Akkor mostmár lehet akár 3 tömörítést is a háttérben futtatni, ugye? 
Nem flém indító hsz. 
www.theskynet.org - Hungary alliance

Akkor mostmár lehet akár 3 tömörítést is a háttérben futtatni, ugye? 
Nem flém indító hsz. 
www.theskynet.org - Hungary alliance

Szép.
Egy-két napra kipróbálnám, hogy mégis milyen a 4mag.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Kettőt kérek! 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

3 tömörítést is a háttérben futtatni
220 000FT ért
még jó 
Várom a teszteket 
Anyám
Nem lehet rossz, de ennyiért? 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

ezzel aztán gyorsan tölthet a windows 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Ez azt jelenti, hogy rövidesen lesz 3 GHz-es Clovertown is? Készül az Intel a K8L-re, ki kell húzni valamivel, amíg beindul a 45 nm-es tömeggyártás a módosított C2D/Q magokkal.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Kijátsza fölösen az ''ászait'' az intel! ![;]](/dl/s/v1.gif)
![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

Biztos jót hasit majd,de ez már ''kicsit'' túlzás.Minden szórják ki ezeket?

csatlakozom 
True Success is Blonde
most irígy vagy mi? 
True Success is Blonde
azért, hogy vedd meg 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Már ennek is 100W+ a fogysztása ha jól sejtem. Jól sejtem? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Tudod ki veszi meg ezeket??!! 
![;]](/dl/s/v1.gif)
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

jól [link]
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Vegye a fene meg.Ennyiből már veszek egy faja kis 250es motort nyárra.

Ahhh....hogy a fene vinné el a kis kazán fajtáját. 
Nem lennék a táp helyében amikor a 4 mag 100%on beindult.

Mikorra várhatóak az első, ''igazi'' négymagosak?
Ha minden igaz akkor június-július környékén, a zöldek zászlaja alatt.
[Szerkesztve]

De a motor nem fér bele a gépházba

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Hát nem az igaz, de nem is esik az ára egy hónap alatt 20-30%ot. ![;]](/dl/s/v1.gif)

viszont Te nagyot eshetsz vele...
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
X6900 3,2GHz? Róla se halottam még.
Használj értelmes tömörítő programot, mondjuk 7-zip-et, és 4x olyan gyorsan végzel a tömörítéssel. (Nah jó nem, mert ahhoz nincs elég sávszél..)

Ha már itt tartunk én a Core 2 Duo E6850-ről se hallottam még.
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."
Ő már szerepelt árlistákon, de X6900... 

Az amiknal valami nagy szar lesz a dollar arfolyam miatt /legalabbis nekem ez tunik az uj arazas fo okanak/.
GITS

Elhiszem, csak én eddig még nem igazán láttam

ezt nem értem... gyengélkedő (?) dollár és az árcsökkentés összefüggését.
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

''azaz az új nagyágyú az ilyenkor általában alkalmazott 999 dolláros összegnél 20 százalékkal többe kóstál.'' 
A dollar gyengelkedese /pl.: EUR-hoz kepest/ nem tegnap kezdodott es amennyire tudom jelenleg meg inkabb csak az allamhaztartas szar helyzeteben jelentkezett /nem csak mi vagyunk eladosodva
/, de elobb utobb komoly inflacios hatasa is lehet.
Erdekes, hogy a USA mennyire maskent mukodik, mint a hozzank hasonlo kis, nyitott gazdasagok, mert a dollar akar 30%-os ingadozasait tobbnyire meg sem ereztek a polgarok a penztarcajukon.
[Szerkesztve]
GITS
Régebben a 386/486-os is megfizethetetlen volt, mit nekünk Core 2 quad... 
Pár év és szinte ingyen lesz
REAL EYES REALIZE REAL LIES.

Hát igen. Erre felindulva kerestem egy számlát, igaz nem ide vág, de MSI TI4400 127.000Ft. Ahoz képest hogy most már 8-10K ért utánad dobják...Hihetetlen
Ugyanez kb a helyzet a régi P4-ekkel is. Majd ez a csodavadállatüberdurva cucc is eljut ilyen szintre.

kit érdekel ennek mennyi a fogyasztása? aki bemegy egy aston martin szalonba biztos nem kérdezi meg, hogy tessék mondani mennyi a fogyasztása 
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

sőt Bloomfield is 4 Ghz-el 
[Szerkesztve]
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

a szoftverek úgysem fogják kihasználni teljesen...
egyenlőre
Celeron 2.4 -haladunk!- hamarosan lecserélem egy 2 magosra, vége van.
amúgy techno 4ever!
[Szerkesztve]
kormány vagy Torgyán? hát...
Nem azért írtam mintha olyan nagyon érdekelné azt aki megveszi, engem sem érdekelne, csak hirtelen nem tudtam hogy vajon mennyi lehet.
A Bloomfiled meg kissé odébb van még, na meg majd lehet lecserélni hozzá az egész hóbelebancot.Doomfield ![[kép] [kép]](http://img220.imageshack.us/img220/9961/tfr5d6du9.png)

te 127-ér vetél akkor egy vidkarit? őrült vagy te bazze 
mi az hogy ''akkor''. Bármikor kiad az ember 127k-t egy vidkariért, az vagy fanatikus játékos, akit megelégítenek a gyors fps-ek, hogy úgy tud játszani 2 hétig, mint senki más, vagy tényleg annyi pénze van, hogy őrültségekbe hajszolja magát.
[Szerkesztve]

Mennyi idős vagy?
Itt arról van szó, hogy a 4400 idejében nem ennyit ért a forint. Próbáld így értelmezni!
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
A fentiek szerint nem teszi az ember túl jól... azért játszható minőségben tolhatja az ember az összes játékot egy 50-70k-s közép-felső karival (pl ATI 1950PRO v a kisebbik 8800GTS)
Minél drágább egy cucc, annál nagyobbat zuhan az ára -> mind prociknák mind VGA-nál érdemes megtalálni azt az optimumot, amire az embernek igazán szüksége van. A maradék ZS-ből meg vigye el a családot nyaralni
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html