Ennyi pénzért legalább egy X1300-at belerakhattak volna (ha már az iMac-be X1600 van). Az rendben van, hogy az új játékok ne fussanak a Minin, de hogy egy Doom 3 se? Én vártam az új Minit, venni akartam, de így elállok. Az Intel viszont biztos örül, hogy full ''ő'' a gép... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Cloud_s
(fanatikus tag)

Obi-1
(őstag)
Szerintem komoly alternatíva ez a gép egy olyan felhasználónak, aki nem akar bővítgetni, halk gépet akar, multimédia és net/ office célokra használja a gépét.
Only a Sith deals in absolutes.

Cloud_s
(fanatikus tag)
Igen, nekem is többek között ezért volt szimpatikus. Csakhogy ezt (net, office, zene, film) már a régi Minin is meg lehetett oldani. Többet vártam, a régi a megjelenésekor nem volt ilyen ''sovány''. Jó, persze a Mini egy ''beetetés'' az Apple részéről; kattanj rá az érzésre, és vegyél nagyobbat, drágábbat. A régi azért jobb ár-érték aránnyal bírt.

Obi-1
(őstag)
A dupla mag azért csábító. Nyugodtan küldheted a vírusírtást, spyware írtást, backupot az egyik magon, míg a másikkal nyugodtan dolgozhatsz közben.
Ja persze....az 512MB memoriaval amibol meg lemegy az integralt grafikanak valami. Az egy valamirevalo multitaskhoz nem nagyon lesz eleg es ezen meg quad-core proci sem valtoztatna...
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

La Palma
(lelkes újonc)
ez volt a hét legviccesebb hozzászólása 
''Élni tudni annyi, mint röhögni a halálon és meghalni a röhögéstől'' (Boris Vian)

La Palma
(lelkes újonc)
az előző beírásom a 4. beszólásra volt válsz, nem a harmadikra. csak úgy röhögtem, elvétettem 
''Élni tudni annyi, mint röhögni a halálon és meghalni a röhögéstől'' (Boris Vian)

faster
(PH! nagyúr)
Akkor lenne csábító, ha kapott volna egy normális GPU-t.

Obi-1
(őstag)
Legalább hű maradtál az aláírásodhoz. ![;]](/dl/s/v1.gif)
azért vicces, mert többször kell egy pontynak mesterséges légzést adni, mint a jelzett funkciókat végezni osx-en 
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

Steroid
(kvázi-tag)
szerintem az 5.1 es dolby digital hangot kihagyta az úr a felsorolásból tessék csekkolni, király cucc lett 
How fast we Burn, How fast we cry, The more we learn, The more we die... [M83]

marcee
(PH! addikt)
/No flame
Jelenleg! Terjedjen csak el, majd lesz ott is.
Éppen most telepítek egy Fujitsu-Siemens notebook-ot, amit azzzal a céllal vett a gazdája, amire a mini is alkalmas: net, office, stb és ne foglaljon sok helyet. 3400+, 512MB, ati x200, wlan, 15'4'' xwga, 60GB, DVD+-RW-DL, WinXp home+bundle. Ez 220e pénz volt bruttó. Ha eltekintünk az ''állítólagos'' sebezhetőségétől, akkor ez szerintem jobb ár érték arányú. Jó persze, a feeling az nincs meg benne, lehet, nekem nem is hiányzik. De ''van benne'' kompatibilitás. Out of the box ez is mellesleg.
/No flame
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Obi-1
(őstag)
Vazz, igazad van. 

Zenty
(őstag)
A gyenge videoja miatt a full media center ugrott!
Pedig ezért lenne csábitó....
Téleg bele rakhatak volna egy külön memoriás x1300 !Rendes nem kamu hdtv támogatásal mondjuk! És akkor el lehetne mondani ,hogy téleg full kis mediás gép!
Nemhiszem hogy annyival drágáb lett volna mint ez az integrált...
Régi mini vga-ja is jobb ennnél...
Biztos az intel kavart be valami nagy kedvezményel,hogy ezt választották.. 
[Szerkesztve]
Guild Wars - Zenty a survivor

La Palma
(lelkes újonc)
tény, hogy ez a video-megoldás enyhén szólva szánalmas
viszont a tesztek alapján az 1080-as hd-s filmet simán lejátsza kicsit több, mint feles prociterheléssel.
így már talán lehet belőle médiacenter

k3l3r0n
(fanatikus tag)
Na pl a vírus és spyware irtást elfelejtheted még egy darabig Mac OS alatt. A backup más téma. De pl beleraksz még egy 512-es memót és akár photoshop is kényelmesen futhat sok minden más mellett...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

k3l3r0n
(fanatikus tag)
Mikor próbáltad, a videóját? Nem kéne megvárni, mit/hogyan írt meg rá az apple. Sajnálattal tudatom veled és a többi kétkedővel is, hogy ''warez'' OS X-en celeron procival is megy a 720p-s quicktime hd, ami azért elég sok pc-t megakaszt win alatt is. A radeon92000-zal biztos össze fogja mindenki hasonlítani, a 32MB-os, core image-t nem tudó kártya nem hiszem, h jobb lehet ennél. Nem a gépben lévő cucc számít, hanem az, hogy így együtt mit tud a gép. Várjuk még meg szerintem a teszteket, ha nem jó, akkor én is együtt fikázok veletek, de addig nem látom értelmét...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
720i-re gondoltál, szerintem, a p-s azért durva lenne celeronon...
a régi minin a 480i, 480p a hibátlan, és a 720i ami még elmegy éppen, a 720p meg 13fps 
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu
és kaptál hozzá olyanokat, mint photo rendszerező applikáció, dvd készítő app, házi videovágó app(nem múviméker kategóriás), blog/weblap készítő app, és még estig sorolhatnám milyen app, ingyen és bérmentve, vagy ezeket neked kell összewarezolni/vásárolni/freewareben telepíteni 2 hétig? 
no flame, de nem egy oprendszer van az árban...
pl kettő, mert egy classicot is kapsz, hogy örüljön akinek régi programja is van.

isapeti
(senior tag)
Furcsállnám, ha adnának hozzá OS9-et, mivel tudtommal a Rosetta nem támogatja a Classicot... vagy van azóta fejlemény? A többiben igazat adok, nem rossz a masina
De jó ez a kis G4-es is arra, amire kitalálták 
"Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
persze, az inteles machez már nem adnak

Zenty
(őstag)
Kicsit reálisan is kell gondolkodni nem csak fan modra 
Akárhogy is lesz a nagy programozás ez hardveresen akkor is egy integrált cucc!
Mondjuk király ha mac mini birja hd-ét,de azért memoriát még igy is eszi a vga ami a mac mininek nem annyira joh más téről 
De jóh majd meglássuk!
Mondjuk szerintem ekkora vga butitásnál igazan megtarthatta volna a volt alapárát a mac mini!
De majd erre jön a szokásos marketing szöveg mondjuk gesztivel:
''A csodálatosan gyors intel vga amitől az álmai valóra válnak !
''

Zenty
(őstag)
Az alap régi tesójának az ára egész jol lement
!
[link]

OddMan
(őstag)
Ezeken az új intel cpu-s Mac Mini-ken lehet futtatni Linux-ot, FreeBSD-t esetleg Windows XP-t?
Az is érdekelne, hogy csak úgy lehet felrakni más oprendszert, hogy csak a Mac OS mellé, vagy azt törölve ugyan úgy fel lehet rakni mondjuk egy XP-t, mint egy sima PC-re? 
A Mac Mini-t főleg letöltésre és tűzfalként használnám a meglévő gépem mellett. Nekem az lenne a fontos, hogy hangtalan legyen és nagyon kevés áramot fogyasszon. 
Amúgy nem csak a Mac Mini érdekel, hanem a hasonló méretű mini pc-k is, a lényeg, hogy a mac-nél ne legyen drágább. 
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövess!''

xedos
(PH! addikt)
A minim megy az XP az OSX mellett...
Utána kell olvasni, hogy a bootcamp helyett hogyan lehet megcsinálni.
Megjelent a Leopard, abban alapból benne van, viszont a Tigerből kikerült.
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3