Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a kütyü felkeltette az érdeklődésemet. Érdekes lehet megnézni rajta egy filmet. Hazánkban hol lehet ilyenhez hozzájutni?

Üdv,
Vikthor

~ Arcana ~

(#2) Translator

Translator
(tag)

Jó kütyü. :R

Nekem még egy digitális TV-tuner kellene bele, és tökéletesnek tartanám.

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#3) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

jó kütyü, bár nekem most valami mobilelcédéprojektorosnégymagosleptoposházimozirencer kéne, sokat utazok bkv-val...

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#4) waverider

waverider
(senior tag)

:Y

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#5) TexT-BoY válasza horvathkrisz (#3) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bkv-n egy 3410es telefont sem vennék elő :U

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#6) frankie!

frankie!
(őstag)

kár hogy a lossless formátumokat nem kezeli. VAgy? :F

(#7) matyiGo

matyiGo
(fanatikus tag)

hát ez biza nem sámli! :C szimpatikus kis darab, sajnálom hogy normális videjó formátumokat nem kezel, mint .mov vagy .mp4 (ezt a formátumra értem) .avi (divX5 Xvid...stb)
nem mintrha olyan baromi sokat néznék a meizu m6-omon filmeket :P mert 1szer poén de többet tutira elő nem veszed, csak az aksit zabálja a brutál kijelző. Viszont ez a wifi dolog nagyon jól hangzik, már csak egy két adat kéne hogy rányomjam a királyság pöcsétét, pl hány mW-os, dB-es, bár ezek a dolgok mindegyek is ha a fülembn már bizonyított ;)

Kíváncsian várom a továbbiakat. :C

meghát a wifi antenna hatósugara is szűk keresztmetszet lehet. gondolom itt is a füles vezetékét használja :F ...

[Szerkesztve]

(#8) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem egy gondom van ezekkel, szerintem az egyik oldalon a kijelzőn kívül semminek nem lenne helye. A kezelőszervek legyeenek csak a két oldalán a kütyünek, s vagy legyen nagyobb a kijelző, vagy kisebb az egész kütyü, apám vett valami noném 4 gigás kütyüt 20-ért, az ilyen szempontból majdnem jó, bár annak csak a tetején vannak gombok, ami nekem nem szimpatikus, inkább a két oldalt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.