Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vajon DivX-et is fog tudni?

True Success is Blonde

(#2) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Elég LOL üzemidő.
Felejtős.

Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

(#3) ace a merész

ace a merész
(újonc)
LOGOUT blog

meg kicsit furcsa az egész...
nem hiszem hogy felkapott valami válhatna belőle :U

Egy dakota közmondás szerint: ''egyszerű, mint taposó aknára lépni''....

(#4) Foglalt név válasza ace a merész (#3) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Pedig ötletnek nem rossz. :U

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#5) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lejátszani tud divx-et is (4-5-6 verziókat).
az üzemidő kapcsán én máshol 12 ill. 4 órát olvastam, és azt inkább reálisnak tartom, főleg hogy az Archos néha mé alá is becsüli a megadott üzemidőt.
a készített videók/képek minőségére... hogy is mondjam... kiváncsi vagyok.

(#6) macilaci78 válasza rumos14 (#5) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Szeged-Nyíregyháza, közvetlen kocsival, egy átszállóval 5-5,5 óra MÁV, több átszállóval IC-vel csak több. [link] Ha filmnézéssel óhajtom elütni az időt, akkor ez erre kevéske.

Mondjuk egyéni hülyeségem, hogy egy PDA, azon is van 3,5'' kijelző, 2-4GB SD kártya, vagy akár 16GB CF, médiákat lejátsza, mellette sokminden másra is jó, ezért beáldozok egy analógkimenetes dokkolót, és egy 3megapixeles kamerát. És? A kisebb memória miatt úgyis gyakrabban frissítem a médiákat a PC-ről, ha már van PC, akkor van megjelenítő is, fényképezni meg fényképezőgéppel kell, nem mobillal, nem médialejtászóval. Szerintem.

Ettől függetlenül jónak találom az ötletet, okos megoldásnak tartom, de sok kompromisszumot követel.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#7) rumos14 válasza macilaci78 (#6) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

részben egyetértek, de azért egy Archos-nak (ez eléggé felsőkategória) szebb a képe, mint egy pda-nak, főleg videonézésnél, hiszen elsősorban erre tervezték. nem néztem még órákig videót a pda-mon (főleg hogy csak 2,8-as), de sztem az se bírja tovább. ha az lemerül, akkor gondban vagyok. ha 8-10 órát akarsz vdeózni, marad a Cowon A2, 100+ pénzért.

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.