Hihetetlen mennyire nyomja az nvidia az utóbbi időkben az intelt.
Szeretettel várom a hasonló megoldásokat K10 alá is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] Intel-barát NVIDIA chipsetek integrált grafikávalHozzászólások
(#1) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)
hat, elegge le vannak sporolva a csatlakozok az alaplaprol, lenne meg hely boven 1-2 extra usb kivezetesnek, vagy epp TV-out-nak.

anaqer
(PH! addikt)
Single channel, Intel, IGP... nagyon horzsolni fog ez a varázslatos kombináció, azt hiszem.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
Úgy érted a béka hátsóját fel nem értő mini-béka hátsóját alulról?

Shadows
(senior tag)
tiszta asrock 775ic2dvg<<<én találtam fel. mé nem tesznek rá 8100-as geforcot??
ati vgás lapok mié nincsennek hd2100 estleg kis tuningos hd2150
Csak tudnán, hogy míért szidjátok egy alsókategóriába szánt deszkát...
Az tuti, hogy olcsó lesz.
(#7) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)
én ezen lapkák grafkus teljesítményére leszek/lenék kívéncsi...

greatchaos
(PH! addikt)
''Az tuti, hogy olcsó lesz''
legyen igazad, bár nem ez a tendencia inteléknél...
ami meg olcsó, az nem támogatja az új procikat...
(#9) greatchaos válasza greatchaos (#7) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)
bár, tapasztalataim szerint, a single channelből a grafikus teljesítménynek nem származik hátránya... - aki meg brutál gamer gépet vesz, az nem ezt a lapot fogja preferálni...

CimbiX
(fanatikus tag)
Ilyen szintü integralt grafikaval ma mar sztem ciki valamit piacra dobni, ezt a bünt valoban csak az alacsony ar teheti jova-->15e max!

greatchaos
(PH! addikt)
tévedsz, pl nekem (és biztosan vannak többen is) bőségesen elég egy gf 6150-s szintű vga... arra, hogy 2 havonta játszak carbont 800x600-ban mediumon, vagy farcry-ozzak high-en, ahhoz tökéletes...
egyébként a 15k-s árcédulás is sokallnám mellette, bár intelnél drágább, amd-s platformon 13k-ért már kapni fullos int vga-s lapot...
[Szerkesztve]
én is így vagyok vele, azzal kiegészítve, hogy én egyáltalán nem játszom. jelenlegi gépemben is azért 7200 van, mert kisebb kártyát már nem lehetett kapni, a korábbi meg nem pcie-s volt.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Genialis
(senior tag)
Egycsatornás memóriavezérlő 2007-ben? Ráadásul mondjuk egy új 4 magos proci mellé? ezt komolyan gondolták? Nekem viccnek tűnik, akármennyire alsó kategória...
Ennél már csak a kissebb lapon lévő floppy csatlakozó röhejesebb.
[Szerkesztve]
in4m8ion 1ts 2 B 3
Klafa, pont ilyet keresek!
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

desolator
(fanatikus tag)
Mi az, hogy ilyen szintű integrált grafika? Sorojál már fel egy 7100 szintű kártyánál erősebb integrált grafikát!
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
az, hogy fogadja a 4-magos proccot, nem jelenti, hogy mindenki olyat akar beletenni. lehet, hogy azért tesz bele 2-magosat, mert 1-magosat nem talál... hidd el, igen sok dologhoz bőven elég a leglassabb c2d is.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Intelnél azért drágák a lapok, mert drága az intel chipset, mivel ebben nincs intel, így valszeg olcsó lesz
New world...old thinking...IBM T60;)

Telefunen
(őstag)
Pedig az integrált grafikának éppenhogy számít a dual-channel -elvégre nem mind1, hogy 64biten vagy 128biten kommunikál a rendszermemóriával.

nesa
(PH! kedvence)
En is igy gondoltam de a tapasztalat nulla gyorsulast hozott a laptopon
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Th1nkSh00ter
(újonc)
Ezt kifejtenéd bővebben? Érdekelne, hogy milyen laptopot, milyen grafikus maggal próbáltál gyorsítani ezzel. Hasonló cipőben járok, azért érdekelne.