi
(tag)

Nekem csupán az a bajom, hogy megrendeltem a csomagot ami 1024kbit-es volt a mostanit pedig éppen duplázták 512-re. Bejelöltem valamit az adatlapon asszem ''szolgáltató váltással''. Erre le lett mondva a Vivanetnél a netem és az externet pedig közölte, hogy akkor nem tudták megkötni csak lemondták. Mire mi elmagyaráztuk hogy a határidőn belül el lett küldve a regisztráció, de mivel akkor nem sikerült ezért most már ba*zha**m a kedvezményes netet sőt már nem 512-es a netem hanem 384-es, mivel a vivanet szíveskedett helyreállítani attól függetlenül, hogy nem ő volt a hibás. Hát nemtom ezek után mit gondoljak erről a szolgáltatóról:(((...

(#172) pepe001 válasza Parci (#168) üzenetére

pepe001
(újonc)

Ha minden igaz holnap kötik be, majd utána beszámolok. Arról lehet tudni valamit, hogy az egérpadhoz hogyan jutok hozzá? Köszi!

[Szerkesztve]

Pepe

(#173) maniac

maniac
(senior tag)

sziasztok!

az lenne a kerdesem hogy meg ennyibe kerul? mert csomo helyen mar valtoztak az arak. koszi! udv, maniac

(#174) Balli

Balli
(őstag)

Havi 10k a legolcsóbb. Az nagyon sok. Ennél olcsóbb havi díjas ADSL előfizetés nincs (nekem nem szükséges, hogy csúcs gyors legyen, inkább legyen olcsóbb)
Kb.: egy hónapja úgy emlékszem, hogy havi 8k-ért hirdették. Az csak egy ideiglenes akció volt s vissza ment a havi díj 10k-ra:F

Athens 2004

(#175) ferec

ferec
(kvázi-tag)

Nem értem miért jó ez a ''prohardveres kedvezményes adsl''...
Ez sima Externet adsl, semmi extra nincs. Ugyanennyibe kerül a prohardvernél
is és mindenhol máshol.
Ugyanezt a szolgáltatást kínálja ugyanennyiért az Index IDSL néven és a HWSW HWSWDSL néven.
Elvileg annyi lényege van hogy online ügyintézés meg minden, de ilyet más szolgáltató is kínál.

(#176) coolmpi

coolmpi
(fanatikus tag)

Tudtok arról vmit, hogy mikor lesz a következő kedvezmény?

Március körül? Melyik szolgálatót érdemes választani?

Gigabyte p35 ds3l, e7400 Core 2 Duo, 2x2gb kingstone DDR2 800mhz, Nvidia Geforce 9800gt, casetek 1018 + Acer Aspire 5536G

(#177) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

a prepaid csomag mit takar? nem találtam róla semmit...

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#178) Soma01 válasza Shim (#177) üzenetére

Soma01
(őstag)

Vidd az egér-mutatót a ''Otthoni prepaid 512'' fölé! ;)

(#179) Shim válasza Soma01 (#178) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

az egészet előre ki kell fizetni egy évre?! vazééé

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#180) Hold

Hold
(őstag)

1 évre, havi 8900 FT = 106800 FT
2 évre, havi 7900 FT = 94800 FT

1 évre egyben fizetve 83880 FT

[Szerkesztve]

Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!

(#181) fLeSs válasza Shim (#179) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Sztem megéri, sokkal olcsóbb úgy.

(#182) Hold

Hold
(őstag)

De mitől Prohardveres ADSL, hogy adtok egy egérpadot ?

Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!

(#183) Hold

Hold
(őstag)

amúgy az axelero is ennyiert adja most

(#184) fLeSs válasza Hold (#183) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Az axelero drágábban adja.

(#185) Hold válasza fLeSs (#184) üzenetére

Hold
(őstag)

2 éves hűség- nyilatkozattal** 0 Ft
7 900 Ft

1 éves hűség-nyilatkozattal** 0 Ft
8 900 Ft

by Axelero

(#186) fLeSs válasza Hold (#185) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Te a forgalmi korlátosat nézed, a korlátlan

2 éves hűség- nyilatkozattal** 0 Ft
4 900 Ft
9 900 Ft

1 éves hűség-nyilatkozattal** 0 Ft
4 900 Ft
10 900 Ft

:P :C

(#187) Hold

Hold
(őstag)

nekem elég az is

(#188) fLeSs válasza Hold (#187) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Az axeleronál veszel korlátost, amikor az externetnél ugyanannyiba kerül a korlátlan?
Ehhez no comment. :D

(#189) Hold

Hold
(őstag)

externetről sok jót nem hallottam

(#190) fLeSs válasza Hold (#189) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Én egyelőre rosszat sem, mondjuk nagyon nem is olvasgattam utána. Esetleg vmi link vagy ilyesmi?

(#191) Overmind

Overmind
(fanatikus tag)

Üdv All!

Páran akik anno megrendelték az akciós netet írhatnának -/+ tapasztalatokat. Nagyon szimpatikus ez a 83880-at előre, de sokkal nyugodtabban fizetném ki, ha az eddigi tapasztalatok alapján korrektek. Csődbe meg csak nem mennek :)

(#192) fLeSs válasza fLeSs (#190) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Utánaolvastam az externetes véleményeknek (igaz nem mentem túl messzire :D), és mindenki meg van vele elégedve.
Az a NAT ki/bekapcsolható, tehát nincs senki semmire rákényszerítve, ezenfelül egyesek örömmel újságolták, hogy hónapok múltán is ugyanaz az IP-jük, szal újabb pluszpont, bár számomra ez teljesen lényegtelen. A szolgáltatás színvonalával sincs gond, a le és feltöltési sebességek teljesen korrektek, és kimaradás sem szokott lenni.

(#193) Overmind válasza Overmind (#191) üzenetére

Overmind
(fanatikus tag)

Én is utánaolvasgattam, és meg voltak általában elégedve. Úgyhogy ööm é bódottá!

(#194) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Én pedig léptem ma, lemondtam a régi szolgáltatómnál, és a prepaid csomagot megrendeltem az Externetnél.

(#195) Drótszamár

Drótszamár
(senior tag)

A mostani akció alatt a ''kedvezményes árú'' wifi cuccokat hogyan lehet megvenni? Erről nem találtam semmi infót.

(o Y o)

(#196) Mosqu!to válasza fLeSs (#194) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

Gondolom már bekötötték. Mennyi idő alatt jöttek?
Régi szolgáltatód mi volt?

Én most akarok váltani enternetről erre, de félek attól, hogy hosszú lesz a szakadás. Nálad mennyi volt?

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#197) Dreamcaster

Dreamcaster
(senior tag)

Otthoni 3Mbit 2 év 0 Ft + ÁFA (0 Ft) 11120 Ft + ÁFA (13900 Ft)

Ehhez van valami havi letöltési korlát?

Sztem egyé még egy kis neszkuvikkot!

(#198) Noxy

Noxy
(senior tag)

Na itt lehet válogatni, csemegezni az internet szolgáltatok kozot: Bővebben: link ;)

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#199) Midas 22

Midas 22
(újonc)

Hi

Az otthoni prepaid 512-es csomag forgalomkorlátos? Azt hol lehet megnézni, hogy ez ki van-e építve ott, ahol lakom?
Válaszokat előre is köszönöm.
By

(#200) RedAnt

RedAnt
(senior tag)
LOGOUT blog

externetnel elvileg nincsen semmi korlatozas.

Viszont nekem most megallt a tudomanyom.

Van most ez a kedvezmeny, hogy az Otthoni 512 prepaid havi brutto 6290 Ft.

Az externet dijtablazata (Bővebben: link) szerint 2005 augusztus 31-ig akcios havidijat szamlaznak, ami erre a tablazat szerint brutto 2995 Ft.

Ugyanezen a honlapon a hirek kozott ez olvashato: Bővebben: link, tehat otthoni 512 prepaidnal nincs ez az akcio.

Akkor most van vagy nincs??? Ugyfelszolgalat most nem mukszik :(

╚╦╦╦

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.