Tetszik. Az Apple stílusára emlékeztet, bár ha jól tudom (szerencsére) nincs hasonló kinézetű gépe az Applenek. (Jó tudom a MacMini is kics, fehér, és slot-ines meghajtója van...)
Aki hülye, haljon meg!

Tetszik. Az Apple stílusára emlékeztet, bár ha jól tudom (szerencsére) nincs hasonló kinézetű gépe az Applenek. (Jó tudom a MacMini is kics, fehér, és slot-ines meghajtója van...)
Aki hülye, haljon meg!

Hát engem a jobboldali egy szendvicssütőre emlékeztet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Meg egyáltalán nem szexi. 
A kettő ugyan olyan...
Amúgy egy megfelelő lemezt helyezve a DVD-be körfűrésznek is használható ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Ja, most látom, hogy az a nagy gülüszem egy lemez lenne. 
Very sexy. 

És milyen biztonságos lehet, ha véletlenül elrepül az a lemez... ![;]](/dl/s/v1.gif)
De komolyan: remélem, nem ilyen csúnyaságok fognak nyerni. Sokkal szebb egy komoly kinézetű szálcsiszolt alumínium ház.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
Mod-tech-hall á lá intel.
ugyan ez jutott eszembe 

Ezek faszok.
Kiirnak egy ilyen palyazatot, ahelyett, hogy meglatogatnak a miniitx.com-ot, lenyulnak a legjobb 5 otletet, es legyartatnak valami kozelebbi partnerceggel. 
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag
nem tudom, nekem tunik kevesnek ez az egy misi (dollarban) - kicsit is nagyobb volumenu gyartasnal ez csak jelkepes osszeg... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

eloszor is nem 1 misit kapnak. 2 dij van:
Grand Prize: 400k + 300k (marketing + gyártás)
First Prize: 300k (gyártásra)
A versenyen ODM-ek és OEM-ek vehetnek részt.
A vér nem válik VAZZE!™

Méretben nem mehetnek egy discman alá, még addig sem, mert nem fog elférni a 12cm-s korong, a monitorcsati, minimum 3db USB, hálókártya, stb... Azért vicces lesz egy akkora PC, ami az övtáskámban elfér.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...