rossz a link
extra

megelőztél.
amúgy jó kis notinak ígérkezik, ha az ára is OK
A vér nem válik VAZZE!™

ja, jó nehéznek...
5,5h eltudnám viselni az én AMD-s notimon is

15 colos notik többsége ilyen súlyban mozog... 2.6-2.9 a legalja meg 3-3.2
A vér nem válik VAZZE!™

Jól összerakták (Turion(X2) proci,80 gigás SATA vinyó,5,5 órás akksi),már csak az árát hagyták ki
. Ezt így végig számolva 350K HUF-ra tippelek...
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
A csúcsgép lehet, hogy nem lesz olcsó, de korábbi hír volt, hogy 500 dollár alatt lesznek az első AMD-s Dell notik.
Jó kis gépnek tűnik ez alap felszereltséggel is.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

thnx, javítva

Akkor keresni kell hozzá nagyobb akksit.
Tényleg nem rossz adatai vannak az amd-s notinak. És az ára sem az egeket veri.
STEAM: clonefec
a legnagyobb aksi van hozzá mit az Acer gyárt...3,5 órát bir ki max...bár lehet eladom,mivel hosszabb használati idő kell nekem...

Őszintén szólva örülük az újabb AMD sikernek! Mert az ,hogy egy Dell-ben AMD processzor van az már siker!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Az árával még várjunk. 
De legalább kinéz valahogy. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Hát most már jó a link, ha nem is volt jó régebben. És nagyon tetszik ez a konfiguráció! 
AMD-Ati amik most már egy! Yess!
És tényleg jól is néz ki! Pláne a kijelző hátulján a DELL logo, ami most már nem csak Intelt jelent 
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800, Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256Mb GDDR3 800/1400 AGP

Hú! Ezt most hirtelen felindulásból írom.. úgyhogy előre is bocsi...
Szerintem ez egy nagyon nagy szentségtörés... nézzük csak miért is... A DELL az DELL. Nincs mese. A legjobb! Főleg notiban.. Latitude osztálytól felfelé.. a minőség és teljesítmény mellett még van egy jelentése...mégpedig, hogy ez egy DELL
Nem csak azért kerül jóval többe egy ugyanolyan tudású DELL noti, mert annyival jobb szolgáltatást nyújt.. hanem, mert képviseli a márkát..
Szvsz ez most egy olyan lépés, ami ahhoz hasonlítható, ha vennék egy Mercedes E270 CDI-t, leszedném a csillagokat és egy opel logót tennék a helyére... Merci marad.. meg jó teljesítmény továbbra is..csakhát.. ugye..a csillag nem egyenlő a vízszintes villámmal...
DELL gépbe Intel procit!
Na most már lehet szidni... 
Ádámnak és Évának volt köldökük??? ----Miért olyan hosszú szó a ''lerövidebbítendő''? (és miért ilyen nehéz kimondani?) :))

Nem szidlak én, de nem értem a hasonlatot.
Ugyanis a logo az DELL maradt, csak bővűlt a CPU választási lehetőség. Ennyi!
Amúgy elvileg a DELL nem az Intel leányválalata
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800, Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256Mb GDDR3 800/1400 AGP