Paintballozni mikor jöttök egy user-moderator-addikt-házigazda deathmatch?
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Paintballozni mikor jöttök egy user-moderator-addikt-házigazda deathmatch?
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Az sem rossz ötlet.
A cikk olvasása közben én is elgondolkoztam, milyen nehéz kötelezettségekkel is jár a zsurnaliszták élete 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Na ja. Egész nap harvereket tesztelni, céges előadásokra járni, roncsderbizni, cikkeket írni, és kritikus hozzászólásokat moddolni
stb...
Gokart? oettinger01 épp azon fáradozik...már 100m-nyi fort kicsikartam magamnak, most egy 2 pacival erősebb gépet is szeretnék...kompenzálni kell a fizikai adottságaimat (ez szépen szólva a túlsúlyost jelenti)
[Szerkesztve]

jobb az alkatrészellátás, gyorsabban munka satöbbi
de a karosszériamunkákhoz néha előkerül egy felex, vagy egy hegesztőpáka is
Ahogy olvasom az író még nem heverte ki a tegnapit 
[Szerkesztve]
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

Tök zsir.
Jó ötlet az Acertől.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Renwickel jót harcoltunk tegnap
IDG vs. PH
... sőt, renault Renault ellen
Remélem lesz még ilyen alkalom.

Valóban pazar volt a buli, volt olyan futam, ahol a fiatalok igencsak profi módjára tulakodtak 
Renwick, csak figyelmetlen voltam, vagy tényleg kimaradt a ''bemelegítés a vasúti átkelőben?'' 
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
Húú ez milyen játék, nagyon állat a grafikája a screenshotok alapján. 

Ez mikor volt pontosan, most szombaton?
Én meg ilyenkor nem megyek haza, a hülye fejem, h nem tudtam erről 
Ingyenes online játék, ha érdekel katt http://www.travian.hu/?uc=hu2_21788
jó buli lehetett, én is szeretnék egyszer kipróbálni egy ilyet 
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

HI!
Hopgy csokojjalak homlokon me nem szota???:- ((((
legkozlebbn me leszek valami finom keszujje fel:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Akit érdekel annak szólok, h ugyanitt szokták megrendezni augusztusban az európabajnoki roncsderbit. 
Ingyenes online játék, ha érdekel katt http://www.travian.hu/?uc=hu2_21788

Ilyen kene, hogy legyen az osszes termekbemutato amit az ujsagiroknak tartanak.
Király lehetett 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Biztos jó ötlet roncsderbivel összekötni az új szerviz bejelentését? 
Department of Redundancy Department

Mellesleg ha a Lenovónak lenne egy kis humorérzéke, ők is csinálnának egy roncsderbis dílernapot, csak minden autóra ütközőnek Thinkpadeket szerelnének 
Miért ne? Lehet a Logitech következő egerét macsakakiállításon fogja bemutatni, esetleg sajtkóstoláson. 
[Szerkesztve]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Amúgy szerintem zseniális ötlet volt, muszáj feldobni az amúgy nagyon sablonos és unalmas sajtóeseményeket.
Ilyen rendezvényen még nem voltam így nyilatkozni nem tudok. De néha nem árt a munkát a szórakozásal összekötni, ezzel szvsz lehet egy cég megítélésén is változtatni.

Nem annyira izgalmasak, mint az átlagember gondolná - mindenhol ugyanazok a szövegek, bemutatók, más logókkal: mi vagyunk a legjobbak, legszebbek, leg-legek. Mi mást is lehetne mondani?
A 28. alkalom után már kicsit fárasztó - ezért a sikeres rendezvény kulcsa, hogy vmi újszerű is legyen benne, ami feldobja 
Én valami notebook-hajító versenyt tudnék elképzelni a Lenovo részéről... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Akkor ez elég újszerú lehetett, legalábbis a cikk alapaján nekem negyon úgy tünt. 

HI!
Te si jol tudo hogy jobban megjegyzia nep a kajt mint a szep kozkas hazugsagokat:- )))
udv
neduddki
mod: mindeki raall a t-re es aki alattosszeszakad az hazaviheti:- )))
[Szerkesztve]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
AZért kíváncsi lennék, sacc mennyibe fájhatott ez a kis móka az Acernek 
we all deserve a bit of luck.

mennyien voltak kint (mint nézők, és mint versenyzők) és a PH!-ról kik voltak?
One Ring to rule them all
Mivel zártkörű rendezvény volt, ezért nézők a meghívottakon kívül alig voltak, egyben csak a vendégek (úgy kéttucatnyian) versenyeztek, a házigazdák csak egy rövid bemutatót tartottak.
A PH-tól délutánra csak én maradtam.
üdv
R.

köszi 
és sokáig tartott a rally? -tehát maga amíg versenyezgettek
One Ring to rule them all
Saccra három-négy óra volt a délutáni program...
üdv
R.