milyen külső SATA csatolójú cucc van?
''be-ba-be-bub-ble''

milyen külső SATA csatolójú cucc van?
''be-ba-be-bub-ble''

Na, lassan bele is lehet tenni valamit az árván tátongó slotokba. Amúgy a belsö firewire-re milyen cumót lehet rápakolni? Mert én csak eddig mobil racket láttam egyet
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Külső 3,5 és 5,25 -ös rack. Bele sata vinyó, vagy sata optikai drive.
Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)
a legpuritánabb firewire kártya tetszene -abban az esetben ha a lapom neo3 lenne- de nem 70-80 dollárért

amikor egy pci-os firewire kártya 4-5k
Egy kicsit (?) még drága. De ha elterjed annyira, mint a PCI, akkor olcsóbb lesz, remélhetőleg.
Bár akinek a PCIe-s lapján levő ált. 8-10 USB 2.0 nem elég, vagy esetleg az általában 3 fw, az naggyon sokmindent dug a lapjára...
Mintha már egy tv-kártyáról is lett volna hír, meg egy gigabites hálókártyáról PCIe1x-ben. Vagy rosszul emléxem?
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
igen, de pl 1db S754-es PCI-E-es lap van amin van firewire és itthon is lehet kapni/azon meg nem elég a pci slotok száma.../
szal ezért lenne jó egy ilyen
Amennyibe ez kerül, annyiért S939-re válthatsz, legalábbis egyelőre... ugyebár amíg újdonság 
(ezek rohadt drágák, pl USB 2.0 3+1 portos PCI-os csak 2400Ft volt még Sulinetben is!)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Mintha már egy tv-kártyáról is lett volna hír, meg egy gigabites hálókártyáról PCIe1x-ben. Vagy rosszul emléxem?
TV kari tuti van: Ati Theather 550.

mi ertelme van kulso es belso eszkozok kozott a RAIDnek?
To develop or not to develop that is the question.

Semmi de a szolgáltatás költsége is kb. egyenlő a semmivel 
Miután a Creative azt nyilatkozta, hogy azért nem PCIex-es az X-Fi mert nem találták megfelelőnek a buszt, utána vhogy elfogott az az érzés, hogy az egész PCIex nek semmi értelme. Gyártóknak arra kellett, hogy felélénkítsék az alkatrészvásárlásokat semmi több. Szereintem pár év múlva cserélhetjük le mert a PCI már kevés lesz mindenre, a PCIex meg nem tudja kiváltani.
Miért, mi nem jó a PCIe-ben?

Asszem az volt a gond, hogy nem alkalmas kis csomagok gyors továbbítására mint a PCI.
De nekem nagyon gyanús, hogy miért nincs semmi bele...
[Szerkesztve]
Tehát ha sok-sok dolgot kell folyamatosan vinni, akkor jó. ha kicsiket, időzítve, akkor nem.
Mit értessz azon, hogy nincs semmi bele? Még IMHO elég új, mindenki nyomja még a PCI-t, mert elterjedt.

Hány PCIe-es bővítőkártyád van?
Creative hangkártya nem hiszem, hogy 1-2 éven belül lenne bele. Hálókártyát sem láttam még boltban. TV tuner állítólag az ATI-nak van, ami eddig nem túl nagy siker.
Most a PCIe miatt lenyúlták az AGP-t aminek jelenleg semmilyen hátránya még nincsen, de mind1, vmikor úgy is kell majd váltani...
De most már max 1-2 PCI slot van csak a lapokon, a PCIe-be meg nincs semmi.
PCIe már egyáltalán nem olyan új szerintem, és ha akarnák már az összes bővítőkártya PCIe-es lenne ahogyan a VGA-k is.
[Szerkesztve]
Jelenleg PCIe slotom sincs, mert SEx-ben AGP-s kártyát vettem, az meg ne álljon kihasználatlanul. Mondjuk PCI-s kártyából is 2 van, egy tv-kártya meg egy satkártya. Hálókártya 2 is van a lapon, tehát arra sincs igazán szükségem.
Szerintem a PCI lassabban fog kihalni, mint az ISA, nagyon sok dologhoz elég a sávszélessége.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a PCIe az ugye soros rendszerű, nem ''párhuzamos'', mint a PCI, tehát a sávszélességnek a PCIe-nél nincs sok értelme, max. a sebességnek. Rosszul látom?

PCIe soros és 250MB/s-ot tud irányonként, a PCI meg párhuzamos és max. 133MB/s-ot tud amin az összes cucc osztozik.
Akkor jól tippeltem. Köszi.