Asszem megvan a logitech kormányom utódja

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Asszem megvan a logitech kormányom utódja

Zsír. De 70k... Elég húzós.
Aki hülye, haljon meg!

Na, egy ilyen kormány-váltó duóra én is benevezek! 
Department of Redundancy Department

nálam meg a Thrustmasteré 
mondjuk Grand Prix 4-hez 7 fokozat kéne, de ez legyen a legkisebb gond vele
végre egy tisztességes sebváltó!
nemcsak sima fel/le, hanem igazi váltó!
bár lehet, h F1-hez megtartom a TM-et, mégiscsak F1 kialakítású 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

ahogy látom, nemcsak nekem volt a vágyam egy rendes váltóval felszerelt kormány 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Ez az új mennyivel lesz jobb mint a MOMO? Vagy csak dizájnosabb? OKé, oké manuális váltó, de akkor legyen kuplung is!
Nekem már a MOMO ára is sok volt (35k) de ez 65k-ért?
[Szerkesztve]
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
Ez így van akkor már kuplung is, csk azt meg kevés játék támogatja.
Vorsprung durch Technik..

ezek nagyon királyak
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Dizájnosabb + 2,5x körbeforgatható (ezt mondjuk eddig is tudta a Driving Force Pro).
Ez lesz az új csúcstermék, nem kell aggódni, biztos lesznek egyszerűbb darabok olcsóbban.

teccik ez a bill, hogy usb port is van rajta. ez az első ilyen, vagy csak én vagyok tájékozatlan?
6910p

Áhh, már vártam, mikor jön ki a Momo utódja, kíváncsi voltam, milyen lesz....ez bizony brutálisra sikerült! 
Az ára nagyon húzós, de idővel talán lejjebb megy. 
Anyaghasználatben hasonlít a Momo Force-ra, lehet, hogy néhány hónap után ezt sem lehet majd kapni? 
A Mac -hez való billentyűn már jópár éve van 2 usb port, és az IBM is kiadott olyan laptop kinézetű billt, amin usb hub ill tapipad is van ( thin ultra navi vagy valami hasonló)
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
igen, de a driving Pro jó volt PS2-höz is, erről tudni valamit?
Eszméletlen ez a kormány váltó páros!!!
Már azt hittem kinőttem a témából, de visszaránott a hangulat! Most máris követelem a gyártását... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Látom nem csak engem fogott meg a kormány+váltó cucc 

Az én billentyűzetemen is van 2 USB, igaz, az még ''csak' 1.1-s, de eddig eszembe sem jutott, hogy az egeret is rárakjam, azt külön usb-re rakom. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Ami a kormány+váltót illeti, az tényleg haladás, hogy ez már igazi váltó jellegü!
Ideje volt már bő 10 év után eljuttni ilyen egyszerü dologhoz is. 
Ami a billentyűzetet illeti, számomra tutigagyi. No, nem a minősége, hanem, hogy ebben sincsen SEMMI ergonómia.
Ez egy mezei bill, csak beleraktak jópár tök felesleges gombot, mert ugye, aki ezeket úgy tudja használni, hogy le sem néz a monitorról, és egyszerre több billentyűt is elér, az hazudik, vagy legalább fél méteressek az ujjai, darabonként.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
És nem volna anakronisztikus a GP4-ben botváltóval menni? Oda simán szekvenciális pillangóváltó dukál, az meg ott van minden olcsó kormányon. Komolyabb rallyhoz és magasabb kategóriás pályaverseny szimulátorokhoz is szekvenciális botváltó illik, ''valódi'' kulisszás váltó max a GP legends-hez, vagy egy Opel Astra Kupa szimhez 

Nem nagyon érdekel más véleménye, ezért leírom a sajátomat, és mindenki eldöntheti, a hülyeségem mértékét, ami szerintem határtalan.
Tehát, ott kezdem, hogy konzolon nőttem fel, és Nekem a konzol gamepadja az, ami ETALON irányitásban, függetlenül attól, hogy az egérrel PC-nél sokkal jobb célozni (ez tény, elismerem). Tehát, ha azt nézem, ergonómiailag CSAK az lenne jó, ha bal kézzel analóg karos ''billentyűzetem'' lenne (egy fél gamepad), a jobb kézben pedig egérrel céloznék. Akinek a jelenlegi átlag billentyűzetek, mint ez a vacak is megfelel, azt csak sajnálni tudom (sorry, magamat is sajnálom, mert nagyon korlátolt vagyok
). Rákényszerítenek mindenkit, hogy szenvedjen ezzel a wasd kiosztáson, ami önmagában nem baj, csak éppen más elrendezésben kellene lenniük. Nem is beszélve erről a baromságról, hogy oldalra még több ''gombot'' raknak, amit bizony játékra NEM lehet használni, mert ugye senkinek sem fél méteressek az ujjai, hogy miközben lenyomja a ''wasd'' gombokat, ráadásul azokat is nyomkodja. Szerintem. Hiszen, aki multis játékban lenéz a monitorról, az halott.
De, ezt már másutt is leírtam, és sokan engem néznek hülyének, ami engem NEM zavar, mert nekem más a véleményem, ennyi.
Mielött megkérdezné valaki, én ilyet használok:[link], illetve itt a ph-n cikk: [link].
Jelenleg Battlefield 2-s kiegészitővel használom, és én biztos vagyok benne, hogy eredményesebb vagyok ezzel, mint egy átlagos billentyűzettel (mivel próbáltam).
Ettől függetlenül, mindenki abban hisz, amiben akar, és olyat vesz, amit akar, ha a cikkben szereplőt, akkor azt veszi, és kész. 

Driving Force Pro hivatalosan csak PS2-höz van, de mellesleg megy PC-vel is. Még jó, hogy megálltam, hogy beruházzak egyre 

Nekem is kuplung jutott eszembe.
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

jah, úgy ütne nagyot
Nascar, kuplunggal, rendesen váltani... vagy az új Toca pl
a Sony igazán megkönyörülhetne a PC felhasználókon, és kiadhatná a Gran Turismo.t
nem akarok 1 játék miatt PS2-t venni! ha azt kiadnák, megjelenés napján rohannék a boltba, az ár kb mindegy, max 3 hétig nem kajálok 

De akkor legyen már a kuplung is FF-es, ha nem nyomod be eléggé nem veszi be a sebességet és kuplunghibánál meg semmi ellenállása ne legyen 

Azt a ku.., ilyen kormány nekem kell 
Lesz*om a kuplungot, majd építek hozzá, de hozzanak már be néhány darabot rögtön!
Ha kell, a gépem is eladom miatta, de ez nagyon jól néz ki 
Már képzelem is magam elé a vad száguldozást, kormánytekergetést, fel-alá váltogatást az LFS-ben, vagy rFactor-ban.
Az igaz, de talán PS3al is menni fog, mert akkor már tuti veszek egyet
Bár addig lehet, hogy 2x is tönkremegy, mire ráveszem az asszonyt, hogy elköltsek 150k-egy új kütyüre.

Az lehet, hogy nem MOMO néven fut, de ez egy az egyben egy MOMO kormány.
http://www.momo.it/accessories.html

VAN kuplung is! 

És azt hiszem megvan a Logi Dual Optical-om utódja is, ha jövök hazafelé szeptemberben veszek egyet ottkint. Jó érzékelő, 4 gomb, mi kell még?
Jó stuff volt ez a Dual Opt. szépen kiszolgálta az 5 évét, csak már szinte az összes puha műanyag lefoszlott róla
R.I.P.
Király!
Akkor kell! Végre király lesz az NFS!
Bár szerintem a Porsche Unleashedbe nem tudom hogyan lehetne kuplungot varázsolni, valszeg sehogy. De majd az új játékok.

A Logitech ezt a külön insert/delete gombot alkalmazhatná az összes billentyűzetén a két gombnyi delete helyett...

Egy haverom azt állítja, hogy sokkal lassabban tud menni kormánnyal nfs-ben, mint billentyűvel. Most Ő a béna, vagy a játék?
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

Keziccsókolom, a G3 nem ez: [link]? 

A kormány használata csak megszokás kérdése. Én már kb 1.5 éve használok egy Logitech MOMO kormányt és szerintem sokkal jobb mint billentyűzettel. Egyrészt a feeling, másrész sokkal pontosabban lehet irányítani mint bill.-el. Kormánnyal olyan manővereket tubsz csinálni amiket bill-el szerintem sosem.
Ez az új Logitech kormány nagyon durva lesz.. Már kezdem is a gyűjtögetést. Csak legyen majd jó sok autós game amivel lehet is használni ( TDU ilyen kormánnyal isten király lenne ;] ).
Zsolesz

MiB2 óta tudjuk hogy az extrém autóvezetési manőverek vérehajtására a legalkalmasabb eszköz a PSX kontroller.... 

Az NFS nem egy szimulátor, hanem egy arcade játék. Meglehet, hogy billentyűvel jobban mehet, mint kormánnyal, mert nem valós fizikai modellt alkalmaz, hanem ereszdelahajam játékélményről szól. Tudod, tenyér a gázra oszt mennyünk.
Ezzel nincs is semmi gond - én mondjuk 2 kör után megunom ezeket a játékokat. (Na jó, az NFS első kiadása továbbra is nagy kedvenc, a hangulata miatt...)
Komoly szimulátort kormány nélkül esélytelen gyorsan vezetni. Sőt, első próbálkozásra mindenhogy lehetetlennek tűnik 
Sajna én a Sports Car GT körül kiestem az autós játékokból (jó rég volt az), de asszem vissza kell térjek 
Másik klasszikus a Grand Prix Legends - ős-formula autókkal lehet menni. Fék, tapadás szinte sehol, ellenben gyorsulás az van
... először frusztráló, de állati jó 
Asszem azóta is kiadtak pár korrekt szimulátort - bár nem sokat, valszeg két kézen össze lehet őket számolni...

ŐŐŐ, szerintem a PC-s gammák nagy része messze ugye nem reális. Ha jön egy derékszögü kanyar, és lenyomod a billt, azt a gép úgy érzékeli, hogy azzonnal teljessen elforgattad a kormányt. Már, ha jól gondolom, ugye. De a kormány az ''analóg'', amennyire forgatod, annyit ''teker'' a keréken, ugye, ergo, esélytelen úgy kanyarodni, mint a billel. Így kénytelen erősebben fékezni, de lehet, nem ez az oka, csak amikor kb 10 évvel ezelött PS-n ilyennel próbálkoztam, így jártam. Márpedig azóta szinte semmi sem változott.

Én a PS-n az összes autóst ugye az analóg karral nyomtam, és az relative reális is volt. Amennyire eltoltam a kart, annyira ''kanyarodott''.

Nem így van, fokozatosan tekeri el. Viszont LFS-ben meg lehet csinálni azt, hogy megrántod az egeret és akkor tényleg berántja a kormányt 
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

Igen, akkor jól gondoltam. Néha olvasgatom itt a fórumon az autóversenyes topikot, úgy vettem észre, hogy ott mindenki kormánnyal nyomul, nyilván nem véletlenül. Mondjuk szerintem a teljesen manuális beállítással, tehát kuplungot is használva biztos lassaban lehet majd menni, mint a félautomata fülkapcsolókkal. Nem véletlen az sem, hogy a forma 1-ben is ilyet használnak.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

Nekem csak az LFS jut eszembe, ahol ki lehetne teljesen használni ezt a kormányt.
Amikor egy hétig nálam volt egy régebbi Logitech kormány, akkor is az LFS volt az egyetlen, ahol jobb volt mint a billentyűzet. Vagy estleg az NFS Porsche mert az anno joystick-el toltam...

Persze fokozatosan tekeri, bár ez a fokozatosság a legtöbb esetben mégis sokkal gyorsabban eljut a jobb/bal végállásig mint a kormányos gamerek... 
Nekem kormánnyal jobban megy, de billentyűzetről sem rossz, csak hamar elfáradnak az ujjaim, ha ''tövig nyomom a gázt'' 

Hmm, de fincsi, elkezdek gyűjteni egy G11 billre...
ASRock 970 Extreme4 + Phenom II X4 955 BE eladó.

ujj-elfáradáshoz: ePSXe emulátorral nyomtam ''végig'' PC-n a Gran Turismo 1-2-t, 12 gombos Thrustmaster gamepaddal. amikor egymás után, kb 10 perc szünettel zavartam le 2db, egyenként 1,5óra+ versenyt, na akkor fáradtak el az ujjaim. 

Vajon a G-szériás billentyűzetek lemagyarodnak?
A kormány állat, 3-4 év múlva jó is lesz az én pénztárcámnak is
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

nekem a Nascar Thunder jön nagyon be
100% versenyhossz, 100% ellenfél nehézség, realisztikus törés, kipörgésgátló kikapcsolva, mindez kormánnyal, természetesen. egy 500 körös Bristoli verseny előtt és után is poénból megmértem a súlyom. a verseny alatt kb 3 kilót fogytam, valamint 2 liter ásványvizet ittam meg
izzadtam de nagyon csúnyán 

hát ezért is jobb egy kormány

Akkor ez befér a Norbi Update 1-be 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Ott van a Richard Burns Rally, meg asszem egyes Colinok is igénylik a kormányt és rally ágon is volt valami régi autós, farmotoros, isten sem fogja meg billentyűzettel, ha elindul a fara jellegű játék.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!