Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nem lesz ennek jó vége. Már senki nem beszél egyezkedésről, mindenki nekiállt gyártani az eszközeit. Csinálják ezt úgy, hogy igazán szállítani sem tudnak, mindemellett igény sincs rájuk. Addig nem is nagyon lesz, amíg senki nem tudja, melyiket érdemes választani.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#2) LordX válasza Jim Tonic (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen egyezkedésről? HD-DVD és BRD oldal közt? Azok rég megszakadtak, a piac fog dönteni, ki nyer.

(#3) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

van egy olyan érzésem hogy megint EU kap utóljára, és mivel mi eléggé keleten vagyun a bevezetés em lesz korai...

(#4) Akheron

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

több, mint 40 városra kiterjedő” :o

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#5) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''nagyobb tömegeket is meg lehessen győzni a DVD-ről történő váltás időszerűségéről – esetenként még akkor is, ha a vásárlók nem rendelkeznek HD rendszerű televíziókészülékkel''

Ahogy falun mondják: ''Hülyérá vásszuk a városi népákát'' A városi nép meg zabálni fogja, pdig azt sem tudja majd mire jó, nade inkább még pár betű legyen a DVD előtt, nem baj ha drágább. :)
És akkor még a Blue Ray meg sem jelent, pedig az rögtön 7 betű + egy üres karakter!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#6) simonzé válasza lorcsi (#3) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most őszintén: Nem sz*rod le mikor ér ide? :DD

(#7) simonzé válasza Akheron (#4) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hála Istennek ide is bejött egy magyar szakos. :(((

(#8) Viszlát válasza simonzé (#6) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Valahol igazad van, de most már egyre több film érhető el ilyen minőségben itt-ott, úgyhogy megegyszerűsítené a dolgot egy asztali lejátszó :)

(#9) LordX

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, egyébként muhaha, mi már csináltunk HD mozizást, max nem teljesen legálisan (letöltött 720p-s hdtv-rip..), meg nem tévén, hanem monitoron, szóval nem álom, aki akar, az most is tud..

(#10) deicide válasza LordX (#9) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen, akadálya nincs, ha van az embernek egy jó tv-je és egy izmosabb gépe, és 1080i-ben élvezhet néhány filmet.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#11) VargaI

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

de a HD fórum nem abban bízott, hogy ők előbb elstartolnak és ebből lesz az előnyük? erre meg jön ez, hogy majd csak ősszel, hülyék ezek? :F, amúgy nekem nagyon bejönnek a HD-s cuccok, egy DivX-es videóhoz képest üt, de még egy DVD-hez képest is sokkal részletesebb és látványosabb képe van :) (mondjuk nekem 1024*768-ra 720i is elég, mivel az 1080p-t ki sem tudja rajzolni fizikailag a moncsim :U, na majd beruházok egy 19''-os wide TFT-re, azt akkor már picit jobb lesz a helyzet :)) )

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#12) lorcsi válasza simonzé (#6) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

Jó minőség az a HD élvezhetőbb lenne rajta a foci ;), de a bevezető ára úgyis az egekbe fog szökni szal' tényleg mindegy , vagy 2 év mire meg tudjuk venni hétköznapi emberek is

#10: a mondat második része ütközik az elsővel :F
akkor most van vagy nincs akadálya?

[Szerkesztve]

(#13) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Aztan azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a szállítmányok megint mennyit fognak késni, mennyi érkezik egy adagban, mennyit kell visszahívni stbstb...

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#14) LordX válasza VargaI (#11) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

720i nincs, illetve az nem HD :) 720p, 1080i 1080p közül lehet válogatni.

(#15) simonzé válasza lorcsi (#12) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Másrészt meg a foci vébét csak normál ''nem HD'' jelként tudod fogni, így egy HD ready tévén is csak az 584*akárhanyas képet látod majd felnagyított pixelekkel. Kakából nem lehet aranyat csinálni. :)
A HDTV előnyeit még jó ideig csak a kimondottan ilyen felbontással elkészített filmek HD-DVD-ről történő nézésénél fogod érzékelni.

(#16) LordX válasza simonzé (#15) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

720x576

(#17) BiP válasza simonzé (#15) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Nem ugy volt, hogy ez lesz az elso vilagbajnoksag, melyet mar HD-ben is sugaroznak? Persze nem Magyarorszagon, (sajnos) ertelemszeruen.
VargaI-nek: Az 1024x768 is pont keves lesz a 720p-hez, mert az meg 1280x720, szoval vagy felkapcsolsz eggyel feljebb, hogy legyen ertelme, vagy veszel egy min. 17-es tft-t :)))

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#18) Jim Tonic válasza LordX (#2) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Én is tudom, ezért is írtam, hogy már szóba sem kerül, hogy megegyezzenek, sajnos.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#19) Jim Tonic válasza simonzé (#7) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Igaza van.

(#20) Jim Tonic válasza BiP (#17) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Én úgy tudom, ha jól tudom, nagybáttyám már abban nézi, és ő már kap HD satelit jelet is (plusz pénzért). Persze ez az info tőle van, így nem tudom garantálni.

[Szerkesztve]

(#21) Kriza válasza BiP (#17) üzenetére

Kriza
(őstag)

Miért értelemszerűen? A digitális rádiót magyarországon a világon talán harmadikként kezdték sugározni. Mondjuk a sugárzás azóta is kísérleti jellegű :DDD

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#22) Kriza

Kriza
(őstag)

Én majd akkor veszek HD DVD lejátszót, ha itthon tudom másolni azokat a lemezeket is :DDD Persze biztonsági mentésre gondoltam, sajnálnám koptatni az eredeti lemezeket. ;]
Mondjuk addig lehet, hogy már halálbüntetés jár majd a másolásért.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#23) nn687 válasza simonzé (#5) üzenetére

nn687
(tag)

Á, a blúréj csak hat ''hang'' a hádédévédé meg tíz,meg beletörik a nyelvedis, ezért is fog megbukni, nehezebb kimondani:))

XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.