Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) bLaCkDoGoNe

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Nem tűnik rossznak, az ára sem vészes, bár a 4 centis kijelzőn való videónázést soha nem fogom megérteni.

Hiányolom a támogatott formátumok listáját ill. a közvetlen MP3 kódolás funkciót.

[Szerkesztve]

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#2) bwoay

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lassan már senki nem fog emlékezni arra az iRiverre, ami hordozható digitális audiolejátszók terén diktálta a trendet és nem követte. már konkrétan szánalmasan tartom az innovációt teljes mértékben nélkülöző design, meg a korábbi évekhez képest megszabdalt feature-listát (mármint hasznos funkciók tekintetében, mert a hülyeség az mindig bekerül).

[ Szeretkezve ]

(#3) ponti_ak válasza bwoay (#2) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

A főcím alatti félmondatig (6 gb tárhely..) bizakodó voltam, mondom: no, végre egy megfelelő méretű lejátszó... aztán megláttam a képet, és végigolvastam a hírt... :U Nem lettem boldogabb tőle.. Főleg a funkcióktól.. ''akár televízió-távirányítóként is működik.'' Pff.. No comment. :(

(#4) VVoid

VVoid
(fanatikus tag)

Nem kell, nem veszek ilyet... :(

...I'm so blind...

(#5) bLaCkDoGoNe válasza bwoay (#2) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Engem az iFP-180T-m mindig emlékeztetni fog rá.
Írásod többi részével messzemenően egyetértek.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#6) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát ez tényleg elég gyengusz. konkrétan semmiben sem jobb mint a 2005 eleji H10, ami dizájnban és tudsban is nagyon ott volt. ez az új úgy néz ki mint egy hátsó-kínai utolsó klóngyártmány.

(#7) Fiery

Fiery
(VIP)

Milyen joizut nevethettek az Apple-nel, amikor meglattak ezt a szanalmas dizajn-koppintast :)

Fiery

AIDA64.com

(#8) <Adamsky> válasza Fiery (#7) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Azért van ami még ezt is űbereli: NanoBlade :DDD

[link]

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#9) harsd

harsd
(újonc)

elég ronda...

(#10) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én ezt a minimáldizájnt nem értem..
négy gomb, de azért ott virít négy centin a színes kijelző, jobb mint a telefonomban..

(#11) Hannibál

Hannibál
(újonc)

Nemtom ujjabban mire gondolnak a tervezők. Talán a jó öreg úgyis megveszik stratégia ?! :O

Azt mondják elmebajban szenvedek.... Pedig ez nem igaz, minden percét élvezem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.