Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

jövőre kihozza a sört, elmosogat, porszívózik, és be is vásárol. a konzolok szép lassan kiváltanak mindent, csak játszani nem tudok rajta :B

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#2) thaler2

thaler2
(senior tag)

Ilyen a ps3 kontrollerje, mint ami a képen van? Volt egy másik kinézetű is, hosszúkás modern design.

(#3) Renwick válasza thaler2 (#2) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, ez a SIXAXIS.
A Logitechnek van még jó alternatívája (vezetékes és vezeték nélküli egyaránt). Egyébként szerintem a gyárival mindössze annyi a baj, hogy csúszós a felülete...

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#4) Male válasza blackrulz (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont ez jutott eszembe nekem is... addig bővítik funkciókkal, amíg pont azt veszíti el (szorul háttérbe), ami miatt kedvelték. Számomra nem túl szimpatikus irány.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) Peat;) válasza Renwick (#3) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Rezgés hiánya is elég nagy hiba szerintem, amit utólag orvosolnak csak úgy hogy új kontrollert kell vennie a jelenlegi tulajdonosoknak.

Múltkor volt egy felmérés, hogy a konzolt még mindig játszani veszik az emberek és sokan azt sem tudják hogy blue ray van benne. Szerintem a fogyasztó igényeit kéne néznie a sonynak és nem a sajátját ráerőltetnie a vásárlókra. Kiderült hogy x360-tól mégsem tud ellépni sem grafikailag sem fizikailag érzékelhető mértékben, ezért ilyenekkel próbál erősíteni, csak ez sok réteget hidegen hagy, pedig az ára nem vészes a belepakolt cuccok arányában.

(#6) Vistaboy válasza Male (#4) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én inkább attól tartok, hogy lassan PC-be mennek át a konzolok, mindent meg lehet majd rajtuk csinálni, akkor a régi jó PC-knek be fog alkonyulni... :(
Már most is egy csomó játék csak XBOX-ra és PS3-ra jön ki. Vagy legalábbis arra is. Ha ez így megy tovább, lassan el lehet majd felejteni a PC-t, mint játékplatformot. :((

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#7) blackrulz válasza Peat;) (#5) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

a játszani nem tdok rajta arra akart utalni hogy számomra hihetetlen lassú az irányítása, fps t nyomok 99% ban ha nem akkor valami stratégia. sajna egyikre sem túl optimális a gép számomra. amíg nem lehet játékok alá billt tolni meg egeret addig számomra ez az alternatíva halott.
ha lesz majd bill+egér a játékok alatt, ha lesz majd értelmes árban full hd tv a piacon (nem 300k) akkor én leszek az első aki eladja a konfigját, vesze egy laptopot meg tv+konzolt. addig sajna marad ez

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#8) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''az EU-tagországokban ugyanis 2011 végéig mindenhol működnie kell a digitális földfelszíni műsorszórásnak''

aham, tehát addig nem is lesz Ps4? túlontúl előre mutat a dolog
házimozis-játékgépes-tévés-szórakoztató-központos vackot akarnak csinálni

True Success is Blonde

(#9) Renwick válasza Ste (#8) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Láttál már nextgen konzolt működés közben? Netán HD-ban? :)

üdv

R.

(#10) Slipandris válasza blackrulz (#7) üzenetére

Slipandris
(kvázi-tag)

[link]

előbbi megoldva :R

,,Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha."

(#11) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eddig is jobbnak tartottam a PS3-at a rivális X360-nál (már nem mint játékgép, hanem össztudásban), jövőre pedig már digitális TV-vevő is lesz, lassan már a HD TV-t is beleépítik... :D

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#12) eXodus válasza Vistaboy (#6) üzenetére

eXodus
(őstag)

''Ha ez így megy tovább, lassan el lehet majd felejteni a PC-t, mint játékplatformot. ''

Ez egyáltalán nem igaz.
Kijavítva a hírhez igazítva:

''Ha ez így megy tovább, lassan el lehet majd felejteni a PS3-at, mint játékplatformot. ''

Jelenleg szinte az xboxos játékok 90% megjelenik pc-re. (fordítva már nem ilyen a helyzet :D)
Nézzd meg a hardwired GC-híreit...

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#13) shabbarulez válasza feka007 (#11) üzenetére

shabbarulez
(őstag)

A Sony azért rakja bele ezt a funckciót a PS3-ban mert az X-box 360 már régóta tudja futtatni az m$ IPTV softwarét így teljes értékű IP set-top boxként tud funckionálni. Vagyis csak futnak x-box 360 képességei után, bár mást nem igazán tehetnek, erről szól a verseny. Az m$-nek sok nagy távközlési céggel van partneri szerződése akik világszerte iptv-t csinálnak a hálózatukon és az m$ iptv sw-ét használják. Azokon a hálózatokon elméletben megoldható lenne hogy az x-box 360 átvegye a set-top box szerepét vagy második stb-ként funkcionáljon. Pl. a magyar Tíkom Tíhom IPTV-je is ezen cégek közé tartozik. Az elite változat a nagyobb HDD-vel és a HDMI-vel is gyanítom pont ezért jelent meg hogy az IPTV sw-rel együtt ezt az STB képességet még tovább javítsa.

[Szerkesztve]

(#14) feka007 válasza shabbarulez (#13) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ok, akkor az Xbox 360 is fel van rá készítve.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#15) Renwick válasza shabbarulez (#13) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

A DVB-T kicsit azért más tészta, ne keverjük össze az IPTV-vel. Bár tény, hogy megfelelő programkínálat mellett a PS3 a PlayTV-vel kvázi ugyanazt nyújta majd, mint a legtöbb IPTV kliens/szolgáltatás, csak lehet jobb minőségben, kevesebb korláttal és legfőképpen havidíjmentesen. :)

Egyébként tudtommal a PS3 is működik IPTV kliensként, Koreában...

üdv

R.

(#16) eddie303

eddie303
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem PS3-at majd akkor lesz erdemes venni, amikor kijon a God of War 3, es a konzol ara 300$ korul lesz, addig teljesen jo a PS2 :)

Linux.... The choice of a GNU generation.

(#17) mcwolf79

mcwolf79
(őstag)

Na csak hozzáUgatok egy kicsit a dologhoz:

Én most cseréltem a PC-met PS3-ra,és nem bántam meg a dolgot. Igaz,a játékfelhozatal még elég gyér,de ősszel be fog indulni. Vettem hozzá egy 82 cm-es Samsung LCD TV-t,és hát a látvány egyszerűen PAZAR!!!Semmivel sem rosszabb,mint a monitoron volt. A R6:Vegast tolom multiban,azt PC-n is végigtoltam,tehát van összehasonlítási alapom.
A PC hanyatlásáról annyit,hogy sajnos a fejlesztők is szeretnének pénzt látni a munkájuk után,és a warezolásnak ''hála'' a PC-s játékeladások sokkal rosszabbak,mint bármelyik konzol (bár Box játékot már jó ideje lehet Ingyé tölteni,PS3-ra még jó ideig nem lesz ilyen megoldás).Ezért figyelhető meg a tendencia,hogy egyre több konzolra a játék,míg PC-re csak félévente jön 1-2 húzósabb gém.
A HD TV-adás fogadásáról annyit,hogy szerintem ez a hozzáállás hülyeség( ''hogy a Sony szalad a MS után'').Ez kb. olyan ,mint egy másik fórumon az illető fikázta a Playstation@Network-öt,hogy az milyen koppintás!!!! Könyörgöm,enniy erővel azt is lehet mondani,hogy a köcsög Sony ellopta az MS ötletét,hogy kontrollert ad a konzolhoz.Egy teljesen alpvető dologról van szó!
Szvsz hosszútávon mindenképp a Sony lesz a nyerő,mert azt kb. akkorra fogják kiismerni a fejlesztők (mármint a programozását),mikorra az X360-at lassacskán lehet cserélni az új Boxra. És az még akkor is jó gép lesz (lásd.PS2 esete). A meghibásodási arányról nem is beszélve (RRoD).

Ja,még annyit,hogy az irányítást tényleg nagyon szokni kell,de Én is így 2-3 hét után már elég jól elboldogulok,és ez csak jobb lesz.
Hirtelen ennyi!

[Szerkesztve]

i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

(#18) mcwolf79

mcwolf79
(őstag)

Letelt a módosítási idő:

A MS meg előbb-utóbb kifogy a szuflából,mert hiába pénzeli a fejlesztőket,hogy az X360-ra fejlesszenek (lásd. Splinter Cell:C esete,höhö...Roszz duma,hogy a PS3 nem képes kezelni úgy az AI-t,mint a PC vagy X360....És ezért nem lesz PS3-ra ....Az MS tolt Nekik egy kis ZS-t),ha kijönnek ősszel és jövő év elején a Sony húzónevei,akkor nem tud majd mit csinálni.

Ez a Hd- DVD mizéria a Paramounttal meg a többiekkel is röhej.Méghogy több a HD-DVD a háztartásokban.... Ez is elég rossz duma,mert hülyeség,hogy a PS3 + Asztali BR lejátszók száma kevesebb,mint a HD DVD -lejátszóké.A MS oda is tolt egy kis gubát,hiába is tagadja.

i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

(#19) Vistaboy válasza eXodus (#12) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Arra értettem, hogy egyre többet tudnak a konzolok.
(Mondjuk, a PC nem játékgépnek indult. És most sem csak az) :U
És hiába jön ki a játékok 90%-a PC-re, ha csak egy-két évvel a konzolos után adják ki. És nem azért, mert a PC-re nem tudnák megcsinálni, hanem mert a konzol az elsőbb már most is. És ez csak rosszabb lesz.
A PC mellett az egyetlen komolyabb érv a DX10 lesz majd, ha elkezdenek kiadni olyan játékokat, ami TÉNYLEG azt használja. Bár addigra lehet hogy lesznek DX10-es konzolok is. :O

[Szerkesztve]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#20) Peat;) válasza mcwolf79 (#18) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Sony legalább annyit ügyeskedik a pénzzel mint microsoft. Amennyiben valóban előremutató játékgépet készít és nem erődemonstrációt a cellel ami köré lehatárolt eszközöket rakott (ram és gpu) akkor még védeném is, de nem, 90%-ban ugyanazt nyújtja a 2 konzol, pedig mindenki azzal járna jól ha 90%-ban mást nyújtana a 2.

(#21) mcwolf79 válasza Peat;) (#20) üzenetére

mcwolf79
(őstag)

en sem mondtam,hogy az x360 szar,csak szvsz a ps3 idöt?llob.a konzolok sosem arrol voltak hiresek,hogy az adatokat folyamatosan a memoriaban t?rolja.mellesleg ugye itt nincs 300-400MBon terpeszkedöhOS.

(#22) PPeter válasza mcwolf79 (#18) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A HD DVD és a Blu-ray kapcsán szerintem akkor nyilatkozzál, ha nem csak a konzolod árnyákéból látod a témát, és akkor nem írsz hülyeségeket legközelebb.

A konzol tulajdonosok legtöbbje állatira nem DVD-Video, HD DVD-Video vagy Blu-ray lejátszásra használja a gépét, hanem játékra, ezt több felmérés is bizonyítja. Tehát a PS3 önmagában NEM dönti el a Blu-ray/HD DVD meccset. Az egész High Definition filmkiadás jelenleg kevesebb mint 2,5%-a a teljes lemezes filmpiacnak: ez nokedli.SEMMI nem dőlt még el - ha el is dől, akkor sem a PS3 vagy az XBOX360 fogja eldönteni. Asztali Blu-ray lejátszóból egyébként tényleg kevesebbt adtak el, mint a HD DVD lejátszóból. De még ez sem jelent semmit. A műsoros filmkiadás nem pármillió készüléket és háztartást céloz meg, hanem csak az USA-ban 130 milliót (jelenleg körülbelül ennyi DVD-Video lejátszó van náluk), mert az a biznisz. Jelen pillanatban egy-egy nagy sikerű DVD-Video kiadványból többet adnak el, mint amennyi BD/HD DVD lemezt összesen eddig piacra dobtak.

[Szerkesztve]

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#23) eXodus válasza Vistaboy (#19) üzenetére

eXodus
(őstag)

''egyre többet tudnak a konzolok''
Vevők nem azért veszik mert a ps3 egy ''szuperszámítógép'', Sőt többség ki sem fogja használni a tudást. Marketing.

''csak egy-két évvel''
Ez túlzás... Van amit pl pc-re adnak ki előbb....

Mindenki azt hiszi h a dx10 valami megváltás...

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#24) dabadab válasza mcwolf79 (#21) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''konzolok sosem arrol voltak hiresek,hogy az adatokat folyamatosan a memoriaban tarolja.''

???

Mivel az elmult idok konzoljai v a memoriaban v a rettento lassu optikai meghajton taroltak az adatokat, ezert egy-egy palya adatait igenis folyamatosan a memoriaban taroljak (a ket palya kozott meg csinos ''loading'' kepernyoket lehet nezegetni).

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#25) soulcube

soulcube
(fanatikus tag)

Akkor ez a tuner végülis külön megvásárolható lesz, vagy a 2008-ban gyártott PS3-okban lesz
csak elérhető ? :F

(#26) mcwolf79 válasza PPeter (#22) üzenetére

mcwolf79
(őstag)

vilag életemben PCm volt,azért cseréltem le PS3ra,mert röhej,amit a PC vel müvelnek(még mielött elvakult konzolbuzinak bélygeztek).
Én egy sz?val sem mondtam,hogy majd a PS 3 fogja eldönteni a BR - HD DVD háborút,tiszta sor,hogy még legalább 2-3 évig a DVD lesz az uralkod?.

(#27) zombikiller válasza blackrulz (#7) üzenetére

zombikiller
(tag)

hát ezzel énis így vagyok, hogy konzolon nem lehet normálisan shooter gammát tolni és lehetmeg RTS t amikor leginkább énis ilyeneket tolok meg még néha pár RPG t szóval egy jó ideig énis maradok még a PC nél :R

(#28) zombikiller válasza soulcube (#25) üzenetére

zombikiller
(tag)

na eu jó kérdés mert mondjuk az elég nagy szívás lenne ha csak a 2008 as PS 3 akban lenne és külön nem kapható lehet kidobni a 2007 est :DDD azt a végén ez is olyan lesz mint a Sims jön hozzá valami kieg lehet kidobni a régit azt lehet venni az újat na az nagyon lol lenne ;]

(#29) soulcube válasza zombikiller (#28) üzenetére

soulcube
(fanatikus tag)

Reméljük, hogy külön lesz majd kapható. Ha meg nem akkor az :W

(#30) Renwick válasza soulcube (#29) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Természetesen külön csomagban lesz, nem kell az idegbaj... :)

üdv

R.

(#31) soulcube válasza Renwick (#30) üzenetére

soulcube
(fanatikus tag)

Ok, akkor idegbaj elmúlasztva. :C

(#32) Renwick válasza soulcube (#31) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyébként az összeköttetés módja még nem ismert, de jó eséllyel USB-n keresztül oldják majd meg. Ebből a szempontból kár, hogy a gép hátuljára nem raktak USB kaput, elegánsabban lehetne hozzá csatlakoztatni ezeket a cuccokat.

üdv

R.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.