Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem mondom, hogy csúnya az egér, és az újdonság cserélhető ''bőr'' is pofás, de azért a G5-ös jobban tetszik.
Lassan már eljutunk oda, hogy külön lesz az egér minden része is. Mindegyik egeret majd úgy kell összepakolni, mint a LEGO-t? :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#2) Remington

Remington
(őstag)

undorító a g9
nem értem miért dobta el a logi a több éve kiváló formatervét

(#3) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Elég régóta csak Logi egereket használok de ez nem tetszik valahogy. Bumfordinak tűnik.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#4) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem bejön a egér formája is. Ergonómiára meg ki kellene próbálni. A billentyűzet viszont nagyon tetszik, és végre a helyén az insert is. Ez Logiéknál már csodaszámba megy.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#5) Rommel6600

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Én nemtom miért csinálják ezt, de szerintem az mx1000 az utolsó normális egerük. Utánna mintha elvágták volna, jönnek az ilyen sz@rok. Lehet hogy nagyon jók és egyre jobban teljesítenek továbbra is, de hogy a kinézetük egyre hitványabb az is biztos.

(#6) rudi válasza peterkeT (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerencsére a gamereket még nem nagyon szokták megetetni a kurzorok fölötti elforgatott hatossal. Mondjuk ez érdekes, mert ők többnyire nem használják a billentyűzet jobb oldalát, mert azzal a kezükkel az egeret fogják.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) rudi válasza Rommel6600 (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért nem olyan sz@rok - legalábbis szerintem. Most van nálam három ''szervó görgős'' tesztre, és egészen jók. Viszont rájöttem, hogy MS Explorer 4.0 után miért tűnnek kényelmetlennek.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#8) MegalodonS válasza Rommel6600 (#5) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Azert az MX-518 szerintem nagyon jo eger! ;)

A bill nagyon jol nez ki a LCD nekem nagyon bevalt.Kivancsi leszek milyen lessz eloben majd mert igy keprol azert mas.Amikor megvettem anno a G15 billt meglepodtem a meretein de azota nagyon megszerettem.Ne feledjuk el azt, milyen starpabiro a Logitech :R Nem olcso de nagyon jo minoseg :)

(#9) edgR

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

nem vagyok megbolondulva a lezeres optikaert, de azert ezt kiprobalnam. kulonben meg egy gamer egernel szvsz a design a legutolso.. ha kenyelmes es gyors kinem ****** le hogy csunyacska :)

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#10) oettinger01

oettinger01
(őstag)

nekem az első verziós G 15öm van és nagyon szeretem, bár ez a mostani is felkeltette az érdeklődésemet csak nem tudom a gombok szinei változtathatóak e vagy az fix :F

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#11) Translator válasza rudi (#6) üzenetére

Translator
(tag)

:: Mondjuk ez érdekes, mert ők többnyire nem használják a billentyűzet jobb oldalát, mert azzal a kezükkel az egeret fogják.

Mármint a jobbkezesek :U
Bár a Logitech nem arról híres, hogy a balkezes júzerekre is gondol :(

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#12) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

g15-ből ezúttal lesz magyar?

True Success is Blonde

(#13) varga911

varga911
(senior tag)

Nem értem miért erölteti mindenki a lézert. :F Ha rángatod megbolondul, ráadásul van olyan felület amin nem működik rendesen. MX518 óta nem nagyon volt átütő újításuk.

(#14) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rakattak volna a G9-re kijelzőt is akár... ;]

"Csak úgy mondom"

(#15) MegalodonS válasza Csapi007 (#14) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Na meg ''Brutusz kapcsolatot'' :D :DD :C

(#16) craine12

craine12
(fanatikus tag)

Ezek szerint igazazk voltak a G9-ről szóló híresztelések, és képek. Bár azokon a kép minősége miatt is elég rondának tűnt, most így hivatalosan sem lett szebb. Ettől még persze lehet nagyon jó.

No woman. No cry. No kidding.

(#17) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez a Logitech valami állat jó cég. Nagyon jók ezek a cuccok.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#18) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem csak flamelésként mondom, de nehogymár azt próbálják bemesélni nekem, hogy azért néz ki a G9 úgy, ahogy, mert máshogy a precizitás kárára ment volna, mikor a G5 és az MX518 is egy játékos egér volt, és mindkettőnek pofás lett a formája, ennek meg mint vmi gagyi kínai utánzat...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#19) G.I.JOE

G.I.JOE
(senior tag)
LOGOUT blog

Na, ez a G15 már elgondolkoztat. Eddig a mérete és az asztalom paraméterei miatt nem vettem, gondoltam, majd ha lecserélem a bútoraimat, úgyis csináltatok faintos asztalt, de így már nem kell bele hatalmas billentyűzettartó, sőt akár a mostaniba is passzolna.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

(#20) Savage5

Savage5
(senior tag)

A billentyűzet még hagyján, de ez az egér, ahogy kinéz... Ettől még lehet jó, precíz, de egy MX518-nak szerintem pofásabb külseje van. Mondjuk pont én beszélek, akinek hardverben nem számít sokat a külső... :U

...

(#21) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Hát ez az egér tényleg nem egy gyönyörűség. :U Lehet, hogy kézben tartva jó, de így elég nagydarabnak, és kényelmetlennek néz ki.
A billentyűzet viszont nagyon állatul néz ki, bármikor bevállalnám, csak asszem nem az én árkategóriám lesz. :O

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#22) Rommel6600 válasza varga911 (#13) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem te vagy rohadtul el vagy tévedve vagy kifogtál egy szar példányt esetleg savanyú a szőlő? :F
A lézeres mx1000 egerem egyszer nem csúszott még meg (nem úgy mint az optikai egerek, amikkel néha azt veszed észre multiplayerben hogy forogsz... :DDD ), illetve műkődne plexin ill fán is (más felületen még nem próbáltam mert felesleges) rendesen, csak nem akarom összekarcolni vele egyiket se meg lekoptati az egér alját. Rángatni pedig addig lehet amíg el nem fárad a kezed, utánna köszöni szépen semmi baja...

(#23) Vistaboy válasza varga911 (#13) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Próbáld ki a G5-öt, és ha azzután is azt mondod, hogy Neked nem kell lézeres egér, akkor Neked nem is kell... :U Ja, és ugyan még tükrön nem használtam, de máshol mindenhol működött... :R

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#24) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is de jól jönnének a +bind gombok ;)

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#25) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

A billentyűzet pofás lett no de ez az egér :Y

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#26) Allien válasza Rommel6600 (#22) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Az a ''forgás'' NEM az optika kérdése! :DDD Hanem, márka, és driver. Trust egerem forgott, ki is vágtam (na jó, csak a szekrénybe dugtam el jól). Razer egerem eddig egyszer se hagyott cserben.

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#27) godside

godside
(kvázi-tag)

nem jonnek be az uj logitech cuccok, asszem ezt a szeriat most kihagyom mind eger mind billentyu szempontjabol (billentyuk sorba: internet deluxe cordless, es a G15 most egerek BF58,MX 700, MX 1000, G7) szoval marad a G7 es a regi G15. mas: ujjithatnanak a kormanyokon is a G szeriaba mert egy 25-s kormi johetne a momo helyett de nem a mostani arakon :(

nagymama az unokajanak: - mindig jo gyerek voltal, ezert rad hagyom a farmot,a nagy hazakkal, az istallot, a munkagepeket és 22 millio dollart -nem is tudtam hogy ilyen gazdag vagy. es hol ez a farm? -a facebookon

(#28) azbest válasza Allien (#26) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát már hogyne lenne az optika kérdése... ugyanazzal a driverrel kétféle a4tech egerem körül egyik össze vissza szaladgál, míg a másik rendesen precízen dolgozik.

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#29) waverider válasza Ste (#12) üzenetére

waverider
(senior tag)

elméletileg a régi G15-ből is volt magyar, csak a gyakorlatban nem látta senki :)

amúgy meg kitalálhatnák - de ez persze bizti megint csak az én nyavalyám - a vezeték nélküli G15-öt is. mennyiből tartana már, ha mondjuk még egy 2 mm vastag aksi lenne a billentyűzet teljes alján, az azért bizti elég lenne 1-2 hétig. hmm? :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#30) MegalodonS válasza waverider (#29) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Mondjuk ebben igazad van a G15 van eleg nagy, hogy vezeték nélküli lehetett volna,van eleg kihasznalatlan hely alatta.

Kicsit szokatlan formak de amikor debutalt a G15 nem valami nagy szeretetet kapott es aki azert megvette megszerette. :R Logitech :R

Szerintem jo cuccok lesznek ezek .Emlekszem amikor anno vettem a G15 billt UKban hianycikk volt es majdnem magyarhonbol kellett hozatnom,ott bezzeg tele voltak a boltok vele.Remelem az uj billt azert lehet majd kapni surubben ;]

(#31) varga911 válasza Rommel6600 (#22) üzenetére

varga911
(senior tag)

Most próbáltam egy Logitech G5-öst, és az Icematon meg se moccant, ill rángatózott egy picit egy helybe. :) ''Forgós'' optikai egérrel énis találkoztam már, vmi hama márkájú volt, azért be kell látnod hogy nem ugyanaz a kategória mint mondjuk egy mx518/razer db/msie3.0/stb.

ESReality-s mousetest, érdekes mit meg nem tesznek egyes pihentagyúak :DDD
http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=1

(#32) Franklin válasza rudi (#6) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Talán azért érdekli a gamereket a kurzor fölötti rész, mert ők amúgyis is többet használják a gépet, mint egy átlag júzer. És akkor már igenis fontos a (jól megszokott) kényelem.

Meg aztán nem csak FPS-re, RTS-re kell gondolni, nem minden játékhoz kell egér. Pl. sport vagy autós játékoknál is zavaró lehet a kurzorok környéki káosz...

(#33) eastsider válasza waverider (#29) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gémerz dont júz vájörlessz sit (mindne jog fenntartva by peterkeT) :D
csak ezé nem vezetéknélküli

én az mX518-amat el nem cserélném se vezetéknélküli, se lézeres csodára
modnjuk egy G11-et el bírnék viselni (világít+csomó bind bill)

(#34) antikomcsi válasza varga911 (#13) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

De miért rángatnám? (egyébként addig rángathatom, míg inhüvely gyulladást nem kapok)
Sóderágyon nem használom, viszont a sima vásznas egérpadon kiváló!
És azért erőltetem, hogy a legminimálisabb mozdulattal tudjak 180 fokot fordulni, és a legérzékenyebben célozni.
Szerintem a G5 sokkal jobb az mx szériánál.

Ha valamit nem tudsz rendesen használni, nem feltétlen az adott termékkel van a hiba.

[Szerkesztve]

(#35) eastsider válasza antikomcsi (#34) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyszer kipróbálnék egy G5-öt, de nekem 1600DPI- nél nekem nem kell gyorsabb egyelőre, így is alig kell rántgatni, h komoly fordulatot tegyek :D

(#36) dani0907

dani0907
(lelkes újonc)

phufjj de ronda ;) nem a logi-tól megszokott....
mod: a billentyűzet elég jó viszont

[Szerkesztve]

To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: BOCSI MINDENKINEK DE EZ NEM KÖRLEVÉL!!!!

(#37) tisvol válasza MegalodonS (#8) üzenetére

tisvol
(kvázi-tag)

Ne feledjuk el azt, milyen starpabiro a Logitech Nem olcso de nagyon jo minoseg
...nos, nekem másfél éve van egy G5-öm. Nap, mint nap, munkahelyen használom. A jobb mutatóujjam helye, tiszta fehér már (lekopott a festék), valamint a tenyerem alatt lévő Logitech felirat is kezd lekopni. A középső görgetőről meg ne is beszéljünk. Az üzlet is elismerte, hogy szar, de a forgalmazó nem cserélte...Persze a gari lejárta után, megbütyköltem, már jó:) Egyébként a következő egerem is G5-lesz. :) Nekem a súlyozás nagyon bejön (szerintem eredeti ötlet, bár sokan feleslegesnek mondják), nem szeretem a pillekönnyű egereket. Egyébként igazad van: A Logitech tényleg igényes dolgokat csinál, amit bizony meg is kell fizetni...

Üdv:T.

(#38) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Madzagos egér a 21. században?? Dzsízösz... Nekem G7 van, azért vettem hogy ne kelljen mindig az asztal szélébe beakadó zsinórt rángatni, meg az ágyból is lehessen használni, erre az utódban visszatérnek a kőjorszakhoz? LOL. Gondolom ezekután a bill. is madzagos lesz... Kár érte. RIP.

tisvol:
Mert alien vagy és lesavazod. :D A Logitech télleg strapabíró, próbáltad már földhöz vágni? Én igen. :D Földhöz, falhoz, szék lába alá raktam, asztal sarkához vertem. Van rajta 1 db karcolás. :D Pedig én aztán nem kímélem a hardvert, a radeon 9800prom gpu-jának sarkát levitte a zalman mikor belerúgtam a gépbe. ~~

[Szerkesztve]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#39) Dr. Akula válasza eastsider (#33) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Én sokat játszom, de csak vezeték nélkül. Idegesít ha madzaggal a géphez vagyok kötve.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#40) Dr. Akula válasza rudi (#6) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

A 6-os blokk elforgatása suxx, de ez még csak hagyján, a legnagyobb gáz hogy a duplamagas deltől nem fér oda az insert. Pedig a dos-ból megszokott ctrl+ins, shift+ins kombóhoz kéne. Már lassan kezdem megszokni hogy nyújtott arasszal kell használni, de gyakran mellé megy. ~~

(#41) Zsadi

Zsadi
(senior tag)

Szép ez a billentyűzet. Lesz vajon több színben?

(#42) eastsider válasza Dr. Akula (#39) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem nem, meg kell oldani, h ''ne húzza'' az egeret a kábel

(#43) nap

nap
(őstag)

Nekem kivetelesen tetszik ez a g9-es eger.
Nem jonnek be a vezeteknelkuli cuccok, de a vezetekesek se mindig. Hasznaltam mar olyan egeret, hogy amikor elengedtem, a madzag odebb tolta az egeret.

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#44) eastsider válasza nap (#43) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

el kell normálisan vezetni a kábelt :D

(#45) proper

proper
(őstag)

legalább kicsit eltérnek a megszokottol :R kiváncsi lennék kényelmes e ez a rágcsáló

(#46) MegalodonS válasza Zsadi (#41) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Igen lessz Roszaszin ''Barbie''verzio is :C :)) :C

(#47) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Rendeltem ma 3 egeret, viszont nem szállítják őket csak szeptember 18-án elvileg.

http://bashtravel.com/

(#48) Bash válasza Bash (#47) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Egy héttel hamarabb megérkeztek a rágcsálók, még így is a hivatalos megjelenés előtt.
Csomagolása eléggé érdekes, sajnos fotózási szempontból nem túl előnyös. Beszéljenek a képek:

[kép]
[link] 800x800 83.3 KB

[kép]
[link] 800x800 94.6 KB

[kép]
[link] 900x600 53.6 KB

[kép]
[link] 900x600 86 KB

[kép]
[link] 333x800 42.1 KB

[kép]
[link] 333x800 30.2 KB

[kép]
[link] 738x800 91 KB

Áhh, mennyivel elegánsabban néz ez ki R5 alatt. :)

http://bashtravel.com/

(#49) skoos

skoos
(senior tag)

Részemről, tökállatul néz ki a Logitech új patkánya. Nekem G15+G5-öm van, a billentyű brilliáns, azt nem is cserélném, de az egér picit kényelmetlen lapátkezeimnek. Kellő gyorsasággal még sosem sikerült DPI sebességet váltanom, és FPSben ez azonnal tarkólövést jelent. Ez a (ha jól látom) billenős DPI módszer viszont hordozhat okosságot magában.... NEKEM TECCIK.
Ha jó a fogása és a gombok elrendezése, szinte biztos, hogy beújítok egyet.

ELADÓ KONFIG: P5E¶ E8500@4.2¶ Asus SilentKnight¶ T800 2*1Gb@4-4-3-4@886¶ GigaByte HD 5770 1GB¶ Aurora570¶ ZM500-HPS modular¶ LG DL DVD újraíró¶ SilentMaxx HDD hűtőfiók¶ WD3200KS¶ WD5000AAKS ¶ G5+G15

(#50) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

No, van/volt már valahol magyar kiosztású felújított G15 beillentyűzet?

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.