Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Rez_Grof

Rez_Grof
(őstag)

Most már biztos, hogy egy D70s-el lepem meg magam, ha lediplomáztam. :DDD
Nagyon jó kis masinériának tűnik.

[Szerkesztve]

MCITP: SA\ EA\ VA

(#2) bLaCkDoGoNe

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Ha egy Nikon képes arra, hogy FW fejlesztéssel gondoskodjon meglevő vásárlóiról, a Fuji miért nem tudja ezt megtenni?! :(((

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#3) domedee válasza bLaCkDoGoNe (#2) üzenetére

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

a világ kegyetlen... ;]

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#4) micro válasza domedee (#3) üzenetére

micro
(PH! addikt)

Inkább azt mondanám, hogy van Isten! :DDD

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#5) micro

micro
(PH! addikt)

Mit tudhat a továbbfejlesztett AF?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#6) dwiki válasza bLaCkDoGoNe (#2) üzenetére

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

A Nikon fényképezôgép gyártó.
A Fuji nem csak filmeket gyárt? :) ...

''De gustibus non disputandum est''

(#7) zabla válasza micro (#5) üzenetére

zabla
(fanatikus tag)

gondolom gyorsabb, pontosabb

Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.

(#8) domedee válasza dwiki (#6) üzenetére

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem, gyárt ő fotómasinákat is. Csak annyi a különbség, hogy a felsőkategória gépei a Nikon vázaira épülnek, saját sccd-vel; alsó/közép (~kompakt) kategória sccd vagy sima ccd, saját optika és váz.

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#9) bLaCkDoGoNe válasza dwiki (#6) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Szerinted akkor reklamálnék FW upgradet? :)

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#10) domedee válasza bLaCkDoGoNe (#9) üzenetére

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

én végigbogarásztam most a netet, teljesen kifacsartam a google-t, de sehol semmi kósza infó, még egy kis hackelt driverről sem :(

esetleg a japánoknál, de hát kriksz-krakszul nem tudok.

(#11) dwiki válasza bLaCkDoGoNe (#9) üzenetére

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerinted komolyan írtam?
Irónia? Nevetô fejecskével megtoldva? :) :)

(#12) bLaCkDoGoNe válasza dwiki (#11) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

És én? :D

(#13) dwiki válasza bLaCkDoGoNe (#12) üzenetére

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

Te igen :)

(#14) rlazol válasza Rez_Grof (#1) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

szép szép... nagyon jó kis gép, de ha választanom kellene (értsd: ha lenne annyi pénzem) : Maxum 7D - sokkal több a manuális kütyüje és egyszerűbb a használata. Volt a kezemben mind a kettő. Drágább, de jobb. - Szerintem -

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.