Jók ezek a Acer TFT-k? Nekem a notim Acer , XGA kijelzős. Honnan lehet azt megtudni ,hogy ennek mennyi a válaszideje?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Jók ezek a Acer TFT-k? Nekem a notim Acer , XGA kijelzős. Honnan lehet azt megtudni ,hogy ennek mennyi a válaszideje?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Minek azt tudni? Ha nem látsz zavaró utánhúzást, akkor jó.
Amúgy az Acer TFT-k elég jók, főleg ha az árat is figyelembe vesszük.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Hm, hasonlítanak a kedvenc monitoromra (ViewSonic VX715)
Kíváncsi lennék az árukra
Hát biztos nem ViewSonic árban lesznek...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Akkor az már jót jelent
Egy 8 msec-es 17-es moncsi a VS-től 100k, akkor ez talán megáll 80 körül?

Utánhúzási problémák hála Istennek nincs vele! Én a pixel hibától paráztam nagyon ,de szerencsére az se lett!
Hudejo, ez teccik, vegre egy monitor ami szep letisztult, nincsenek rajta felesleges ficsörök (pl hangszoro), viszont van rajtuk DVI. A kezelogombok a talpon nemtom mennyire jo otlet, de igy elsore azis teccik. 
Kivancsi vagyok az arara nagyon 
80 vagy az alatt szerintem. Most is van 60 körül 8ms-os 17-es TFT-jük Aceréknek, igaz, azon nincs DVI és hangszóró, meg más a design is. Viszont náluk a DVI-s változat nem szokott sokkal drágább lenni.
Kíváncsi lennék, hogy 60k-ért milyen képminősége van annak a 8 msec-es panelnek
[Szerkesztve]
TN+filmtől mégis mit vársz? Egyik se 24 bites. Panelt amúgy se sokan gyártanak, szóval eleve nincs sok variáció.

Szerintem jól néznek ki
még a kezelőszervek is a talpon. Bár Acer TFTm még nem volt, de biztos jó ha ti mondjátok
A Belinea 101715 ös dizájhoz képest ég és föld 
rejtett up! :D

Nekem is Acerem van, bár egy régebbi széria (14ms) és nagyon fasza, olcsó volt, szerintem ezek sem kerülnek majd többe 75Knál
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

80 körül? Jujj! Annyiért én 19''-est vettem 
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

A videókártyát legalább meg lehet kímélni a felesleges számolástól a 16 bites szín választásával. Elég gáz, hogy ilyen paneleket is forgalmaznak.
Only a Sith deals in absolutes.