Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) orbano

orbano
(PH! félisten)

Jól néz ki, az ára is rendben van szerintem, a 256mb rendszermemóriát kicsit keveslem, bár tény, hogy ide lehet optimalizálni, így bele fog férni minden a megfelelő cacheléssel.

A procija végülis milyen lett pontosan?

Gondolkodom azon, hogy ha megjelenik, inkább veszek ilyet a mostani játék PC helyett, ahelyett pedig építek egy Core Duo-s s479-es ultracsendes ultrakicsit konfigot. Kéne hozzá bugázni egy ilyen PS3 kasztnit :))

A vér nem válik VAZZE!™

(#2) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó kis gép lesz ez, csakhát az ára...
Mondjuk ha aztnézzük, hogy egy játékgép (PC) közelsem jön ki ennyi pénzből, akkor nem is tűnik olyan soknak a 499, illetve 599 eurós ár.

Azthittem én leszek az első :D

[Szerkesztve]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#3) kraftxld válasza orbano (#1) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Cell a procija.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#4) orbano válasza kraftxld (#3) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Azt tudom. De milyen konfigurációban? (magok száma, órajel, stb). Az XDR milyen frekin megy? :U Van ezekről valami részletes leírás?

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) Shadowfax

Shadowfax
(PH! addikt)

A játékok árára leszek nagyon kíváncsi. :))

Gondolom nagyon meg lesz nyomva az ár, s sokkal többe fog kerülni, mint egy PC-s játék. :(
(Lásd most PS2 vs PC játékok ára).

www.eladomakonyvem.hu

(#6) JagdPanther

JagdPanther
(fanatikus tag)

szerintem a zikszboksz360 külsőre szebb, ez olyan 90es éveket idézi nekem... amúgy a BR olvasó teccik hogy alapból benne lesz(van)

6910p

(#7) Dr. Akula válasza orbano (#1) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

A hw-el nincs semmi gond, csak a game az hiányzik hozzá. PS-ekre leginkább japó szarok vannak, kevés a fehér ember számára is élvezhető game. Más stílus mint a pc-s játékok, azokat pórolni nem tudja, csak kiegészíteni.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#8) Dr. Akula válasza Shadowfax (#5) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

A konzolos játékok mindig is sokkal drágábbak voltak, mivel itt csak ezen van haszon, az előállítási ár alatt árult hardveren csak veszteség keletkezik. Ezért aztán a hw gyártó is ráteszi a játékok árára a saját hasznát.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#9) Shadowfax válasza Dr. Akula (#7) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

A hw-el nincs semmi gond, csak a game az hiányzik hozzá. PS-ekre leginkább japó szarok vannak, kevés a fehér ember számára is élvezhető game.

Na, ezzel azért vitatkoznék. ;] ;)
Van egy csomó action-adventure game, ami nagyon sok fehér embernek bejön (pl. Prince of Persia sorozat, Harry Potter, LOTR, stb.).
Ugyanakkor FPS játék alig van konzolra (mondjuk azok nem az én kedvenceim :B), gondolom Neked azok jönnek be inkább. :)

www.eladomakonyvem.hu

(#10) Muton válasza JagdPanther (#6) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nekem a külsejéről egy tipikus kisbolti pénztárgép jutott eszembe egyből. már csak egy 2 soros kijelző és a numpad hiányzik róla :DDD

xbox360 tényleg sokkal szebb

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#11) Shadowfax válasza Dr. Akula (#8) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Igen, tudom, hogy ez így van, sajna. :(
De nekem még mindig jobban megéri, hogy veszek egy konzolt, amit pár évig használhatok, s nem kell félévente több tízezer (vagy közel 100 ezer ;] ) forintért videókarit cseréljek a gépemen, hogy egyáltalán futhathassam rajta a játékot. :))

Persze tiszteletben tartom mindenki más döntését is, NEKEM ez vált be jobban. ;)
(Hozzátenném, nem vagyok egy nagy hardcore gamer. :DDD )

www.eladomakonyvem.hu

(#12) Aggregátor válasza Dr. Akula (#7) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Japó szarok?
Ellenpéldaként csak a Tekken, vagy a Gran Turismo sorozatot említeném...

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#13) MUŁĐER válasza Shadowfax (#9) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

Akula-nak igaza van, ps-re számomra mindig nehezen emészthető játékok voltak többségben, (kiütést kapok az egész japómajmolástól...) viszont xbox sokkal ''európaibb'' játékfelhozatallal büszkélkedhet...tudom ,mert nekem van egy xbox, meg lesz nemsokára egy xbox 360. Bátran tudom ajánlani, nagyon jó! Amikor hazamegyek koleszból mindig alig várom hogy nyomhassam, pc-n már nem is játszok. Már fura ott játszani, tv előtt az igazi:D

Amúgy PS drága...Meg Sony ellopta szépen Nintendo-tól a mozgásérzékelős joy-t is....jó fejek.

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#14) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

most néztem képeket a hardwired.hu -n és azt kell mondanom, hogy az eddigi állások szerint elég ramaty kinézete van a jétékoknak (in game képekről beszélek nem renderelt csodaszépekről)

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#15) Foxi

Foxi
(senior tag)

Az előállítási költsége is lényeges lehet mivel ha az közel azonos az xboxéval akkor bár drágább az alapgép de olcsóbbak lehetnek hozzá a játékok.

(#16) _ocsisajt válasza Shadowfax (#9) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

jaja ps rulzik :DDD van ra rakas jo jatek: Resident evil sorozat ujabb tagjai(4, outbreak 1-2 stb) Forbidden Siren, HAunting Ground, Rule of Rose es ezek megcsak a betegebb horror like jatekok... Gt3-4, God of War, Shadow of Rome, Tekken sorozat(amit utalok, az osszes verekedost utalom :DDD) Ico, Shadow of Colossus, Rachet and Clankek, stbstb es a tonnaszam japo RPGk, amiket a mai modern FPSgeekek mar nem tudnak ertekelni, hisz kinek van ideje/ereje/affinitasa orakat olvasgatni(az amugy tok hangulatos torteneteket :DDD) ... mind1 azert ne aggodjunk van piaca a masinanak es a jatekoknak is(soot egyre tob halisten) eljen az uj kiraly :DDD illetve ize majd rulzani fog novembertol :DDD :R

In All-wheel drive We trust :] | CoNs0Le PhR34k | Starcraft+DOTA fanboi =)

(#17) _ocsisajt válasza MUŁĐER (#13) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

''Meg Sony ellopta szépen Nintendo-tól a mozgásérzékelős joy-t is....jó fejek.''
ez viszont total igaz, es eleg szegyen... :((( (mondandod tobbi reszevel nem ertek egyet :DD )

(#18) kovsol válasza Foxi (#15) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

nem lesz olcsobb a játék hidd el :(

amugy használtan már 10-12k ért lehet kapni jó kis x-box360 gameket ami már megéri azért
nem úgy mint a 16-18k a boltban miközben külföldön kerül 60 dolcsiba az új

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#19) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Először is, oldalról kurv@ csunya, másrészről pedig tipikus konzol játékok, a bunyós, autós és kalandjátékok, sőt a sport is, mások nem igen jok rajta, viszont azok szerintem sokkal jobban élvezhetőek mint pc-n, pl amikor nyomtam a burnout-ot akkor a pofám leszakadt:DDD Viszont PC-n FPS, RTS, szerepjátékok a jobbak. Amugy meg mind2 teljesen másra van.

''három a kettő tizen''

(#20) kovsol válasza Tsunami (#19) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

azért egy GRAW ott van nagyon xbox360 -on :R

(#21) _ocsisajt válasza kovsol (#18) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

igy van ez tok gaz, az okos ember kulfoldrol ebayezik... ez Mo. :(

(#22) _ocsisajt válasza Tsunami (#19) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

hehe elvileg lesz eger+bill ps3hoz is, igy viszont lehet elvezetesebb lesz peldaul az ut2k7 es tarsai... nem kerdes min tolja majd az eppeszu ember(Orbanoval ertek 1et tokeletesen mert a kezdo arabol max pcn egy procira meg egy top videokartyra futna), ha megkapja az input supportot a jatekkeszitoktol is ;)

(#23) MUŁĐER válasza _ocsisajt (#17) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

az nem baj ha nem értünk egyet, hisz úgy szép az élet ha különbözőek vagyunk Csak azt nem szerettem nagyon hogy ok nélkül fikázták az xbox 360-at, (nem te természetesen) hanem a sok elvakult ps fanboy, és nem szeretem az ilyet..a sony meg rátett 50 lapáttal erre, sok humbug, aztán semmi nem lett szinte belőle...ne dőljünk be a humbugnak emberek!

Elismerem vannak jó játékok ps-re (pl Shadow of the colossus-ra nagyon kíváncsi lennék...) de elég kevesen engedhetik meg maguknak hogy minden konzoluk legyen, muszály választani. Kinek mi jön be.

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#24) Zenty válasza Dr. Akula (#7) üzenetére

Zenty
(őstag)

Látom nem láttál még metal geart...
Föleg a mostani 4 dig része szinte mindet überel ezt ugy mondom hogy pc-re hajazok :D

Guild Wars - Zenty a survivor

(#25) _ocsisajt válasza kovsol (#20) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

hamar x360 es gow, akkor ha megengeded egy masik jonak igerkezo cimet bedobhatnek, toltsd le a HDTV felbontasu gameplay muuvit, szerintem najszos... [link] Lost planet gameplay ;)

(#26) kovsol válasza _ocsisajt (#25) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

jaja láttam már videót belőle :R

(#27) _ocsisajt válasza MUŁĐER (#23) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

korrekt!!! ;) amugy alairasom :B plusz meg az obli sem akad PCn... najo en kulon kategoriat kepviselek, jatekmegszalott vagyok(en ugyanugy eljatszom pcn a fearrel meg ps2on egy jo anime RPGvel is :DDD) :B

(#28) Zenty válasza kovsol (#14) üzenetére

Zenty
(őstag)

Hardwireden elég gáz minőségü képek vannak az e 3 kivetiös!
De mozgás közbe sokkal jobban néz kih még ilyen minőségbe is az e3 trailert nézd meg !
Engem egy pár game jobban lenyügözött mint az xbox360 -osok :)
Csak egy ami szégyen a nintendo kopizas,mondjuk az elején erre rá fáznak mert tuti az első ps3 gamek ezt a unkciot nem fogják támogatni a legtöbbje!
Nintendo meg pár éve erre kontrollere készül és minden gamje erre fokuszáll, már várom a nintendo bemutatot is :D

[Szerkesztve]

(#29) _ocsisajt válasza Zenty (#24) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

na azert ne lovaljuk magunkat bele egy rendermoziba... en ketkedessel fogadtam azt a mozit...(pedig tudjatok, hogy konzolbuzi vagyok, de azert maradjunk a realitasok talajan szvsz) btw 1-2-3 pure ownage (ps1-ps2-ps2)on :R

(#30) kovsol válasza Zenty (#28) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

de milyen már ez a konktroler :D
ha megakarom vakarni a fejemet már ki is csúsztam a pályáról ? ;]

(#31) MUŁĐER válasza _ocsisajt (#27) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

jah most nézem, neked könnyű:D te aztán tényleg ki tudsz próbálni mindent:D

[Szerkesztve]

(#32) _ocsisajt válasza kovsol (#26) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

feltetlen nezd meg amit linkeltem, mert az nagyon ottvanik :DDD

(#33) L3zl13 válasza Dr. Akula (#7) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hát igen, izlések és pofonok...
Én pont ezeket a Japó szarokat hiányolom PC-re. :U

Aki hülye, haljon meg!

(#34) _ocsisajt válasza kovsol (#30) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

nekem is az abajom vele, hogy okes ''teh innovation'' meg minden, de nema, a csalad benez a szobamba enmeg ott dancelek a tvm elott, azert LOL :DDD az iranyitok teren konzervativ vagyok :DDD (FPS,RTS eger+bill, konzolon a tobbit a klasszikus bananon gg :DDD)

(#35) Zenty válasza kovsol (#30) üzenetére

Zenty
(őstag)

Nemtudom milyen lesz? Mah lesz a bemutato a nintendotol ami fő érdekessége red steel fps gamjük lesz ilyen téről :D!
A sonyék meg egy repcsi gamet mutattak be ,hogy kontroller gombok nélkül irányitotta a repülöt mintha kormányzot volna :)

[Szerkesztve]

(#36) Monkey

Monkey
(lelkes újonc)

Lehet tudni, h. milyen oprendszer fog futni rajta? Linuxot rebesgettek, remélem ez így is marad! Akkor meglenne az új desktop gépem...

Edit: elírás

[Szerkesztve]

(#37) Zenty válasza _ocsisajt (#29) üzenetére

Zenty
(őstag)

Hát eddig kojimaba és a metal gear-be nem kamuztak és nem lehetett csalodni :)
Annyit bizonyos ,hogy ilyen szintü átvezetők lesznek a game-be ami már ez se semmi!
És kojimát ismerve kifogja használni BR 25 gigáját szal vagy lesz összeségben legaláb 3 orás az egész movi állomány :DD

[Szerkesztve]

(#38) MUŁĐER válasza Zenty (#37) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

de én nem filmet akarok nézni hanem játszani:D

(#39) Zenty válasza MUŁĐER (#38) üzenetére

Zenty
(őstag)

Játszani is tudsz majd ne agodj :D

(#40) _ocsisajt válasza _ocsisajt (#29) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

bocsanat Zenty! visszavonom enis csak most neztem meg az uj trailert(enmeg a regire ertettem)... ez tenyleg buntet, kicsit mar real szagubb :DDD

(#41) Zenty

Zenty
(őstag)

[link]
Ez még kézi kamerás ,de hd !
Mah jön egy hivatalos hosszab trailer belöle nah az lesz igazán durva :D

[Szerkesztve]

(#42) Zenty válasza _ocsisajt (#40) üzenetére

Zenty
(őstag)

np én is csak reménykedek ,hogy joh game lesz ez is :D

(#43) _ocsisajt

_ocsisajt
(fanatikus tag)

feloff: [link] engem ez hozott eddig lazba a legjobban x360on... ezt iszoynat varom :DD tudom agyatlan meg minden, de iszonyat fun lesz :DDD (amugy Romero fan vagyok, tudom, hogy meggyalazasa a temanak, dehat most ettol eltekintunk :DDD) Dead Rising(es a buntetes nem a graf, hanem az a ''par'' zombi amit kiszamol a zendzsin :DDD)

[Szerkesztve]

(#44) Zenty válasza _ocsisajt (#43) üzenetére

Zenty
(őstag)

Jah ez a zombis?
Nah az téleg poén ennál a game-nél lesznek kemény tömeg hentelések :D

(#45) anulu válasza MUŁĐER (#13) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nekem meg sokkal élvezetesebb egy Final Fantasy <sok>, és egy Gran Turismo, mint pl a Halo, ami ugye húzta az XBOX-ot.

egyetlen olyan játékot sem tudok mondani, ami miatt akárcsak egy bolhányi késztetést is éreznék, hogy nekem XBOX(360) kéne. PS3-ra már most tudok egyet... Gran Turismo 5.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#46) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Kicsit hianyos a cikk, az olcsobb verzioban a kisebb vinyon kivul nincs kartya olvaso, bluetooth adapter, es hdmi kimenet, tehat ellehet felejteni a memory stick slotot, vezetek nelkuli termekeket, es az 1080i/p felbontast bluray filmek eseteben, magyarul ertelmetlen megvenni, mert az xbox360 core verzioval ellentetben kesobbieken ha megis kellene valami ezek kozul, azt nem fogod tudni megvenni kulon, nehez elkepzelni egy external hdmi kimenetet :)
Azert erdekes ez az egesz, mert a sony erosen biralta a m$-t a core es premium verziok miatt, erre ok hasonlot leptek, csak meg1 lepessel hatrebb.

Sotet felhok gyulekeznek a sony feje felett regota, de most megsotetebbek lettek, hogy valora valt a becsult ar, amit honapokon keresztul tagadott a sony.

Jatekok fognak donteni persze mint eddig is, de a legtobb jatekfejleszto szornyu remalmokat lat ha a cell 7 corejara gondol, ez ismet a konkurencia malmara hajtja a vizet.

A mostani E3-on mutogatott kepek/videok se gyoztek meg, messze vannak a tavalyi E3-on mutatotaktol, pedig akkor erosen tagadtak, hogy prerenderelt videok lettek volna.

[Szerkesztve]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#47) xedos válasza orbano (#1) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Ha már ultra csendes gép:
Nézzél meg egy iMac-et :)
Core Duo 2ghz ATI X1600 néma csendben dolgozik!
Annyi hangja sincs mint egy notinak!

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#48) _ocsisajt válasza rocket (#46) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

sajnos ez tenyleg igaz... azert gazos ez a verziomizeria a sonynal is ... :(

(#49) X-COM válasza rocket (#46) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

az alapban is van blútrutty? de mintha olyasmit hallottam volna, hogy a joyból kikerült a rezgőmotor?

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#50) X-COM válasza anulu (#45) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

hátha a gt5 izgat, akkor talán egy pgr3 is érdekelne, vagy ha már nagyon a jövőbe tekintünk akkor forza2. igaz utóbbi inkább szimulátor.

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.