szerintem nem fog, mivel 2 éve kb ugyanannyiba kerülnek a procijai, szóval van ott pénz most bőven, meg amúgy is most ''sprólolnak'' 2 milliárd dolcsit, mert nem új üzemet építenek, hanem a fab 30-at fejlesztik (ala fab 38) és áttérnek 200mm-esről 300 mm-es szilícium ostyákra valamint 65 nm-re, szóval egy kis 0%-os haszon vagy veszteség most nemhinném, hogy gond lenne AMD-nél, mellesleg az árcsökkenés már most is érződik, mint feljebb írták újonnan a 3200+ már csak 25k, amúgy én is ezt vártam, úgyterveztem hogy jó lenne ősszel 35-40k körül egy 3800+x2-t venni és még a végén tényleg be is jön
, ha meg csak az AM2-esek lesznek olcsóbbak akkor nekem +7k a bővítő kártya (Asrock rulez
), és már megis vagyok
, meg már a DDR2 RAM-ok is alakulnak, pl OCZ GOLD DDR2-677 2*512MB 4-4-4-12 25e Ft most, és egyre több alacsony késleltetésú RAM-ot is jelentenek be a gyártók 
Dare2Live 40k szvsz biztos nem lesz, mivel a legkisebb Core Duo mobil proci, ami szintén 1,66 GHz-es, az is 50k körül van a legolcsóbb helyeken Bp-n 
Efbialy: én is arra hajazok mint már írtam fentebb, meg szerintem rengeteg s939-es DDR1-es tulaj is, főleg akiknek mondjuk hardcore vagy vitesta RAM-jai vannak, nekik nem hinném, hogy megérné a DDR2
[Szerkesztve]
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''