Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Philips lassan úgy megtisztítja a profilját, hogy már semmit sem fognak csinálni...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) erdoke válasza Male (#1) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Valakik így is jól megélnek majd belőle. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#3) venember83 válasza Male (#1) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egoket meg mindig gyartanak, abban jok is, kulonben olcsobb kategoriaban minden termekuk xar, szvsz...
Remelem ettol jobb lesz a drive-ok minosege, hatha :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) ftc válasza venember83 (#3) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez minden gyártóra igaz....

Eddig se volt gond velük...inkább a supportal vannak problémáim....

(#5) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Ja, múltkor néztem az oldalukat, mondom gyártanak mindenfélét. Hát szinte semmi olyat nem találtam, amire kíváncsi voltam...

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#6) JohnnyX

JohnnyX
(senior tag)

Azsiai szuz lanyok fognak dolgozni, lol :DDD

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#7) mr_ricsi válasza Male (#1) üzenetére

mr_ricsi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

''A Philips lassan úgy megtisztítja a profilját, hogy már semmit sem fognak csinálni...''
Eddig sem csináltak semmit. Tulajdonképpen Hollandiában a szociális foglalkoztatót hívják Philipsnek.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8) mr_ricsi

mr_ricsi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a Moser Bauer DVDdisk-fronton mit alkot manapság? Ugyanis az írható CD-ivel elég gyakran találkoztam 1-2 évvel ezelőtt, de DVD-lemezéről még csak nem is hallottam.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#9) PPeter válasza mr_ricsi (#8) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A világ második legnagyobb írható DVD-lemez gyártója, a nagy márkanevek (Verbatim, TDK, Philips) Indiából származó lemezei mind náluk készülnek, van saját lemezcsaládjuk is, MBI... kezdetű MID-del.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.