van aki ezen hír hallatán megnyugszik 
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

van aki ezen hír hallatán megnyugszik 
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
[link]
És egyike az első teszteknek.

várjuk a tesztet
remélem nyárra lemegy az ára 50k alá, ezt az egy kártyát tartom értelmes alternatívának a 7900gs-em leváltására

Tesztet a népnek! Az elméleti sávszélesség a gyakorlatban is működik? 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Van, aki ezen hír hallatán felhúzza magát és azt írja majd: ''Minek ez?? Kinek ez?? Nem kéneee!''
;-)

Változatos eredményt hoz...
A konklúzióban tetszett:Gamers who invest in a 30'' panel will likely also want a higher end graphics card--> 30 collos monitoron játszani szemfolyató élmény lehet.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Az engem ebben a tesztben erősen zavar, hogy alapból nem teszteltek szinte egyáltalán 1920 alatt, nekem meg 1680 a natív felbontásom. Itt pedig már nem hinném, hogy gyakran jelentene előnyt egy gyengébb gpu-val a több ram. Mind1, máshol lesz biztos ilyen teszt.

végre értelmes mozdulat
ugye ezeket nem lehet majd 640mb-osra flashelni? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

az azért nevetséges h pár játékban a 7950gt megveri csak mert 512 mb ram van rajta 

másik teszt: [link]
itt sok felbontással teszteltek

Akinek normál méretű TFT-je (19''-ig) van, és hajlandó kiadni ennyi pénzt kártyára, annak szerintem ez Best Buy lesz. 1600-as felbontásban mindent visz fullon, és a hasonló árú kártyákat veri.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37
Nekem 20''-os van, csak az a bajom, hogy most ugyan tényleg mindent visz 1680*1050-ben, de aztán szerintem 1 éven belül már szinte semmit. Ezért nem jó ez a felbontás a monitoron..
Lehet maradni kéne a filmnézésnél. 
Itt viszont figyelni kell, hogy két OC kártya van.

Én is erősen erre a karira gyúrok, nem bánnám meg ha hamar leesne az ára. Mivel már megvan hozzá a konfigom, -amit még megtoldok 2X512MB rammal-, ezért már csak ez hiányzik a protékából. 
A tesztek alapján elég erősnek mondható, de aki TFT-vel nyomul a 17 és 19'' kategóriában, ettől erősebb kari talán feleslegessé is válthat, de mindig akad maximalista. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én így elsőre egy best buy-nak mondanám, de várjuk meg a végleges teszteket és persze hogy menjen le az áruk, ami várhatóan 1 hónapon belül be is fog teljesülni.
Bízok abban, hogy egyre több márka jelenik meg és ez csak nekünk kedvez. 

Egyébként PH!-s teszt mikorra várható? 
nagy sohajtas... akkor is lesz 1x 1 ilyenem! (kb 2-3 ev mulva)
Jol latom, h gyartok nagy tobbsege referenciahutest hasznal... Ennyire fontosabb a kis sporlas, mint a kreativitas, szomoru 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

már igy is rengeteg márka van és csak a xfx xxx az igazán oc a másik simán csak kicsit van huzva mondhatni átlagos tuningal

[link]
Itt egy másik nagyon jó teszt a 320MB-os kariról!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
Én ezt az Anandtech-féle tesztet igencsak kételkedve fogadom. Nehogy már a 320 és 640 MB memória miatt olyan különbségek jöjjenek elő, mint amit a teszt kihozott! 
Gondolok itt arra, hogy 1920*1200 felbontáson látványjavítók nélkül a Quake4 a 640MB verzión 111 FPS-t hoz, míg a 320MB csak 57,5 FPS-t... Ennyi nem lehet köztük, mert ha igen, akkor valaki nagyon elk*rt valamit... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Quake 4-et az Ultra módban tesztelték az meg nagyon eszi a memóriát! Néha-néha X1950XTX-el is meg-meg akadt egy pillanatra ultrában. 
Egyszerűen csak beállították az Ultra quality-t, ami általában vagy 500 mega körüli memóriát használ csak textúrára. Korábban X1950pro 512 vs. 256-nál is jöttek itt ki ilyen eredmények.

ez az év vétele (márciusig biztos)
aki FULL HD-ban játszik, az nem ezt fogja választani az árlistáról
[Szerkesztve]
Akkor ennyi. A programozók k*rták el. 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Öööö... Részben. A high és az Ultra között annyi a különbség, hogy a high használ textúratömörítést, az ultra pedig egyáltalán nem tömörít be semmilyen adatot, de azért arra jó iránymutatást adhat ez a teszt, hogy amennyiben lesz olyan játék, ami betömörített textúrákkal(ide sorolva különféle mapeket is...) is ekkora memóriaigénnyel bír, ott bizony szintén meglehet ez a különbség. Szerencsére azért máshol nincsen ilyen nagy eltérés, úgyhogy lehet benne bízni, hogy nem szalad el túlságosan a ló a pályadesignerekkel. 

vagy esetleg olyan jól sikerült a refhűtés h kár szenvedni a cseréjével? 

sziasztok!
Én igazából nem egy felezett memes tesztre lennék kiváncsi, hanem egy 5-6 kártyás tesztre, mint 7950gx2 vs 8800gts(320/640) vs 1950xxx stb...
[Szerkesztve]
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit

Semper Fi
a fablemark szerintem sántít. Nehogymár egy 7900gt lenyomja a 8800gts-t 
Az az igazság, hogy igencsak jó lett a ref. hűtés. hatékony, és hangtalan. Nehéz jobbat csinálni. Ráadásul az összes melegedő alkatrészt hűti. RAM, stabilizátor, RAMDAC, GPU.

Nekem az az egész teszt nem tetszik igazán!
Mert van olyan játék ahol az 1950Pro ott van a 8800GTS 640 és 320 mellett és ezt nem nagyon akarom elhinni!
Inkább a Firingsquad-nak hiszek!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Q4ben 50fps difi van a 640 és a 320mbos között?

az ok, hogy a ultra nem használ textúratömörítést... de 50fps? 

Igen, mivel mint az már írták ebben a módban a játék nem használ texturatömörítést ezért 500mb körüli memót eszik.Mivel itt nincs annyi, nagyon lerontja a teljesítményt.Mondjuk én úgy tudtam h csak min. 512mb memóval rendelkező karikon lehet bekapcsolni az ultra mdot, de ezekszerint mégsem.
Yutani: a programozók sem csesztek el semmit, direkt így lett megtervezve a játék, 512mb-al rendelkező kariknak rakták bele a játékba.Az h ennél kissebb memóval ilyen teljesítményt nyújt nem meglepő.

Hát erre annyi a mondok hogy várjuk meg a következő tesztet is Pl Xbitlabs-tól mert szerintem nekik van a legjobb teszteik!
Nekem volt 1800XT 512 az is ugyanúgy belassúlt rajta mint az 1950XT 256MB-os kari,pedig azon meg volt hozzá a MEM mérete!
Vagy az 1950Pro 512-őt is simán megette!
Az az érdekes hogy a régebbi kártyák pl 1900XT 256 jobban teljesít rajta mint a 7950GT 512MB-os kari!
Lehet hogy inkább driver gond volt ott de majd kiderűl,főleg ha meglesz nekem!

ezt a karit nagyon fogják vinni, az kétségtelen. meglátjuk mi lesz belöle, én leginkább arra vagyok kiváncsi hogy két ilyen sli-ben vajon veri-e a gtx-et

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 2x300+400gb Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Vmit elszúrtak a németek, nem hiszem, h az Obivionban 1600x1200 8xAA/16xAF mellett még a 8800GTX is teljesen elvérzik 15FPS-sel. Mérés közben kihúzták a gépet a konnektorból a srácok??? 
(4xAA+16xAF 1600x1200-ra a PH-n egész tűrhető eredmények vannak, kb 3x annyi FPS, mint a computerbase-nek...: [link] vs [link])
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Nekem nagyon sántít az a teszt!
A Firingsquad teszt az jobban tetszik!

[link]
Itt is szép az eredmény!
HDR+ 8xAF

Minden jateknal amikor bekapcsoltak valami AA/AF-et minimum a felere(vagy megkevesebbre) esett az fps ami mashol nem fordul elo.
esetleg vmi OS v directX hiba lehetett náluk 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Nem vok tul profi a témában, a HDR és az AA nem megy együtt Obivionnál? m HL2-ben nyomták...
[Szerkesztve]

De másik tesztnél nem így van!
ha esetleg szeretnétek, még ma sajátkezűleg megnézni, hogy mit tud az új kártya
[link]

Én rátettem AA AF és HDR-t is egyszerre!
Aztán hogy működött e az AA már nem tudom de nagyon levette az 1950XT teljesítményét az a beállítás!
Külön működött a AA az bizonyos.
Elképesztő a kártyák mérete, vastagsága, a sok venti.... én most is passzív hűtésű vga karit használok és eldöntöttem, hogy ezentúl sem fogok BigMac vastagságú, aktív hűtésű vga karit a gépembe tenni... ha majd lesz vékonyabb, passzív hűtéssel rendelkező (nem víz!) kártya, akkor esetleg elgondolkodok rajta... 
DELL PRECISION M4600 - a profi munkaállomás

Bocs de 80E-ért sok nekem!
Hétvégén 70E-ért hozzák.
Hehe
akkor ő sem a te eseted lesz:[link] 
Mindig így van ez, ráadásul a két gyártó 1 húron pendül: amikor a 6800ultrát és az x800at bevezették mindkét oldalon elég rossz volt az FPs/melegedés arány.
Azután jöttek szépen a jóval karcsúbb 7600GT-k, akik kb hozták a 6800 teljesítményét, jóval kisebb fogyasztással, feleáron. G80 vs R600-zal is ez fog történni 1 éven belül. a duplabig macból sima zsírosdeszka lesz, ráadásul nagyobb krafttal
[Szerkesztve]
Borzasztó az áltatalad belinkelt R600XTX! Csúnya, böszme, hosszú, vastag és valszeg baromi hangos. Egy pici józansággal és esztétikai érzékkel bíró ember ilyen otrombaságot nem tesz a gépébe! Habár, ha valaki sokallja a gáz árát, ezzel a szörnyeteggel télen kifűtheti az egész lakását! 
DELL PRECISION M4600 - a profi munkaállomás

úgy néz ki mint egy fűrész pláne azzal a fogantyúszerűséggel a végén 
azért én elfogadnám, ha kapnék 1et ajándékba
- viszont ha hozzámvágnák, akkor valszleg a balesetin kötnék ki 
Állítólag mind az AMD mind az nVidia házatájáról ezek az utolsó nagy monolit chipek, az r700 és a G90 már sok apró különálló könyebben hűthető 1ségből fog állni, ha hihetünk a híreszteléseknek... Aztán a végén kiderül h mégse.
#49, hja, mert súlyban és zajban partiban van a sthihl-fűrésszel
hogy miért hagyták le róla a benzintankot.. 
[Szerkesztve]