Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Petya25

Petya25
(őstag)

Na ezekre a lemezekre lemgalább nem csak kb 45 percnyi anyag fér fel, mint a 8-as DVD-re. :C

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#2) Pötyi válasza Petya25 (#1) üzenetére

Pötyi
(senior tag)

Érdekes, nekem ráfér két óra is, felezett, gyengébb minőségben... :D

QNX is cool!

(#3) Petya25 válasza Pötyi (#2) üzenetére

Petya25
(őstag)

Hát igen, de inkább HD minőségről beszélünk, ami azért kicsit más.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#4) zsulboy válasza Petya25 (#3) üzenetére

zsulboy
(őstag)

Igen,de HD minőségben mennyi fér rá 16,5GB-ra?

(#5) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A jövőben szerintem sokkal érdekesebb lesz a 200GB-os Blu-ray lemez...
mármint most még egyik sincs elterjedve és, minél nagyob annál jobb (és dágább is).
Remélem a HD-DVD és BR közül csak egy marad, bár ere kevés az esély, de a blu ray nekem jobban bejön, főleg a kapacitása.

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#6) t72killer válasza REDeath (#5) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, nekem is sokkal szimpatikusabb a blu. Modernebb, hatékonyabb technológia, nagyobb kapacitás.
Kicsit erőlködésnek látom a vörös lézeres kisérleteket (HD-DVD meg mostanában jöttek elő a hagyományos DVD 8rétegű változatával..) - arra legalább jók, hogy megfizethető szintre szorítják majd a blu árát... :C

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.