Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atosz

atosz
(őstag)

En szivesen hasznanlek egyilyet, de a 100 dollar kisse huzos erte. :(

(#2) macilaci78 válasza atosz (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Valóban húzós az ára. :( Viszont lesz-e olyan drivere, amivel médialejátszó is vezérelhető? ;] Vah az optikát kikapcsolja a diavetítés során, vagy ahogy a vetítőgombokon matatok, a kurzort is ugráltatom közben? :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) Iginotus

Iginotus
(őstag)

Akarok egyet :)

Plug and Pray...

(#4) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nagyon tetszik. ha a közeljövőben a munkámhoz kell egy ilyen, vetetek a céggel :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egérnek gyönyörű, bemutatóeszköznek praktikus. Szóval jókiscucc, nade 100 USD??? :Y

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#6) TheSilencer

TheSilencer
(PH! addikt)

marha esztetikus, szivesen latnam a notim mellett :B ...
de az ara tenyleg meredek, minosege mondjuk nem kerdeses

I ♥ my Pit bull

(#7) waverider

waverider
(senior tag)

tetszik, kell, egy év múlva (olcsóbb :)

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#8) Daniel

Daniel
(tag)

Nalunk a cegnel prezentaciokhoz a Gyration-t es a Logitech-et hasznaljuk.
Szemely szerint igy elsore nekem egy kicsit szokatlannak tunik fejjel lefele dolgozni az egerrel...de biztos idovel megszoknam :)

| Apple iPad 32GB WiFi | Apple iPhone 3GS 16GB | Apple iPod Shuffle 4th Gen |

(#9) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó 5let. Szerintem viszik majd mint a cukrot!

(#10) macilaci78 válasza Daniel (#8) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Azért nem hátrány, ha prezentáció-szerkesztés közben nem tenyerelek bele a lapozóba... Biztos falhoz vagdosnám pár undo után... :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#11) Petya25

Petya25
(őstag)

Nagyon tuti, a pointer is nagy ötlet és a rádiósnál szabadabban használható. :C
Gondolom ha hanyatt használod, akkor lekapcsolja az alján a fényt, visszafordítva meg visszakapcsolja. :F

[Szerkesztve]

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#12) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ügyes darab, de le merném fogadni hogy csak a MS saját programját támogatja :D
(mármint alapjáraton)

[Szerkesztve]

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#13) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y :C
De kicsit drágának tartom.

"Csak úgy mondom"

(#14) falsetrue válasza Petya25 (#11) üzenetére

falsetrue
(kvázi-tag)

''akkor lekapcsolja az alján a fényt''

néha igen néha meg retina scant nyomat a lézerével :) :) :)

(#15) Integra

Integra
(Jómunkásember)

wow, asszem ilyesmi egér kell majd a későbbiekben melóhoz, not bad!! :))

(#16) Flashy

Flashy
(PH! kedvence)

akinek elég a prezentációban előre haladni, az simán fogja a kezébe a vezetéknélküli bármilyen egerét és kész :) bal gomb azon is van...

http://flashy.blog.hu

(#17) falsetrue

falsetrue
(kvázi-tag)

azert van az avataromban ilyen szemuveg a fejemen, mert prezentacio kozben elkalandozot a figyelmem es belelestem a lezerlyukaba :(((

(#18) falsetrue válasza falsetrue (#17) üzenetére

falsetrue
(kvázi-tag)

természetesen ez csak vicc volt és persze semmilyen egészség károsodást nem okoz ez a készülék. Elnézést kérek mindenkitől akit esetleg a commentemmel félrevezettem, nem vol szándékomban, hisz csak poénkodtam.

mégegyszer elnézést.

(#19) Loha válasza falsetrue (#18) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Nem okoz mi? Szted én poénból hordom a szemüveget? ;] :DDD

Egyébként ötletes egér, és szép is...

[Szerkesztve]

(#20) _Oscar

_Oscar
(tag)

Idén nem kerül piacara nálunk??? Amikor a cikk ródott én már fogtam a kezemben ilyet. B.örsre a BSC Kft. szállította nekünk.

Az ára egyébként tényleg 100$ körül mozog, bár a Logitech Cordless 2.4 GHz Presenter-e majdnem ugyannanyiba kerül és nincs rászerelve az egér :)

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.