Na ezekre a lemezekre lemgalább nem csak kb 45 percnyi anyag fér fel, mint a 8-as DVD-re. 
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Na ezekre a lemezekre lemgalább nem csak kb 45 percnyi anyag fér fel, mint a 8-as DVD-re. 
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Érdekes, nekem ráfér két óra is, felezett, gyengébb minőségben... 
QNX is cool!

Hát igen, de inkább HD minőségről beszélünk, ami azért kicsit más.

Igen,de HD minőségben mennyi fér rá 16,5GB-ra?
A jövőben szerintem sokkal érdekesebb lesz a 200GB-os Blu-ray lemez...
mármint most még egyik sincs elterjedve és, minél nagyob annál jobb (és dágább is).
Remélem a HD-DVD és BR közül csak egy marad, bár ere kevés az esély, de a blu ray nekem jobban bejön, főleg a kapacitása.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Igen, nekem is sokkal szimpatikusabb a blu. Modernebb, hatékonyabb technológia, nagyobb kapacitás.
Kicsit erőlködésnek látom a vörös lézeres kisérleteket (HD-DVD meg mostanában jöttek elő a hagyományos DVD 8rétegű változatával..) - arra legalább jók, hogy megfizethető szintre szorítják majd a blu árát... 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html