Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) fanti

fanti
(fanatikus tag)

Jujjdejó!

Vajon az x800gto hoz feltegyem? Mermég az 5.10 van fönt és mindennel tutin megy.

(#2) paleinho válasza fanti (#1) üzenetére

paleinho
(fanatikus tag)

If it ain't broken, don't fix it

(#3) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

Szerintem akkor 1magos Hyperthreading-es procikon is hozhat teljesítménytöbbletet, de nyugodtan cáfoljon meg valaki ha nem így van?

[Szerkesztve]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#4) M@trixfan

M@trixfan
(senior tag)

Majd az lesz az igazi, ha a játékok alapból kihasználják a többmagos procikat. Kezdő lépésnek viszont örvendetes dolog.

Mac - Music - PC Gaming - Console Gaming - Officially suffering from BME :D

(#5) Fori23 válasza robyeger (#3) üzenetére

Fori23
(őstag)

Benne van:
Catalyst 5.12 improves a variety of CPU-bound performance cases when an ATI product is installed in conjunction with a dual-core or hyperthreading CPU.

"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix

(#6) Jester

Jester
(fanatikus tag)

Jól láttam, hogy nem volt Control Panel változat?

Kiegészités a hírhez:
Egyúttal megjelent új linux driver is, úg néz ki mostantól rendszeresen frissítik azt az ágat is. A 8.20.8 driver újításai elsősorban a suspend/hibernate módok hibáit próbálják orvosolni.

[Szerkesztve]

Mehr Licht!

(#7) ArGab válasza Jester (#6) üzenetére

ArGab
(senior tag)

Fori23 találta, ez elvileg 5.12CP: [link]
itt: [link]

De én azt olvastam, mostantól csak Control Centerrel lesznek elérhetőek. :(

(#8) maniac válasza Jester (#6) üzenetére

maniac
(senior tag)

Na végre :). Úgy néz ki az ATi egyre jobban törekedik arra, hogy ott is kiegyenlítse a helyzetet, ahol sajnos egyelőre el van maradva - linux. Na megveszem új vinyót, és állok is neki a gentoo telepítésnek :).

(#9) asimov válasza Jester (#6) üzenetére

asimov
(fanatikus tag)

Én meg csak azt látok... :)

''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas

(#10) Jester válasza ArGab (#7) üzenetére

Jester
(fanatikus tag)

Köszi a linket, de az elsőn illegal download üzenetet kapok. (gondolom elévült az akaminál a pass.)

Viszont felbuzdulva ezen kerestem, és találtam letöltési lehetőséget: [link]

Bazz. ez is illegal download. Akkor próba később.

Én is úgy látom, hogy ezentúl a CCC-t fogják forszírozni, nem akarnak erőforrásokat pazarolni a CP-re. Hát ez van, haladni kell a korral.

[Szerkesztve]

Mehr Licht!

(#11) ArGab válasza Jester (#10) üzenetére

ArGab
(senior tag)

Érdekes. Én most indítottam el amit linkeltem, és durván 280k-val jött lefelé.

Le is jött.

[Szerkesztve]

(#12) Jester válasza ArGab (#11) üzenetére

Jester
(fanatikus tag)

Hmm. Lehet, hogy a KGet tol ki velem? Köszi az infót, később megnézem win alól is Flashgettel.

Mehr Licht!

(#13) donw3ga

donw3ga
(őstag)

ha valaki feltette már intel HT-s proci mellé a drivert, írjon legyenszíves milyen teljesítmény növekedést ért el :R

Ingyen 150$ kezdőtőke --> http://href.hu/x/5dbe

(#14) ArGab válasza Jester (#12) üzenetére

ArGab
(senior tag)

A másikon ugye erre gondoltál? Itt úgy tűnik bújtatva, de elérhető a Control Paneles is.
[link]

Nekem itt is elindult. Próbáld meg mással letölteni, biztos ott lesz a gond.

(#15) Pipó

Pipó
(senior tag)

Feltettem a cp változatot. Futtattam egy 3DMark05-öt az adataimnál lévő konfiggal. 5.11-el 6019 pont, 5.12-vel 6054 pont. Tudom hogy nem sokat számít a szintetikus teszt, de valamit mégiscsak javítottak rajta.

Ez azért drága, mert magyar tehénből van, kifejik és ide berakják! dziwny grzyb

(#16) janpotocki válasza Jester (#6) üzenetére

janpotocki
(HÁZIGAZDA)

thnx

(#17) pisti válasza Pipó (#15) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Ez még hibahatáron belül van. Mondhatni a javulás erősen közelít a semmihez. De egyébként se ér semmit az egész, ha normális felbontásban képjavítókkal már nem ad érezhető pluszt. Aztmeg ők se gondolják komolyan, hogy 640be meg képjavítók nélkül játszanak az emberek, főleg ha kétmagos proci van a rendszerükben. :)

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.