Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Jók ezek a Acer TFT-k? Nekem a notim Acer , XGA kijelzős. Honnan lehet azt megtudni ,hogy ennek mennyi a válaszideje?:F

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#2) Male válasza AMD Power (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minek azt tudni? Ha nem látsz zavaró utánhúzást, akkor jó.
Amúgy az Acer TFT-k elég jók, főleg ha az árat is figyelembe vesszük.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#3) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hm, hasonlítanak a kedvenc monitoromra (ViewSonic VX715):D:B Kíváncsi lennék az árukra:U

(#4) Male válasza Alvin_ti4200 (#3) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát biztos nem ViewSonic árban lesznek...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) Alvin_ti4200 válasza Male (#4) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor az már jót jelent:) Egy 8 msec-es 17-es moncsi a VS-től 100k, akkor ez talán megáll 80 körül?:U

(#6) AMD Power válasza Male (#2) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Utánhúzási problémák hála Istennek nincs vele! Én a pixel hibától paráztam nagyon ,de szerencsére az se lett!:C

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#7) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

Hudejo, ez teccik, vegre egy monitor ami szep letisztult, nincsenek rajta felesleges ficsörök (pl hangszoro), viszont van rajtuk DVI. A kezelogombok a talpon nemtom mennyire jo otlet, de igy elsore azis teccik. :C
Kivancsi vagyok az arara nagyon :DD

(#8) Male válasza Alvin_ti4200 (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

80 vagy az alatt szerintem. Most is van 60 körül 8ms-os 17-es TFT-jük Aceréknek, igaz, azon nincs DVI és hangszóró, meg más a design is. Viszont náluk a DVI-s változat nem szokott sokkal drágább lenni.

(#9) Alvin_ti4200 válasza Male (#8) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kíváncsi lennék, hogy 60k-ért milyen képminősége van annak a 8 msec-es panelnek:U

[Szerkesztve]

(#10) Male válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

TN+filmtől mégis mit vársz? Egyik se 24 bites. Panelt amúgy se sokan gyártanak, szóval eleve nincs sok variáció.

(#11) biokill1

biokill1
(tag)

Szerintem jól néznek ki :C még a kezelőszervek is a talpon. Bár Acer TFTm még nem volt, de biztos jó ha ti mondjátok :)) A Belinea 101715 ös dizájhoz képest ég és föld :DDD

rejtett up! :D

(#12) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem is Acerem van, bár egy régebbi széria (14ms) és nagyon fasza, olcsó volt, szerintem ezek sem kerülnek majd többe 75Knál;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#13) Panther válasza Alvin_ti4200 (#5) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

80 körül? Jujj! Annyiért én 19''-est vettem :)

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#14) Obi-1 válasza Male (#10) üzenetére

Obi-1
(őstag)

A videókártyát legalább meg lehet kímélni a felesleges számolástól a 16 bites szín választásával. Elég gáz, hogy ilyen paneleket is forgalmaznak.

Only a Sith deals in absolutes.

(#15) Racecam válasza Obi-1 (#14) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt forgalmazzák a legrégebb óta! ;)
(Ez az első TFT LCD paneltípus!)

Az egy másik kérdés, hogy meddig forgalmazzák még? :D

Com'è diverso il mondo visto da qui

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.