Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Tetszik. Az Apple stílusára emlékeztet, bár ha jól tudom (szerencsére) nincs hasonló kinézetű gépe az Applenek. (Jó tudom a MacMini is kics, fehér, és slot-ines meghajtója van...)

Aki hülye, haljon meg!

(#2) AtG

AtG
(fanatikus tag)

Hát engem a jobboldali egy szendvicssütőre emlékeztet. ;]
Meg egyáltalán nem szexi. :D

(#3) Male válasza AtG (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kettő ugyan olyan...

Amúgy egy megfelelő lemezt helyezve a DVD-be körfűrésznek is használható ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) AtG válasza Male (#3) üzenetére

AtG
(fanatikus tag)

Ja, most látom, hogy az a nagy gülüszem egy lemez lenne. :C
Very sexy. :))

(#5) Kriza válasza Male (#3) üzenetére

Kriza
(őstag)

És milyen biztonságos lehet, ha véletlenül elrepül az a lemez... ;]

De komolyan: remélem, nem ilyen csúnyaságok fognak nyerni. Sokkal szebb egy komoly kinézetű szálcsiszolt alumínium ház.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#6) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mod-tech-hall á lá intel.

(#7) opr válasza syn7h37ic (#6) üzenetére

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

ugyan ez jutott eszembe :B

(#8) nap

nap
(őstag)

Ezek faszok.
Kiirnak egy ilyen palyazatot, ahelyett, hogy meglatogatnak a miniitx.com-ot, lenyulnak a legjobb 5 otletet, es legyartatnak valami kozelebbi partnerceggel. :D

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#9) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem tudom, nekem tunik kevesnek ez az egy misi (dollarban) - kicsit is nagyobb volumenu gyartasnal ez csak jelkepes osszeg... :(

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#10) orbano

orbano
(PH! félisten)

eloszor is nem 1 misit kapnak. 2 dij van:

Grand Prize: 400k + 300k (marketing + gyártás)

First Prize: 300k (gyártásra)

A versenyen ODM-ek és OEM-ek vehetnek részt.

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Méretben nem mehetnek egy discman alá, még addig sem, mert nem fog elférni a 12cm-s korong, a monitorcsati, minimum 3db USB, hálókártya, stb... Azért vicces lesz egy akkora PC, ami az övtáskámban elfér.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.